Biztos fake. Ettol fuggetlenul van ott free run akinek kell,de ugyanannyi erovel rendelheti kozvetlenul az alirol isLaci írta: Ez az oldal legit? Most látom először, de szvsz fake cuccokat árulnak

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. december 29., csütörtök 6:35
Biztos fake. Ettol fuggetlenul van ott free run akinek kell,de ugyanannyi erovel rendelheti kozvetlenul az alirol isLaci írta: Ez az oldal legit? Most látom először, de szvsz fake cuccokat árulnak
HozzászólásSzerző: Laci » 2016. december 29., csütörtök 2:51
Ez az oldal legit? Most látom először, de szvsz fake cuccokat árulnakRealista24 írta:AliexpressEz viszont igen, a jobb oldali egész pontosan Free Run 3, és egy olyan kell nekem. Jó ízlésed van, kapsz egy virtuális vállveregetést.![]()
Már csak azt kell megkeresnem, hogy hol lehet ilyet még kapni...
![]()
Nekem amúgy kettes van azt hiszem. Most talán ötösnél jár a széria, azt kb kapsz bárhol.
http://ciporendeles.com/collections/nik ... rainer-3-0
http://ciporendeles.com/collections/nik ... ee-run-5-0
http://ciporendeles.com/collections/nik ... -5-0-plusz
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 21., szerda 22:54
Még mindig megvan, ha esetleg kell vkinek.___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
http://oi65.tinypic.com/2871wd1.jpg
Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 23:32
AliexpressEz viszont igen, a jobb oldali egész pontosan Free Run 3, és egy olyan kell nekem. Jó ízlésed van, kapsz egy virtuális vállveregetést.![]()
Már csak azt kell megkeresnem, hogy hol lehet ilyet még kapni...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 20., kedd 21:55
Training shoes.Sierra írta:És mire gugliztam volna rá? Nike shoes?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 20., kedd 21:51
Ez nem talált.P. Krisz írta:Szvsz. Nike Free Trainer.
Ez viszont igen, a jobb oldali egész pontosan Free Run 3, és egy olyan kell nekem. Jó ízlésed van, kapsz egy virtuális vállveregetést.Realista24 írta:Azaz. Vagy free Run. Az van nekem. Mondtam hogy Nike.![]()
És mire gugliztam volna rá? Nike shoes?P. Krisz írta:Kb. 20 sec. volt kiguglizni.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 20., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 21:38
Azaz. Vagy free Run. Az van nekem. Mondtam hogy Nike.P. Krisz írta:Szvsz. Nike Free Trainer.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 20., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 21:27
Van ilyenem vagy hasonlom. Megnézem ha hazaértem. Amúgy tényleg NikeSierra írta:Ide is beírom, ha nem gond, hátha ez kell a sikerhez.
Egy hülye kérdéssel fordulnék hozzátok, valaki meg tudja mondani a képen lévő cipők típusát?
Ezek lennének
R24, köszi, de nem érdekel a megfejtésed![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 20., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: sanko. » 2016. december 12., hétfő 7:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. december 11., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. december 11., vasárnap 16:05
Na akkor égetem is a mezempalesz77 írta:Ez igaz, a napokban én is kicsit jobban megkedveltem..pheco írta: A szíve mélyén mindenki szereti Beckset![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 11., vasárnap 16:01
Ez igaz, a napokban én is kicsit jobban megkedveltem..pheco írta: A szíve mélyén mindenki szereti Beckset
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. december 11., vasárnap 15:40
A szíve mélyén mindenki szereti Becksetziro4vr írta:Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép.![]()
Én is voltam divat beckhames, na.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 11., vasárnap 13:25
Olyanom nekem is van pajtiziro4vr írta:Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép.![]()
Én is voltam divat beckhames, na.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 11., vasárnap 13:20
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem