Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Jó hír, a Fifa azt tervezi, hogy csak a csapatkapitányoknak lesz joga a bíróval vitatkozni/beszélni meccs közben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Vagy a spanyol bajnokság van ennyire lenézve, vagy csapatként vagyunk a legjobbakRealista24 írta:AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Stéphane Ruffier (Saint-Étienne) – Kyle Walker (Tottenham), Thiago Silva (Paris SG), Virgil van Dijk (Southampton), César Azpilicueta (Chelsea) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcántara (Bayern München), Marek Hamsík (Napoli) – Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Diego Costa (Chelsea), Alexis Sánchez (Arsenal)
Hát ez?

Merci Zizou!
Szerintem ez történik, ha statisztika alapján ítélik meg a legjobbakat.Realista24 írta:AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Stéphane Ruffier (Saint-Étienne) – Kyle Walker (Tottenham), Thiago Silva (Paris SG), Virgil van Dijk (Southampton), César Azpilicueta (Chelsea) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcántara (Bayern München), Marek Hamsík (Napoli) – Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Diego Costa (Chelsea), Alexis Sánchez (Arsenal)
Hát ez?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AZ ÖT EURÓPAI TOPBAJNOKSÁG ŐSZI ÁLOMCSAPATA AZ OPTA SZERINT
Hát ez?
Hát ez?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Összesen 1,1 millió euró bónusz járhat év végén a játékosoknak, ebből 700.000 eurót jelentene a BL győzelem.
A motiváció megvan
A motiváció megvan

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem szélső kéne meg "vkp". Pepe meg, ha nem fogadja el elsőre az ajánlatunkat, akkor nem hosszabbitanek vele. Llorrente vagy Vallejo meg csatlakozhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Alaba pedig tok jo lenne, de eselytelen. Plane, hogy ha jol tudom iden hosszabbitott.
(bocsi a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni)
(bocsi a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni)
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha Dybala jon a nyaron, akkor BDC lesz a galakezdo, mar csak az arabol kifolyolag is. Ez esetben nem csodalkoznek, ha Benzema es Morata is tavozna. Bar Morata szerintem erkezoktol fuggetlenul tavozni szeretne majd nyaron. Nekem az jon le, hogy o mindenkepp kezdo akar lenni, ha nem itt, akkor mashol.
Amugy James helyere nem hoznek senkit a nyaron sem, Aesnsionak mehetnek a jatekpercei.
Courtoisnak pedig orulnek, szeretem Keylort, de a csapaterdek elorebb valo. Ugyanemiatt cserelnem Pepet is a fiatal sracra (Vallejo?). El kell majd kezdeni beepiteni a helyere.
Amugy James helyere nem hoznek senkit a nyaron sem, Aesnsionak mehetnek a jatekpercei.
Courtoisnak pedig orulnek, szeretem Keylort, de a csapaterdek elorebb valo. Ugyanemiatt cserelnem Pepet is a fiatal sracra (Vallejo?). El kell majd kezdeni beepiteni a helyere.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BBeno írta:as szerint marianot a sevilla akarja kolibe na oda pont nem adnam kolcson. tele vannak elol emberrel. neki is fix kezdonek kene lennie. malaga pl.
Old but gold.Madridom.hu @MadridomHU
AS: A Sevilla mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a télen megszerezzék Marianót.
2 órája
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
as szerint marianot a sevilla akarja kolibe na oda pont nem adnam kolcson. tele vannak elol emberrel. neki is fix kezdonek kene lennie. malaga pl.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hírek szerint egyelőre csak kölcsönbe megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jo lesz ott neki. legalabb fel ev mikor alapkezdo lehet. vamos jese.
remelem odegaard is spanyol 1be tud elmenni fix kezdokent.
remelem odegaard is spanyol 1be tud elmenni fix kezdokent.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem csodálkozom, a szigeten nevelkedett, amíg nem igazolt hozzánk.Realista24 írta:Jesé és a Las Palmas mindenben megegyeztek. A Milánba is mehetett volna, de inkább a spanyolokat választotta.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jesé és a Las Palmas mindenben megegyeztek. A Milánba is mehetett volna, de inkább a spanyolokat választotta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Yazid írta:ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
Navas a legbiztosabb pontunk még mindig.
Jogos, én is így gondolom. Ő a legbiztosabb pontunk amióta csak a kapuban áll. Valaki írta alább, hogy ez talán csak ideig óráig tartható forma, de ez egyszerűen nem igaz, navas hosszú évek óta ezt a formát adja, már előttünk is bomba is volt. Egyszerű a probléma vele: 1. ikert váltotta ami nem túl szerencsés belépő. 1. nem egy helyes kölök. 3. A nemzetisége sem túl elismert és divatos. Kb ennyi, ha ebből a 3ból kettő más lenne, simán mindenki top2 kapusnak vallaná.
Igen a visszakölcsön az jó ötlet lehet, kérdés, hogy milan mennyire akarja eltékozolni a legnagyobb kincsét. Rá van e szorulva az eladására? Mennyit profitálhat most az értékesítéséből? Ezek problémás kérdések.Ha hozhato a Milan kapusa akkor el kell hozni, nagyon max ennyi akit igazolni kell. Nem is kell egyből bedobni a kezdőbe, sőt miért ne mehetne kölcsön még 1-2 évre akár vissza a Milanhoz
A legfőbb baj az , hogy olyan poszthoz nyúlnánk hozzá, amihez a legkevésbé szükségszerű szakmailag.
Prioritás: Modric,Pepe,Cr időbeni pótlásának a kérdése, a többi ráér még. Azt nem mondom, hogy egy előszerződést nem lehetne megpróbálni és jelezni a donnarummának, hogy öcsi rád lehetne alapozni 10 évet, az eléggé történelem gyanús egy ekkora klubnál.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez igaz, de a jovore is gondolni kell, es kothetnenk egy eloszerzodest valamelyik top kapusra (Courtois) vagy igeretre (Donna).Yazid írta:ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
Nem tudom hany ev van meg Navasban, egyelore stabil, sot, magas szinvonalon jatszik, egy ev mulva, 2018 nyarara mar valtozhat a helyzet.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az Onda Cero szerint tárgyalni kezdtünk a Chelseavel Courtoisról, azért én rá szó nélkül cserélném a costa ricait
Nekem személy szerint amúgy is ő a kedvencem a három nagy új közül (De Gea, Neuer), nagyon örülnék neki.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha hozhato a Milan kapusa akkor el kell hozni, nagyon max ennyi akit igazolni kell. Nem is kell egyből bedobni a kezdőbe, sőt miért ne mehetne kölcsön még 1-2 évre akár vissza a Milanhoz. Elég unalmas már, hogy mire mi akarunk igazolni 100 milliókról van szó meg kitudja hány éves szerződésekről. Védelem megvan az utánpótlással, Nacho simán jobb szélsővédő mint Danilo. A védelemből Coentrao itt tartásának semmi értelme sajnos. A KP-n akkor már remélem James nem lesz, létszámban megvagyunk ott is, nem kell igazolni. Előre meg szintén minek, és hová, kit? Nem lesz nagy távozónk, Mariano-Morata-Benzema-CR 4-esből kellene legalább 1-et elrendezni. Valószínűleg Mariano fog kölcsönbe menni, pedig én eladnám Moratat...
ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Sőt, szerintem Navas sokat romlott az előző szezonhoz képest, viszont azt a szintet nem is lehet hozni hosszabb távon. Szerintem most a világbajnoki döntőben is kapushiba volt a második gól, legalábbis rosszul helyezkedett.
Tény, sok előnye van egy magasabb kapusnak, szóval ilyen szempontból több jó választás is lenne a piacon, de még így is hihetetlen, hogy Navas hova ér el néha... iszonyatosan jó rugói vannak. Amíg a rugói nem kopnak, addig felesleges egetverő összegeket elkölteni egy kapusra. Viszont ha nála is elkezdődik az, mint Casillasnál, akkor gyorsan kell lépni.
Tény, sok előnye van egy magasabb kapusnak, szóval ilyen szempontból több jó választás is lenne a piacon, de még így is hihetetlen, hogy Navas hova ér el néha... iszonyatosan jó rugói vannak. Amíg a rugói nem kopnak, addig felesleges egetverő összegeket elkölteni egy kapusra. Viszont ha nála is elkezdődik az, mint Casillasnál, akkor gyorsan kell lépni.