mindig ez jut róla eszembe.'shutterisland írta:nah, downingtól megszabadult a pool, a west ham csapata vette meg 5.8 millió euróért.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 14., szerda 3:14
mindig ez jut róla eszembe.'shutterisland írta:nah, downingtól megszabadult a pool, a west ham csapata vette meg 5.8 millió euróért.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 14., szerda 2:59
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 13., kedd 17:32
Egyértelműen, ezzel csak arra utaltam, hogy az első 4-ben fogunk szerintem végezni, tehát a korábban mások által emlegetett "az EL-ért is küzdenie kell majd a Unitednek idén"-dolgokat minimum erősnek érzem.'shutterisland írta:bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
főleg úgy, hogy mind a city, mind pedig a chelsea is edzőt váltott.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 10:38
Szerintem meg most fog koppanni Mou, hogy az ő focija már nem sokat ér... Bajnokságba 3-4-re saccolom őket. Talán a BL-be, ha jó sorsolást kapnak elérnek 1 értékelhető helyezést, de sokat nem várok tőlük... Azokat sem értem akik szerint az ellenünk játszott meccsből nem lehet kiindulni... Tény, hogy sokat cseréltek, de elég agressziven játszott a Chelsea ahhoz, hogy ne lehessen azt mondani, hogy félválról vették a meccset...Realista24 írta:Miért?. lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 9:42
Miért?. lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 13., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 12., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 12., hétfő 17:34
Ismertek nem vagyok nagy Gustavo fan, de 18 milláért én a Real helyében rárepülnék.Remy írta:nem biztos az...Anthony írta:Úgy néz ki Luiz Gustavot viszi az Arsenal.
Ha Wenger csengetett volna rendesen Higuér, meg vettek volna egy komoly védőt is nagyon komoly bajnokesélyesek lehetnének. Ez így még nem elég.
Mondjuk nem is értem Gustavot, hogy miért érné ez meg neki. Azért a Wolfsburg nem egy Arsenal.
De amilyen szerencsétlenek ott Londonban még ezt az igazolást is elcseszik, pedig Gustavot most könnyű elvinni a Bayerntől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 16:40
nem biztos az...Anthony írta:Úgy néz ki Luiz Gustavot viszi az Arsenal.
Ha Wenger csengetett volna rendesen Higuér, meg vettek volna egy komoly védőt is nagyon komoly bajnokesélyesek lehetnének. Ez így még nem elég.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 12., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 12., hétfő 1:07
Az United tuti hogy nem fogja a elengedni a Chelseabe ebben szinte biztos vagyok,hülyék lennének ha egy bajnoki riválist erősítenének.ikarus93 írta:Rooneyval mi a helyzet? Megy a Chelseabe vagy marad a MU-ba?
Szerintem a legjobb döntés neki az lenne, ha elmenne a Chelsea-be. Nagyon jó és fiatal keretük van.
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 12., hétfő 1:02
És te miből szűrted le hogy az United ott lesz? Ők meg ázsiai csapatoktól kaptak ki + a Sevillától.'shutterisland írta:a chelsea-t nem tudom miből szűrtétek le, nem a real érdemeit kisebbítve, de nagyon gyengék voltak csütörtök hajnalban is.A cél lehet az első kettő, de szerintem jelen állapotban nem realitás. Chelsea sztem erősebb és bővebb és jobb a kerete is, City meg edzőváltás ide, Arsenal elleni 1-3 oda, attól még erős és komoly csapat lesz. MU-t a 3 v 4. helyre várom.
ott mourinhonak bőven kell idő, amíg a saját (most azt hagyjuk, milyen, és hogy mennyire lesz sikeres) stílusára formálja őket.
az arsenalban idén sem látok többet, mint tavaly, bl hely meglesz nekik vélhetően, és ennyi.
a tottenham pedig még bale-el együtt sem elég stabil ahhoz, hogy az első 3 közé furakodjon.
simán lehet, hogy az arsenallal fogják lefájtolni a 4. helyet.
óriási meglepetés lenne nekem, ha a manchester united nem lenne benne az első kettőben.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 12., hétfő 0:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 11., vasárnap 23:51
a chelsea-t nem tudom miből szűrtétek le, nem a real érdemeit kisebbítve, de nagyon gyengék voltak csütörtök hajnalban is.A cél lehet az első kettő, de szerintem jelen állapotban nem realitás. Chelsea sztem erősebb és bővebb és jobb a kerete is, City meg edzőváltás ide, Arsenal elleni 1-3 oda, attól még erős és komoly csapat lesz. MU-t a 3 v 4. helyre várom.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 11., vasárnap 23:38
Nagyon jó kis igazolás lenne!Arsenal-A SkySports szerint megkezdődtek a Luiz Gustavo szerződtetéséről szóló tárgyalások. Ezt klubon belüli források is megerősítették.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 11., vasárnap 21:09
A cél lehet az első kettő, de szerintem jelen állapotban nem realitás. Chelsea sztem erősebb és bővebb és jobb a kerete is, City meg edzőváltás ide, Arsenal elleni 1-3 oda, attól még erős és komoly csapat lesz. MU-t a 3 v 4. helyre várom.'shutterisland írta:bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
főleg úgy, hogy mind a city, mind pedig a chelsea is edzőt váltott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 11., vasárnap 18:08
bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 11., vasárnap 17:15
Mondtam, hogy nem lesz akkora gáz.'shutterisland írta:rvp bekezedett.
fejelt egy gólt, majd az ő megpattanó lövésével lett 2-0 a wigan ellen a CS.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 11., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 11., vasárnap 14:06
hát igen... elképesztő, hogy az angol bajnokság bármely csapata képes kiadni 10 milliókat is egy játékosért. Megtehetik, és meg is teszik. A spanyoloknál egy Celta, Rayo, Elche stb.. mikor adna ki 8-10 milliót 1! játékosért? soha... mert nem képesek rá. Ezért is nagyon nagy a szakadék a 2 nagy és a többiek között. Nincs pénz sajnos, míg angliában van.Wertz írta:Medel a Cardiff Citybe igazolt 13 millió euróért. Azért az elég aggasztó a spanyol bajnokságnak, hogy egy angol feljutó elviszi a Sevilla egyik legjobbját
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem