Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Legalább most mehet majd a 3-5-2-es felállás.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lucas 4 hét, Kova 3 hét. Ezek a legfrissebb hírek a doki nyilatkozata alapján.
Kovacic szalagjaival van gond, gyulladáscsökkentőt kell szednie, és nem szabad terhelnie.
Lucas elvileg 10 nap múlva akár már futóedzéseket is végezhet, és hamarabb is visszatérhet.
Kovacic szalagjaival van gond, gyulladáscsökkentőt kell szednie, és nem szabad terhelnie.
Lucas elvileg 10 nap múlva akár már futóedzéseket is végezhet, és hamarabb is visszatérhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdekesség év végére:
Éves tabella:
1. Real Madrid 36 meccs 91 pont
2. Barcelona 38-87
3. Atletico Madrid 37-78
4. - érdekességképpen- Real Sociedad 37-61
Éves tabella:
1. Real Madrid 36 meccs 91 pont
2. Barcelona 38-87
3. Atletico Madrid 37-78
4. - érdekességképpen- Real Sociedad 37-61

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagyon gáz ez a sok sérülés.Ha ezt sikerül átvészelni komolyabb pontvesztések nélkül akkor azt mondom,hogy ebben az évben minden lehetséges.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Gondolom azert volt egy het a diagnosztizalasig, mert a vb utan elmentek haza, es csak a napokban tertek vissza.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A Sanitas egy világcég.....tudomásom szerint orvosi eszközöket is gyárt és forgalmaz, egy kiterjedt cég. Sok lóvéval.....valószínű(ezt csak gondolom),brutálisan sok lóvét ad a csapatnak, hogy ott lehet a nevük a háttérben, az igazolásoknál az orvosi szobánál stb.....a tudásuk valószínű szar, sőt ez nyilvánvaló......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Jah, csak az már nem tudom mennyire jó reklám nekik, hogy mrá kb mindenki máshol kezelteti magát...KAG írta:Magánkórház és sztem kumma sok pénzt fizetnek nekünk, hogy továbbra is náluk kezeltetjük a játékosokat.
Azért ez nem kis marketingfogás ...

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Magánkórház és sztem kumma sok pénzt fizetnek nekünk, hogy továbbra is náluk kezeltetjük a játékosokat.
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Sanitast hogy kell elképzelni? Ez egy magánkórház, akivel szerződéses viszonyba áll a csapat, vagy ez konkrétan a csapat magán orvosi csapata?
Azt pedig nem igazán értem, hogy pl. Kovacic hogy a f@szba sérült meg? Úgy emlékszem, hogy a hosszabbítás utolsó 15 percére állt be, pár kört lefutott, de ennyi. Ebben sérült volna meg a bokája? Gondolom egy bokasérülés esetében valamilyen fájdalmat biztos lehet érezni a boka környékén, úgy pedig nem áll be az illető, ergo futás közben sérülhetett meg. Akkor viszont nem az orvosi stáb hibázott, hanem maga a játékos, mert elegendő bemelegítés mellett nem sérül meg senki 15 perc kocogás közben. Ezt az egész történetet nem értem.. (Lucas esete más, gondolom nincs hozzászokva a folyamatos terheléshez, a vádlit pedig túl lehet terhelni pihenő nélkül, ez tuti)
A másik a kommunikáció. Még is mi történt 1 héten keresztül? Nincs logika abban, hogy "csak most akarták nyilvánosságra hozni", hiszen pont mindegy, hogy most, vagy karácsony előtt jelentik be. Ha pedig valóban 1 hétbe telt a sérülést diagnosztizálni, az kinek a hibája? Itt hibázhatott az orvos is, de hibázhatott más is. Azért én ilyen egyértelműen nem varrnék mindent az orvosokra. Bale esetében is sokkal inkább túlterhelési problémák lehettek mint orvosi mulasztás, az már más kérdés, hogy az emberünk elég sérülékeny.
Azt pedig nem igazán értem, hogy pl. Kovacic hogy a f@szba sérült meg? Úgy emlékszem, hogy a hosszabbítás utolsó 15 percére állt be, pár kört lefutott, de ennyi. Ebben sérült volna meg a bokája? Gondolom egy bokasérülés esetében valamilyen fájdalmat biztos lehet érezni a boka környékén, úgy pedig nem áll be az illető, ergo futás közben sérülhetett meg. Akkor viszont nem az orvosi stáb hibázott, hanem maga a játékos, mert elegendő bemelegítés mellett nem sérül meg senki 15 perc kocogás közben. Ezt az egész történetet nem értem.. (Lucas esete más, gondolom nincs hozzászokva a folyamatos terheléshez, a vádlit pedig túl lehet terhelni pihenő nélkül, ez tuti)
A másik a kommunikáció. Még is mi történt 1 héten keresztül? Nincs logika abban, hogy "csak most akarták nyilvánosságra hozni", hiszen pont mindegy, hogy most, vagy karácsony előtt jelentik be. Ha pedig valóban 1 hétbe telt a sérülést diagnosztizálni, az kinek a hibája? Itt hibázhatott az orvos is, de hibázhatott más is. Azért én ilyen egyértelműen nem varrnék mindent az orvosokra. Bale esetében is sokkal inkább túlterhelési problémák lehettek mint orvosi mulasztás, az már más kérdés, hogy az emberünk elég sérülékeny.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én inkább sportorvos/sportsebész lennék ott Madridban,nem kellene a sok sztárnak ideoda utazgatnia műtétekre,csak leugranának hozzám és rájönne Perez papa,hogy szar a Sanitas,itt ez az ember,ő kell nekünk!R.M.C.F írta:Az nem is lehet kérdéses, hogy a madridnál a rehabokon, az orvosi stábban komoly problémák vannak, ez teljesen nyilvánvaló,ehhez még sok ész sem kell ezt belátni, hiszen látható micsoda ipari mennyiségben gyártjuk a sérülteket, a legtöbb csapat simán lehoz egy szezont fele ennyi sérülttel vagy még annyival sem.....ez baromi nagy hátrány és ezzel nagyon is muszáj lenne foglalkozni, de valahogy érdekes módon semmi hír ezekről......durva.
Senkinek sem kell bemutatni, micsoda előny ha nincsen sok sérült......mennyire más a csapat és egyéni forma,erőnlét stb....összehasonlíthatatlan. Nagyon nagy szarban vagyunk ez miatt.....nagyon.
Érdekes lenne ha sportújságíró lennék pl madridban.....ott lenne vihar azt garantálhatom. Lehet munkám sem lenne sokáig.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az nem is lehet kérdéses, hogy a madridnál a rehabokon, az orvosi stábban komoly problémák vannak, ez teljesen nyilvánvaló,ehhez még sok ész sem kell ezt belátni, hiszen látható micsoda ipari mennyiségben gyártjuk a sérülteket, a legtöbb csapat simán lehoz egy szezont fele ennyi sérülttel vagy még annyival sem.....ez baromi nagy hátrány és ezzel nagyon is muszáj lenne foglalkozni, de valahogy érdekes módon semmi hír ezekről......durva.
Senkinek sem kell bemutatni, micsoda előny ha nincsen sok sérült......mennyire más a csapat és egyéni forma,erőnlét stb....összehasonlíthatatlan. Nagyon nagy szarban vagyunk ez miatt.....nagyon.
Érdekes lenne ha sportújságíró lennék pl madridban.....ott lenne vihar azt garantálhatom. Lehet munkám sem lenne sokáig.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Sanitast kéne már kibacni a csábaRealista24 írta:Nem tudom, hogy mennyire függ össze az ő munkája a megelőzéssel és/vagy utólagos regenerálódással. Én úgy tudom, hogy Pintus erőnléti edző (aztán lehet tévedek), azzal pedig láthatóan nincs gondunk.Anthony írta:Nem tudom mit mondjak. Nyáron nagy volt az öröm, hogy jött valami kopasz, aki szénné edzi a társaságot, és megoldódnak ezek a gondok, ahhoz képest még rosszabb a helyzet, mint eddig?

-
Így legalább tényleg mindenki játszani fog.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Cope szerint Ramos sem százas, ezért ő is külön edzett. Ma ő és Lucas tekertek, Kova meg medencében dolgozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy mennyire függ össze az ő munkája a megelőzéssel és/vagy utólagos regenerálódással. Én úgy tudom, hogy Pintus erőnléti edző (aztán lehet tévedek), azzal pedig láthatóan nincs gondunk.Anthony írta:Nem tudom mit mondjak. Nyáron nagy volt az öröm, hogy jött valami kopasz, aki szénné edzi a társaságot, és megoldódnak ezek a gondok, ahhoz képest még rosszabb a helyzet, mint eddig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Legalább Asensio kaphatna lehetőséget, de tuti majd Jamest fogják így tolni a jobb szélen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom mit mondjak. Nyáron nagy volt az öröm, hogy jött valami kopasz, aki szénné edzi a társaságot, és megoldódnak ezek a gondok, ahhoz képest még rosszabb a helyzet, mint eddig?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale, Lucas, Kova...egész januárban nem lesznek. Fasza, hogy mély a keret, csak kihasználni nem tudjuk.
Három meccs a Sevilla ellen, és lesz a Sociedad is.
BL-re remélem rendben leszünk.
Három meccs a Sevilla ellen, és lesz a Sociedad is.
BL-re remélem rendben leszünk.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Komolyan, ez a Sanitas... Egy viccRealista24 írta:Funfact, hogy a klub vébén szedték össze. Sikerült is diagnosztizálni röpke egy hét alatt.
Hivataloson hozták le.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Funfact, hogy a klub vébén szedték össze. Sikerült is diagnosztizálni röpke egy hét alatt. 

Hivataloson hozták le.Ez még az "április 1-ei tréfa" hozománya, vagy ez komoly?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema