Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Jesé és a Las Palmas mindenben megegyeztek. A Milánba is mehetett volna, de inkább a spanyolokat választotta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Yazid írta:ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
Navas a legbiztosabb pontunk még mindig.
Jogos, én is így gondolom. Ő a legbiztosabb pontunk amióta csak a kapuban áll. Valaki írta alább, hogy ez talán csak ideig óráig tartható forma, de ez egyszerűen nem igaz, navas hosszú évek óta ezt a formát adja, már előttünk is bomba is volt. Egyszerű a probléma vele: 1. ikert váltotta ami nem túl szerencsés belépő. 1. nem egy helyes kölök. 3. A nemzetisége sem túl elismert és divatos. Kb ennyi, ha ebből a 3ból kettő más lenne, simán mindenki top2 kapusnak vallaná.
Igen a visszakölcsön az jó ötlet lehet, kérdés, hogy milan mennyire akarja eltékozolni a legnagyobb kincsét. Rá van e szorulva az eladására? Mennyit profitálhat most az értékesítéséből? Ezek problémás kérdések.Ha hozhato a Milan kapusa akkor el kell hozni, nagyon max ennyi akit igazolni kell. Nem is kell egyből bedobni a kezdőbe, sőt miért ne mehetne kölcsön még 1-2 évre akár vissza a Milanhoz
A legfőbb baj az , hogy olyan poszthoz nyúlnánk hozzá, amihez a legkevésbé szükségszerű szakmailag.
Prioritás: Modric,Pepe,Cr időbeni pótlásának a kérdése, a többi ráér még. Azt nem mondom, hogy egy előszerződést nem lehetne megpróbálni és jelezni a donnarummának, hogy öcsi rád lehetne alapozni 10 évet, az eléggé történelem gyanús egy ekkora klubnál.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez igaz, de a jovore is gondolni kell, es kothetnenk egy eloszerzodest valamelyik top kapusra (Courtois) vagy igeretre (Donna).Yazid írta:ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
Nem tudom hany ev van meg Navasban, egyelore stabil, sot, magas szinvonalon jatszik, egy ev mulva, 2018 nyarara mar valtozhat a helyzet.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az Onda Cero szerint tárgyalni kezdtünk a Chelseavel Courtoisról, azért én rá szó nélkül cserélném a costa ricait
Nekem személy szerint amúgy is ő a kedvencem a három nagy új közül (De Gea, Neuer), nagyon örülnék neki.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha hozhato a Milan kapusa akkor el kell hozni, nagyon max ennyi akit igazolni kell. Nem is kell egyből bedobni a kezdőbe, sőt miért ne mehetne kölcsön még 1-2 évre akár vissza a Milanhoz. Elég unalmas már, hogy mire mi akarunk igazolni 100 milliókról van szó meg kitudja hány éves szerződésekről. Védelem megvan az utánpótlással, Nacho simán jobb szélsővédő mint Danilo. A védelemből Coentrao itt tartásának semmi értelme sajnos. A KP-n akkor már remélem James nem lesz, létszámban megvagyunk ott is, nem kell igazolni. Előre meg szintén minek, és hová, kit? Nem lesz nagy távozónk, Mariano-Morata-Benzema-CR 4-esből kellene legalább 1-et elrendezni. Valószínűleg Mariano fog kölcsönbe menni, pedig én eladnám Moratat...
ugyan már. nem tudnék mást elképzelni a kapusposzton még egy jó ideig. ugyanúgy megvannak a bravúrjai mai napig, mint mikor idejött. Az hogy minden meccsen gólt kapunk a védelmünk balfaszsága miatt van. de gea meg donnarumma (lol) se fogná meg...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Sőt, szerintem Navas sokat romlott az előző szezonhoz képest, viszont azt a szintet nem is lehet hozni hosszabb távon. Szerintem most a világbajnoki döntőben is kapushiba volt a második gól, legalábbis rosszul helyezkedett.
Tény, sok előnye van egy magasabb kapusnak, szóval ilyen szempontból több jó választás is lenne a piacon, de még így is hihetetlen, hogy Navas hova ér el néha... iszonyatosan jó rugói vannak. Amíg a rugói nem kopnak, addig felesleges egetverő összegeket elkölteni egy kapusra. Viszont ha nála is elkezdődik az, mint Casillasnál, akkor gyorsan kell lépni.
Tény, sok előnye van egy magasabb kapusnak, szóval ilyen szempontból több jó választás is lenne a piacon, de még így is hihetetlen, hogy Navas hova ér el néha... iszonyatosan jó rugói vannak. Amíg a rugói nem kopnak, addig felesleges egetverő összegeket elkölteni egy kapusra. Viszont ha nála is elkezdődik az, mint Casillasnál, akkor gyorsan kell lépni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én sem, bőven jó megoldás a kapuba még pár évig.Veidt írta:Egyetértek, bár senkiért nem cserélném el most.
Általánosságról írtam. Kaptunk azért jó pár olyan gólt, ahol ha extrát hoz, véd. Tavaly rengeteg olyan szitu volt, ahol tényleg az ő bravúrjai kellettek. Idén annyira már nem. A sérülése előtt pl egy fokkal magasabb szinten volt. A védelem is sokszor asszisztál hozzá, de az sem lehet véletlen, hogy nem is akkora túlzással minden meccsen kapunk legalább 1 gólt. Nem cserélném el egyébként per pill, ne értsétek félre. Szorosan ott van a top 3 közelében. De ott van de Gea példának. Majdnem minden meccsen van egy olyan védése ami megmenti a csapata s*ggét.ferni írta:Pár meccset ezek szerint kihagytál az ősszel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Pár meccset ezek szerint kihagytál az ősszel.M1Ö írta: Egyébként kis kritika felé, hogy szerintem idén már nem fog annyi extrát. Védi ami védhető, hoz egy stabil szintet, de az igazi bravúrok, amkk tavaly megvoltak, már nincsenek.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Egyetértek, bár senkiért nem cserélném el most.M1Ö írta: Egyébként kis kritika felé, hogy szerintem idén már nem fog annyi extrát. Védi ami védhető, hoz egy stabil szintet, de az igazi bravúrok, amkk tavaly megvoltak, már nincsenek.
Szerintem nincs szükség új igazolásokra, Vallejo és Llorente visszahozatalát leszámítva. A jelenlegi piacról egyébként is kizárólag Dembelé az, aki igazán izgalomba hoz, de még érnie kell 1-2 szezont minimum.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- RealMadridFanatic
Én nem igazolnék. Eladnám Jamest és Danilot, visszahoznám Llorentét és felhoznám Tejerot (vagy Vallejot és akkor Nacho lenne szélső hátvéd csere).
Én sem.
Pedig minden nyáron rá vagyok izgulva a pletykákra, vagy arra, hogy hol tudnánk erősíteni, most is nagy lelkesen el akartam kezdeni ecsetelni a terveimet, de ahogy haladtam végig a csapatrészeken nem nagyon jutott eszembe előrelépési lehetőség.
Navast még nem kell pár évig elzavarni, utána is ott lesz még mindig nagyon jó korban lévő opcióként de Gea, Cuortois vagy Donnarumma, ha tényleg olyan jó lesz, mint állítják.
A védelem még évekig szinten rendben lesz, Pepe helyett Vallejo, Danilo helyett egy Castillás illetve Nacho, aki egyébként minden védőpozícióra opció lehet.
Középpályán sem érzek már szükségesnek erősítést, amennyiben Kovacic továbbra is kap lehetőséget, és nem lesz Casemiro orrba-szájba nyomva teljesen indokolatlanul. Már nyáron is azt mondtam, hogy Casemiro helyén lehet előre lépnünk bőven, Ő túl egysíkú és előre játékban gyenge játékos a mai foci követelményeihez. Úgy fest házon belül is lehet jobb alternatíva, képességekre mindenképpen, jó lenne inkább ezt a vonalat továbbvinni.
Kroos alap, Modricnak pedig szerintem nagyon jó a fizikuma, még 2-3 év benne lesz szerintem nagyon magas szinten.
Előre Bale helyett lehetne nézni valakit a sérülékenység miatt, de lassan azért talán Ő is rácáfolt a károgókra, illetve semmiféle realitása nincs az Ő eladásának, így nem is gondolkozom ilyenben.
A BBC másik két tagja pedig úgyis ismét formába kerül majd, és századszor is lakatot tesz mindenki szájára, mint ahogyan eddig is megtörtént ez már többször is.
Cé pótlásán lassan el kell kezdeni gondolkozni, de benne is töretlenül bízok még, pár évig még sokkal több hasznot fog hozni éles helyzetekben, mint amennyi "kárt" okoz lötyögősebb meccseken.
A cseresor is nagyon rendben van, van minőség a padon mindig, vannak ígéretes fiatalok, LV többször bizonyította, hogy aranyat érhet, Moratát meg kell követnem, hasznos eleme lehet a csapatnak Ő is, akár kezdőként is, amennyiben Benzema látványosan sz*rik mindenre.
Szóval egyben van most a keret, maximum azért lehet érdemes belenyúlni, hogy jöjjön új impulzus, sikerre éhesebb arc, hogy a motiváció fennmaradjon. Ezt James eladásával meg is lehetne oldani, de nem tudom kit lenne érdemes mozdítani. Talán ha Morata hisztizik a több játékpercért, akkor Aubameyang használható lenne. Ebben sem vagyok azért biztos, csak ha szélen is képes alkotni - a játékpercek elosztása így már azért nem lenne könnyű...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A Donnarummás pletyke gondolom megnyomta pár ember fantáziáját. Ami nem is hülyeség, de nem mondok azzal újat, hogy még 1-2 évig bőven rá ér. Igaz, hogy reflex kapus Navas, de csak nem fog rohamosan romlani.Realista24 írta:Akik kapusra nyomtak, kíváncsi lennék, hogy miért tették. Illetve, hogy kit hoznának.
Egyébként kis kritika felé, hogy szerintem idén már nem fog annyi extrát. Védi ami védhető, hoz egy stabil szintet, de az igazi bravúrok, amkk tavaly megvoltak, már nincsenek.
Én sem hoznék senkit, mert amiben én gondolkodnék az megoldhatatlan CR és Bale miatt.

2-3 évre még tökéletes lehet ez a keret. Utána rá érnek majd gondolkodni a Ramos-Modric-CR sor utódjairól.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szélsőt hoznék, Dembele személyében, aztán rotyogna a 442
Viszont feltenném még a vonatra a Danilo Coentrao pakkot, sőt, elgondolkodnék Casemiro-n is, bár még nem nagyon láttam játszani ezt a Llorente gyereket, de ha vissza akarjuk hozni, akkor csökkenteni kell a konkurenciáját.

Viszont feltenném még a vonatra a Danilo Coentrao pakkot, sőt, elgondolkodnék Casemiro-n is, bár még nem nagyon láttam játszani ezt a Llorente gyereket, de ha vissza akarjuk hozni, akkor csökkenteni kell a konkurenciáját.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nem igazolnék. Eladnám Jamest és Danilot, visszahoznám Llorentét és felhoznám Tejerot (vagy Vallejot és akkor Nacho lenne szélső hátvéd csere).
Először azt akartam írni, hogy TKP kéne James helyett a kulcspasszok miatt, de legalább egy évig megbíznék ezen a poszton Iscoban és Asensioban.
Először azt akartam írni, hogy TKP kéne James helyett a kulcspasszok miatt, de legalább egy évig megbíznék ezen a poszton Iscoban és Asensioban.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akik kapusra nyomtak, kíváncsi lennék, hogy miért tették. Illetve, hogy kit hoznának.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én már sokszor Casemiro szerepeltetését sem értem, Kovacic jobban passzolna arra a kp-ra, védekezésben sem lennénk gyengébbek mert a kis horvát nagyon gyors és erős. James elmegy, de nekünk nem kell igazolni a helyére, mert létszámban megvagyunk, ha meg beugró kell ott van az utánpótlás, onnan egy Ödegaard pl bármikor beugorhat egy gyenge ellenfél ellen 15-20 perce.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Julian Weigl becomes the second Bundesliga player to complete 1,000 passes this season, behind only Thiago Alcântara (1,185).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mehet Ő is kölcsönbe, aztán meglátjuk.MARCA | A Castilla hátvédje, Achraf Hakimi megnyerte hazájában a 'Legígéretesebb Marokkói Játékos' díjat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Bukta, marad Llorente.Realista24 írta:Hivatalos. 2021ig hosszabbított Weigl.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mondtam én hogy nem olyan egyszerű a Dortmundtól vásárolni.
De jól teszik. Van jó pár fiatal tehetség akiket 2-3 év múlva nagyon jó pénzért adhatnak el ha jól fejlődnek.

De jól teszik. Van jó pár fiatal tehetség akiket 2-3 év múlva nagyon jó pénzért adhatnak el ha jól fejlődnek.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48