Elektronika
Re: Elektronika
vedd ki a tálca zárolását (jobb katt a tálcára) és húzd le egérrel a lenti részre majd pipáld be újra a tálca zárolását.
windows xp, az asztal csíkja tudjátok, ahol van a start meg az idő, fent van, meg dupla sor vastag. hogy lehet visszaállítani eredeti állapotra meg lerakni, hogy az alján legyen? nincs időm googlezni, írja már le valaki, köszönöm!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az ár érték arányhoz kellene tudni, hogy mennyiért tudod megvenni az adott készüléket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nekem jelenleg 6s-em van, tökéletes telefon a 4.7-es kijelzővel, eddig egyszer sem akadt fagyott rajta semmi.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én is augusztus közepe óta használom, hibátlan készülék. Kompakt méret, ugyanakkor viszont elképesztően gyors a brutál hardware miatt, mindenképpen megéri ezt választani. Ár-értékben szerintem a legjobb most az Apple telefonkínálatában.koax írta:Én nyár végén vettem,és imádom.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
Nem akartam nagy telefont,illetve nekem nagyon bejön külsőleg is. Szóval én így meg voltam,de eddig az ég világon semmi gond nem volt vele. Tökéletes a kamerája,a rendszere ( nagyrészben a 6 tulajdonságait képviseli,csak az 5 külsejében.). Nekem az eddigi legjobb telefonom. 10/10.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Én nyár végén vettem,és imádom.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
Nem akartam nagy telefont,illetve nekem nagyon bejön külsőleg is. Szóval én így meg voltam,de eddig az ég világon semmi gond nem volt vele. Tökéletes a kamerája,a rendszere ( nagyrészben a 6 tulajdonságait képviseli,csak az 5 külsejében.). Nekem az eddigi legjobb telefonom. 10/10.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
Airdroid. Wifin keresztül lehet masolgatni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
settings -> storage -> options -> usb -> media device (mtp)ferni írta:Lenne egy kis problémám.
Meg kéne oldanom vkinek valamit.
Lenovo Yoga Tablet (régebbi, első verziós lehet kb) és Windows XP.
Sehogy se tudom rávenni a PC-t, hogy érzékelje a tabletet, hogy lehessen róla fel-le másolgatni a dolgokat. Tölteni tölti, mást nem csinál.
Driverekkel szenvedtem, mindent próbáltam, de nem lett jó.
XP-hez driver: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=19153
Vagy ha ezzel nem megy, probald meg a Lenovo Smart Assistant-et.
Lenne egy kis problémám.
Sehogy se tudom rávenni a PC-t, hogy érzékelje a tabletet, hogy lehessen róla fel-le másolgatni a dolgokat. Tölteni tölti, mást nem csinál.
Esetleg az megoldás lehet, hogy egy USB-USB kábelre rádugok egy OTG kábelt és az segítene valamit vagy ez nagy hülyeség?
OTG kábel tudom nem erre való főleg, de nem vagyok vele túlzottan képben.
Esetleg az megoldás lehet, hogy egy USB-USB kábelre rádugok egy OTG kábelt és az segítene valamit vagy ez nagy hülyeség?

OTG kábel tudom nem erre való főleg, de nem vagyok vele túlzottan képben.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
JBL T200AWHT fülhallgatód.gergo írta:agybadugós
Ilyenem volt,megvoltam vele elégedve.
Ilyenem van most
BlackFriday

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- h3x0r
és ténylegferni írta:Én csak azért ragaszkodok ezekhez, mert egyszerűen számomra az Apple fülesek olyan kényelmesek, mintha nem is lenne semmi kb a fülemben, míg ez a többiről nem igen mondható el.

Jó E-learning photoshop tanfolyam létezik?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Én csak azért ragaszkodok ezekhez, mert egyszerűen számomra az Apple fülesek olyan kényelmesek, mintha nem is lenne semmi kb a fülemben, míg ez a többiről nem igen mondható el.
Tudom hangzásban vannak jobbak, de nekem emiatt megfelel tökéletesen.
Sima kábeles earpods meg 10k körül megy mindenhol.
Tudom hangzásban vannak jobbak, de nekem emiatt megfelel tökéletesen.
Sima kábeles earpods meg 10k körül megy mindenhol.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Tyű, nekem pont agybadugós volt, a pontos típusra már nem emlékszem, másfél évig nyúztam, utána pont elkaptam Media Markt-ban az utolsó darabok közül még egyet, de már nem lehet kapni azt a fajtát ha jól tudom. Most megpróbáltam megkeresni, "pofára" a Pioneer SE-CL711-re hasonlít, de lehet van ebből a dizájnból többféle, szóval nem mondom százasra. Imádtam a hangzását, bár egy rém egyszerű füles, még hangerő gombok sincsenek rajta, de ennyiért nem is vártam, hogy megváltsa a világot.
Visszatérve az earpods témára, amúgy abszolút vállalható a hangzása, és pofára sem utolsó darab, de szívesen leváltanám valami olyanra, ami jobban kiadja a mélyeket, jobban szűri az utcai zajt és stabilabban benne marad az ember fülében. Szóval ha valaki ilyet vesz, nem kap rosszat, csak tudni kell, hogy az árkategóriában akadhat jobb is. Egyébként én is egy Sennheiser-en gondolkozom, csak nem volt még érkezésem utánajárni, hogy melyik legyen a nyerő. Ha valaki tud ajánlani tapasztalatból agybadugós verziót tőlük, azt megköszönöm.

Visszatérve az earpods témára, amúgy abszolút vállalható a hangzása, és pofára sem utolsó darab, de szívesen leváltanám valami olyanra, ami jobban kiadja a mélyeket, jobban szűri az utcai zajt és stabilabban benne marad az ember fülében. Szóval ha valaki ilyet vesz, nem kap rosszat, csak tudni kell, hogy az árkategóriában akadhat jobb is. Egyébként én is egy Sennheiser-en gondolkozom, csak nem volt még érkezésem utánajárni, hogy melyik legyen a nyerő. Ha valaki tud ajánlani tapasztalatból agybadugós verziót tőlük, azt megköszönöm.

pioneerbol mit ajanlasz? en kifejezetten utalom az agybadugos fuleseket igy a hagyomanyos johet csak szoba nalam. hagyomanyos alatt nem a fejhallgatora gondolok hanme a fulhallgatora de nem kell benyomni agyig a fulest. jelenleg sennheiserem van.tokeletes szamomra csak kivancsi vagyok milyen markak erik meg
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Van az 200 is. De szot se erdemel, meg az akinek az lenne a dolga hogy eladja, is azt irta rola hogy vacak hangzasa van. Csak ugy, mint az osszes alma fulesnek. Telefonalasra tokeletesen megteszik ezek, de ha zenet akar hallgatni az ember, inkabb vegyen 5-6 ezerert Pioneert. Nem lebeszelni akarok akarkit rola, de ahogy elottem mondtak, ennyiert kap az ember jobbatBBeno írta:nem mindegy hogy earpod vagy airpod. az airpod az uj es azok 100 dodo felett vannak arban.

- Süti
szvsz 9-10k körül már olyan fülhallgatókat kapsz, amik elég tisztességesen megszólalnak.ferni írta:Szeretnék venni rendes gyári, jó minőségű Apple Earpods fülhallgatót, 3,5mm jack verziósat.
Mivel sose voltam iPhone tulaj és nem is tervezek az lenni, csak a füleseiket kedveltem mindig is, emiatt érdeklődnék, hogy honnan tudok rendelni, olyat ami fixen 100%, hogy nem ilyen utángyártott szar lesz?
Ahogy néztem 9-10k körül vannak amik rendesnek tűnnek, de gondoltam itt csak többen vannak, akik ilyen főleg iPhone-os oldalakról rendelnek dolgokat és hogy kinek melyik vált be stb.
Ezt néztem még egyedül, ahol ilyen 5k körül adják és lehetne bízni benne, hogy jó, mert ezt tokkal együtt küldik, míg máshol csomagolás nélkül küldik ennyiért, de nah...

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
nem mindegy hogy earpod vagy airpod. az airpod az uj es azok 100 dodo felett vannak arban.