C-t már korábban is írtátok (még decemberben a klub vb utánRealista24 írta:CR nincs a keretben, Pepe hivatalosan is sérült.

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. január 3., kedd 14:11
C-t már korábban is írtátok (még decemberben a klub vb utánRealista24 írta:CR nincs a keretben, Pepe hivatalosan is sérült.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 24., szombat 17:25
Pontosan. Nyilvánvaló, hogy mire gondoltam.Süti írta:A te utolsó sorod is vicces, mivel a csúcs Karimot idén gyakorlatilag nem is láthattuk.Kerlon írta: Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 24., szombat 17:25
De ha láttuk, akkor sírtál a gyonyortol. Marianobol még lehet valaki, Moratabol nem lesz jobb játékos.Süti írta:A te utolsó sorod is vicces, mivel a csúcs Karimot idén gyakorlatilag nem is láthattuk.Kerlon írta: Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 24., szombat 15:46
A te utolsó sorod is vicces, mivel a csúcs Karimot idén gyakorlatilag nem is láthattuk.Kerlon írta: Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 24., szombat 15:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 24., szombat 15:07
Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.Chris írta:Szerintem meg nincs is egyértelmű A csapat. Casemiro A, Kovacic, Isco meg B? Morata, Mariano is képes annyit hozni mint Benzema.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 24., szombat 12:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 23., péntek 18:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 23., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. december 23., péntek 16:56
Ezt már sokadszorra olvasom, de még mindig nem értem. Tehát csak a Sevilla meccsek után tudjuk meg, ki lesz később az ellenfél, de már essünk ki most, mert hátha keményebb meccseink lesznek?dzsi91 írta:Tudom,hogy triplazas meg minden de én annak függvényében erőltetném a kupát,hogy milyen ágra kerülünk a sevilla után...
Ha barcás matracos ágra kerülnénk én nem bánnám ha kiesnénk még most.
Azt meg nem értem, hogy milyen 3-as terhelés. Amíg kupa van, BL nincs és vice versa. Másrészről nem ezért olyan mély a keret, hogy bírják?dzsi91 írta:Bajnokság és bl 100szor fontosabb és a kupanem mehet a robására egyiknek sem,márpedig ha rangadózunk januar-februarban akkor azt megfogjuk érezni később...
Persze én örülnék a legjobban ha tripláznánk de nem szivesen kockáztatom a másik kettőt egy esetleges tripla miatt.Ebből a sérülékenY keretből meg nem nézem ki hogy a 3as terhelést bírnák.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 23., péntek 16:19
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 23., péntek 15:31
Pedig nekik jövünk még eggyel.Chris írta:Ilyen szempontból jobb is lehet, mnt egy Alcorcón az idei hozzáállást nézve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 23., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 23., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 23., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2016. december 23., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 23., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 23., péntek 13:16
Lehet úgy vannak vele, hogy ezekre a meccsekre elég ennyi színvonal. Remélhetőleg a keményebb meccseken már a Haraszti-Monoki féle kommentátorok kommentálnak majd.palesz77 írta:Egész meccs alatt nem tűnt fel neki, hogy nem a Heracles az ellenfelünk, hanem a Hercules.. Ennél azért lehetne kicsit komolyabb a szűrő ott.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem