Az opció létében erősen kételkedem, de tetszenek az ilyen hírek. CR utáni időkre tökéletes választás lenne.MARCA | A Realnak opciója van Dembelé megszerzésére jövő nyáron, de Zidane már most nyáron szeretné őt leigazolni.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez gyönyörű ez az IFFHS év edző lista...
Mégis mi a faxomért lett Simeone az év edzője???
Zidane pedig csak utána, Ranieri meg 3. úgy hogy az egész Leicester amivel angol bajnok lett ér annyit kb. mint CR anyagilag..
..Simeone.. na jó...

Mégis mi a faxomért lett Simeone az év edzője???

Zidane pedig csak utána, Ranieri meg 3. úgy hogy az egész Leicester amivel angol bajnok lett ér annyit kb. mint CR anyagilag..

..Simeone.. na jó...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sokáig én is azt hittem. Aztán kiderült, hogy semmilyen előnye nincs a többi játékossal szemben a játékvezetőnél, nem lehet reklamálnia sem vitatni az ítéleteit. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk is, mint a többi játékosra.Szerintem a kapitány reklamálhat és vitathat, de csak ő..... De lehet rosszul tudom...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
El Unico írta:Vitatkozni senkinek nincsen joga a jatekvezetovel, es az iteleteit sem lehet vitatni, meg a csapatkapitanynak se. Papiron.Realista24 írta:Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
.
Szerintem a kapitány reklamálhat és vitathat, de csak ő..... De lehet rosszul tudom...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mybad
törölné valaki?

- ___Samy___
Twitterbox...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vitatkozni senkinek nincsen joga a jatekvezetovel, es az iteleteit sem lehet vitatni, meg a csapatkapitanynak se. Papiron.Realista24 írta:Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
En ezt hulyesegnek tartom. Nem kellene ilyeneken agyalni, ha pl barcaeknal tobbszor felmutatnak a sargat reklamalasert vagy a biro lerohanasaert.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De amugy ez ma is így van vagy lenne nem?Realista24 írta:Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
Mármint èn úgy tudom hogy hivatalosan csak a CSK reklamálhatna csak ez ma már nagyon nincs betartva.
De én nem egy Sporival találkoztam a mennyei megyeibe aki kikötötte ezt meccs előtt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
es mivan ha a kapus a CSK? minden szitunal fusson 80 metert hogy szonok legyen? attol meg a tobbiek ugyanugy ott fognak pofazni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
barcáéknàl ez maga a földi pokol....Realista24 írta:Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mester77
Ez egy igazán értékes változtatás lenne!Realista24 írta:Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
Remelem meg is valósul!

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Vagy a spanyol bajnokság van ennyire lenézve, vagy csapatként vagyunk a legjobbakRealista24 írta:AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Stéphane Ruffier (Saint-Étienne) – Kyle Walker (Tottenham), Thiago Silva (Paris SG), Virgil van Dijk (Southampton), César Azpilicueta (Chelsea) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcántara (Bayern München), Marek Hamsík (Napoli) – Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Diego Costa (Chelsea), Alexis Sánchez (Arsenal)
Hát ez?

Merci Zizou!
Szerintem ez történik, ha statisztika alapján ítélik meg a legjobbakat.Realista24 írta:AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Stéphane Ruffier (Saint-Étienne) – Kyle Walker (Tottenham), Thiago Silva (Paris SG), Virgil van Dijk (Southampton), César Azpilicueta (Chelsea) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcántara (Bayern München), Marek Hamsík (Napoli) – Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Diego Costa (Chelsea), Alexis Sánchez (Arsenal)
Hát ez?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Hát ez?
Hát ez?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Összesen 1,1 millió euró bónusz járhat év végén a játékosoknak, ebből 700.000 eurót jelentene a BL győzelem.
A motiváció megvan
A motiváció megvan

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem szélső kéne meg "vkp". Pepe meg, ha nem fogadja el elsőre az ajánlatunkat, akkor nem hosszabbitanek vele. Llorrente vagy Vallejo meg csatlakozhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Alaba pedig tok jo lenne, de eselytelen. Plane, hogy ha jol tudom iden hosszabbitott.
(bocsi a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni)
(bocsi a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni)