Frontier trailer.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 6., péntek 21:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 6., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. január 6., péntek 21:09
Sherlock feliratra várok...ziro4vr írta:Új homelandet csekkolta valaki? Sherlockot? Egyikről sem olvastam sok jót.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 6., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 3., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 2., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 30., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 17:23
Nem sok értelmét látnám ebben az esetben az egész történetnek.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még kiderülhet, hogy Fordon kívül minden dolgozó host. Vagy akár Ford is.![]()
Bele lehet magyarázni sok mindent ebbe a témába.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. december 29., csütörtök 17:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 29., csütörtök 16:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel az egész szökést egy olyan ember programozta bele, aki az egész rendszert alkotta/ismeri, így evidens, hogy kihasználta a rendszer biztonsági hibáit. Az utolsó lépésig (ki a vonatból) bele volt csórikámba programozva minden.ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel kiderült, hogy az egész szökés Ford terve volt, ezért ez nem is akkora bukta. Furcsa volt persze, de még simán belefért szerintem.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 16:12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maevebe bele volt kódolva, olvasta is az ázsiai, hogy már belenyúltak a kódjába és felolvasta, hogy miket kell tennie. De ha narratíva lett volna, akkor miért nem tudtak róla a szerelők?ziro4vr írta:Westy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A szökés egy narratíva volt. Hogy a végén miért szállt le a vonatról, arról lehet elmélkedni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a biztonsági szolgálathoz sok köze nem volt, csak a parkban tudott uralkodni. Lényeg lényeg az nagyon egyszerűen ment. Két béna szerelőt megfenyegette, amikor az ideje nagy részében a saját narratívájában volt és bármikor kiiktathatták volna, ha jelentik a "rendellenességet". A biztonsáig kamerák stbstbstbről nem is beszélve.ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel kiderült, hogy az egész szökés Ford terve volt, ezért ez nem is akkora bukta. Furcsa volt persze, de még simán belefért szerintem.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 29., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 29., csütörtök 14:26
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel kiderült, hogy az egész szökés Ford terve volt, ezért ez nem is akkora bukta. Furcsa volt persze, de még simán belefért szerintem.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg hatalmas logikai bukta Maeve "felemelkedése". Mindenféle biztonsági protokoll meg stb van, aztán 3-4 részen keresztül két szerelővel is azt csinált, amit akart.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 29., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 27., kedd 9:08
pheco írta:Aranyélettel, hogy álltok?
Megnéztem ma a második évad záró epizódját. Abban a hitben voltam, hogy ez az évad is 10 részes, mint az első volt. De duplán tévedtem, mert ez is csak 8 részes, mint ahogy az első is az volt![]()
Rohadt jó sorozat. Sajnos hozzá kell tenni, hogy főleg magyar sorozatokhoz képest. Viszont szerintem ez világszerte megállná a helyét. Első évad valamivel jobb volt, de ebben is voltak jó csavarok illetve nekem bejött, hogy brutalitásból jóval több volt benne, mint az elsőben.
Döbrösi Laurát meg imádom
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. december 27., kedd 1:02
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. december 26., hétfő 21:46
pedig szerintem érdemes folytatni. az utolsó évad is nagyon jó lett elvileg, kíváncsi vagyok.h3x0r írta: Ugyan csak az elso evadot lattam, de az alapjan az eddigi leglassabb sorozat, amit valaha lattam. Nem szeretem ezt a stilust, ezert 6 resz nekem boven eleg is volt, de megis kulonleges elmenyt nyujtott az egesz.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem