Én nem igazolnék. Eladnám Jamest és Danilot, visszahoznám Llorentét és felhoznám Tejerot (vagy Vallejot és akkor Nacho lenne szélső hátvéd csere).
Én sem.
Pedig minden nyáron rá vagyok izgulva a pletykákra, vagy arra, hogy hol tudnánk erősíteni, most is nagy lelkesen el akartam kezdeni ecsetelni a terveimet, de ahogy haladtam végig a csapatrészeken nem nagyon jutott eszembe előrelépési lehetőség.
Navast még nem kell pár évig elzavarni, utána is ott lesz még mindig nagyon jó korban lévő opcióként de Gea, Cuortois vagy Donnarumma, ha tényleg olyan jó lesz, mint állítják.
A védelem még évekig szinten rendben lesz, Pepe helyett Vallejo, Danilo helyett egy Castillás illetve Nacho, aki egyébként minden védőpozícióra opció lehet.
Középpályán sem érzek már szükségesnek erősítést, amennyiben Kovacic továbbra is kap lehetőséget, és nem lesz Casemiro orrba-szájba nyomva teljesen indokolatlanul. Már nyáron is azt mondtam, hogy Casemiro helyén lehet előre lépnünk bőven, Ő túl egysíkú és előre játékban gyenge játékos a mai foci követelményeihez. Úgy fest házon belül is lehet jobb alternatíva, képességekre mindenképpen, jó lenne inkább ezt a vonalat továbbvinni.
Kroos alap, Modricnak pedig szerintem nagyon jó a fizikuma, még 2-3 év benne lesz szerintem nagyon magas szinten.
Előre Bale helyett lehetne nézni valakit a sérülékenység miatt, de lassan azért talán Ő is rácáfolt a károgókra, illetve semmiféle realitása nincs az Ő eladásának, így nem is gondolkozom ilyenben.
A BBC másik két tagja pedig úgyis ismét formába kerül majd, és századszor is lakatot tesz mindenki szájára, mint ahogyan eddig is megtörtént ez már többször is.
Cé pótlásán lassan el kell kezdeni gondolkozni, de benne is töretlenül bízok még, pár évig még sokkal több hasznot fog hozni éles helyzetekben, mint amennyi "kárt" okoz lötyögősebb meccseken.
A cseresor is nagyon rendben van, van minőség a padon mindig, vannak ígéretes fiatalok, LV többször bizonyította, hogy aranyat érhet, Moratát meg kell követnem, hasznos eleme lehet a csapatnak Ő is, akár kezdőként is, amennyiben Benzema látványosan sz*rik mindenre.
Szóval egyben van most a keret, maximum azért lehet érdemes belenyúlni, hogy jöjjön új impulzus, sikerre éhesebb arc, hogy a motiváció fennmaradjon. Ezt James eladásával meg is lehetne oldani, de nem tudom kit lenne érdemes mozdítani. Talán ha Morata hisztizik a több játékpercért, akkor Aubameyang használható lenne. Ebben sem vagyok azért biztos, csak ha szélen is képes alkotni - a játékpercek elosztása így már azért nem lenne könnyű...