Azért a triplázáshoz rengeteg dolognak klappolnia kell, sérülések, formahanyatlás, esetleg egy mélyebb gödör. Sorsolások, nagyon nehéz ez. A liga + BL kombó álom lenne. Kérdés meddig tart ki ez a forma, meddig tudjuk gyenge "játékkal" is hozni a meccseket, mikor jön a pofon, mikor jön egy negatív széria, és abból hogy tudunk majd felállni, mert veretlenek nem leszünk örökké, az biztos.Realista24 írta:A Real Madrid még soha, ismétlem soha nem triplázott. Én ezzel egyeznék ki, legrosszabb esetben a bajnoki+bl kombóval.Én is kiegyeznék a BL-címvédéssel.![]()
Minden más csalódás lesz számomra. És igen, egy bl címvédés is, mert amióta az eszemet tudom és követem a Realt, talán nem volt még ilyen mély keretünk, aki féltávnál ilyen jól állt volna.
Sok van még vissza, és közhely, de a bajnokságban a saját kezünkben van a sorsunk. Ha a két rangadót hozzuk legalább négy ponttal, akkor nyugodt leszek. A BL más tészta, ott sokminden kell, de egy-egy párharcra mindenünket össze tudjuk szedni, hogy történelmet írjuk.
A kupát meg hozzák Asensioék.
Vagy igen?