A Drive 15, a Onedrive 5, a Dropbox pedig 2 GB-ig ingyenes. Én mindhármat használom.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 7., szombat 23:34
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 7., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 6., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. január 6., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 5., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 5., csütörtök 15:51
Nekem jelenleg 6s-em van, tökéletes telefon a 4.7-es kijelzővel, eddig egyszer sem akadt fagyott rajta semmi.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. január 5., csütörtök 14:46
Én is augusztus közepe óta használom, hibátlan készülék. Kompakt méret, ugyanakkor viszont elképesztően gyors a brutál hardware miatt, mindenképpen megéri ezt választani. Ár-értékben szerintem a legjobb most az Apple telefonkínálatában.koax írta:Én nyár végén vettem,és imádom.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
Nem akartam nagy telefont,illetve nekem nagyon bejön külsőleg is. Szóval én így meg voltam,de eddig az ég világon semmi gond nem volt vele. Tökéletes a kamerája,a rendszere ( nagyrészben a 6 tulajdonságait képviseli,csak az 5 külsejében.). Nekem az eddigi legjobb telefonom. 10/10.
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 27., kedd 11:22
Én nyár végén vettem,és imádom.kelemen.istvan írta:Újonnan az Iphone SE megéri az árát? Illetve ár-érték arányban melyik a legjobb almás telefon?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. december 27., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 22., csütörtök 23:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. december 22., csütörtök 21:43
settings -> storage -> options -> usb -> media device (mtp)ferni írta:Lenne egy kis problémám.
Meg kéne oldanom vkinek valamit.
Lenovo Yoga Tablet (régebbi, első verziós lehet kb) és Windows XP.
Sehogy se tudom rávenni a PC-t, hogy érzékelje a tabletet, hogy lehessen róla fel-le másolgatni a dolgokat. Tölteni tölti, mást nem csinál.
Driverekkel szenvedtem, mindent próbáltam, de nem lett jó.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 22., csütörtök 19:31
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. december 22., csütörtök 19:12
JBL T200AWHT fülhallgatód.gergo írta:agybadugós
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. december 22., csütörtök 18:54
és ténylegferni írta:Én csak azért ragaszkodok ezekhez, mert egyszerűen számomra az Apple fülesek olyan kényelmesek, mintha nem is lenne semmi kb a fülemben, míg ez a többiről nem igen mondható el.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. december 22., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 22., csütörtök 15:51
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. december 22., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 22., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. december 22., csütörtök 11:42
Van az 200 is. De szot se erdemel, meg az akinek az lenne a dolga hogy eladja, is azt irta rola hogy vacak hangzasa van. Csak ugy, mint az osszes alma fulesnek. Telefonalasra tokeletesen megteszik ezek, de ha zenet akar hallgatni az ember, inkabb vegyen 5-6 ezerert Pioneert. Nem lebeszelni akarok akarkit rola, de ahogy elottem mondtak, ennyiert kap az ember jobbatBBeno írta:nem mindegy hogy earpod vagy airpod. az airpod az uj es azok 100 dodo felett vannak arban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 22., csütörtök 11:10
szvsz 9-10k körül már olyan fülhallgatókat kapsz, amik elég tisztességesen megszólalnak.ferni írta:Szeretnék venni rendes gyári, jó minőségű Apple Earpods fülhallgatót, 3,5mm jack verziósat.
Mivel sose voltam iPhone tulaj és nem is tervezek az lenni, csak a füleseiket kedveltem mindig is, emiatt érdeklődnék, hogy honnan tudok rendelni, olyat ami fixen 100%, hogy nem ilyen utángyártott szar lesz?
Ahogy néztem 9-10k körül vannak amik rendesnek tűnnek, de gondoltam itt csak többen vannak, akik ilyen főleg iPhone-os oldalakról rendelnek dolgokat és hogy kinek melyik vált be stb.
Ezt néztem még egyedül, ahol ilyen 5k körül adják és lehetne bízni benne, hogy jó, mert ezt tokkal együtt küldik, míg máshol csomagolás nélkül küldik ennyiért, de nah...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem