4 évre jött volna, de meggondolta magát és lelépett kinába.BBeno írta:a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.

oscar csapattársa lesz.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 4., szerda 9:56
4 évre jött volna, de meggondolta magát és lelépett kinába.BBeno írta:a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 3., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 1., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 31., szombat 6:21
azon a nyáron mikor láttam mire ment el 120m euro...konkrétan rákot kaptam.Kerlon írta:
Prandellinek meg igaza van, de kár, mert azt hittem, hogy vele a Valencia megindulhat felfelé, de komoly bajok vannak ott. Nem lepne meg, ha kiesnének év végére. Mendes jól befürdette őket, amikor a Benficából vettek erősen túlárazott embereket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 22:22
Ma is összehozták a Romával.Kerlon írta: Prandellinek meg igaza van, de kár, mert azt hittem, hogy vele a Valencia megindulhat felfelé, de komoly bajok vannak ott. Nem lepne meg, ha kiesnének év végére. Mendes jól befürdette őket, amikor a Benficából vettek erősen túlárazott embereket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 19:24
az régebben volt, de azóta sok klub neve felmerült pl. Pool, bár kétlem, hogy arrafelé ilyen hülyék lennének, hogy Jesébe fektessenek, amikor egy értelmes meccset nem tudott letenni a francia ligában.Norbii írta:olasz lapok a romával is összeboronálták jesét.Kerlon írta:Las Palmas edzője azt nyilatkozta, hogy Jese hozzájuk megy.
Martial meg sevillai kölcsön játékos lehet.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 30., péntek 17:47
olasz lapok a romával is összeboronálták jesét.Kerlon írta:Las Palmas edzője azt nyilatkozta, hogy Jese hozzájuk megy.
Martial meg sevillai kölcsön játékos lehet.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 30., péntek 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 28., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 19., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 19., hétfő 14:15
Szerintem mindenhogy nagyon csúnyakodo írta:Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
Iniesta kellett a Barcanak mint egy falat kenyér, Messivel ketten az igazan potolhatatlan játékosok onnan.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 19., hétfő 13:40
annyira nem volt rossz, de így azért már normálisabb. Viszont a szakáll kifejezetten jót tett nekikodo írta:Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
Iniesta kellett a Barcanak mint egy falat kenyér, Messivel ketten az igazan potolhatatlan játékosok onnan.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 19., hétfő 11:08
Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. december 19., hétfő 9:42
Ezt nagyon adom, kb. jobban vártam, mint a karácsonyt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 19., hétfő 8:19
Odaát az ellenfél játékosát is meg szokták tapsolni...R.M.C.F írta:Ugyanígy szokták ronaldot is dicsérni odaát és minden fórumon ha hoz meccseket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 19., hétfő 7:45
TheBull6 írta:Elég komoly meccset tolt, de azért marha vicces nézni a közeli visszajátszást, hogy páran bakker a lábuk húzzák vissza, nehogy eltalálják.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.De végre eltűnt a szőke haja, meg tényleg szép kis meccs volt ez most tőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 19., hétfő 7:43
Volt mesterharmas?ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. december 18., vasárnap 23:51
Elég komoly meccset tolt, de azért marha vicces nézni a közeli visszajátszást, hogy páran bakker a lábuk húzzák vissza, nehogy eltalálják.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 18., vasárnap 22:12
ismételt még1et..ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 18., vasárnap 22:12
Alig várom, hogy lássam a Messi utáni Barcát.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem