Kenesei? Na ne szórakozzunk. Jó a rúgó technikája, de 15 méteres körzetben fut. Kikopott ő már ahhoz, hogy húzni tudja ott elől a csapatot. Egy hajtós mozgós csatár kellene nekünk, akiben benne van a veszély, mint Maric.JustoVillar írta:Kenő.Amúgy szégyen, hogy nem igazoltunk csatárt.
Am nekünk is csatárt kellene igazolnunk, erre elengedjük az egyetlen értelmes csatárunkatNem baj van Ugrai...

Mennyei futball
Re: Mennyei futball
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bandi megoldjaJustoVillar írta:Nem baj van Ugrai...

- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Kenő.Amúgy szégyen, hogy nem igazoltunk csatárt.
Am nekünk is csatárt kellene igazolnunk, erre elengedjük az egyetlen értelmes csatárunkat

Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
tudtommal Akeem Adams a neve.BBarni írta:Aknee nagyon nagy igazolás lesz,
"Köszönöm a vezetőségnek Akeem Adams leigazolását, aki bár csak nemrég érkezett, de máris látható volt, hogy komoly erősítés a számunkra" - mondta Ricardo Moniz a Győri ETO elleni 2-1-es győzelem után."
adtak már kevesebbért is 11-est. TV-n keresztül nekem úgy jött le inkább 11-es, mint nem.Wertz írta:A nyilvánvalót, hogy jó ítéletet hozott a bíró. Szabályos szerelés volt. Ettől függetlenül még rosszul vezette a meccset
Győr kérte, hogy tolják el a FTC elleni meccset, de a Fradi nem ment bele.nmate írta:De ez hogyan van, tegnap a fradi csapta a győrt, ma meg már a münkennel játszanak? Gondolom sokat pihentek. Meg a 48 óra is eltelt a két meccs között
Simon nagyon durván bekezdett. Jót tett a Paksnak a támadófocit erőltető új és fiatal edző. Ha így mennek továbbra is akkor nem lesznek problémák. Pedig nyáron azt hittem, hogy a tabella végében lesznek (persze még lehetnek). De amíg Simon jó formában van, addig no problem. Nikolicnak pedig minden a helyzetkihasználáson múlik. Tavaly is tucatnyi helyzetet hagyott ki, amiket mások belőttek volna.Remy írta:Simon és Nikolic elég szépen meglógtak a góllövőlistánkíváncsi vagyok mennyivel zárják a szezont, de az MB1-ben 3 forduló után 5-6 gól...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2013. augusztus 11., vasárnap 21:29-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Durva, hogy mi meg 3 meccs 3 rúgott góllal állunk. Legalább van 7 pontunk... Amúgy szégyen, hogy nem igazoltunk csatárt. Már tavasszal se rúgta 3asával a gólokat Griffiths. Ráadásul, ha nem fejre megy neki vagy testre, akkor totál szerencsétlen. Rosszul helyezkedik összjátékban nulla. Kár, hogy Maric csak tavasszal játszhat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Simon és Nikolic elég szépen meglógtak a góllövőlistán
kíváncsi vagyok mennyivel zárják a szezont, de az MB1-ben 3 forduló után 5-6 gól...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mi ez??
Mi ez a szar játékvezetés?Szánalmas, hogy ezek kapnak 1,5 milliót ilyen szar, szemét teljesítményre..profi bírok!
Az mlsz mellett a legnagyobb kártevők!
Mi ez a szar játékvezetés?Szánalmas, hogy ezek kapnak 1,5 milliót ilyen szar, szemét teljesítményre..profi bírok!
Az mlsz mellett a legnagyobb kártevők!
-
Nem tudom ezen mi nem érthető...ez aztán az érv....![]()

Nah elbasztam, lábat talált először, ezt akartam írni!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szegény pep, küzd az angollal, néha und van and helyett, meg ilyenek.

ez aztán az érv....BBarni írta:és a Fradit hihetetlen szinten utáló nso szerint is tizenegyes volt!

és mi az hogy teljesen egyértelmű, hogy labdát ért abból a kameraállásból, aztán másikból már nem, ezért az a kameraállás a döntő, amiből úgy látszik, hogy nem találja el a labdát?...

tisztán látszik, abból a kameraállásból, amit mutogattak, hogy eltalálja a labdát... ezt csak a vak nem látja... az hogy más kameraállásból mi látszik vagy mi nem lényegtelen...
-
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy labdát talált először, lehet így elsőre csak összefoglalóból úgy néz ki, de többszöri más kamerából való visszanézésnél már nem...és a Fradit hihetetlen szinten utáló nso szerint is tizenegyes volt!én aztán teljesen pártatlan vagyok, de ott elérte a labdát, tehát nem volt szabálytalan.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom itt is meg van, hogy kinek kell/kéne a gólokat lőni...Fenomen írta:Arra értettem, hogy amikor csak 80%-ban lenne biztos a gólhelyzet, akkor is visszapasszolják a félpályáig.

Arra értettem, hogy amikor csak 80%-ban lenne biztos a gólhelyzet, akkor is visszapasszolják a félpályáig.Csak közük nincs hozzá... és annyira nem olyen játékosaik vannak akiknek ez feküdne, hogy én komolyan nem tudom mit akar Pep, de ebbe úgy bele fog bukni, hogy kikergetik egész Németországból...
én aztán teljesen pártatlan vagyok, de ott elérte a labdát, tehát nem volt szabálytalan.BBarni írta:Aham.A nyilvánvalót, hogy jó ítéletet hozott a bíró. Szabályos szerelés volt
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem tetszik a meccs, jól megvan szervezve így a képernyõn keresztül, jó lenne behúzni!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak közük nincs hozzá... és annyira nem olyen játékosaik vannak akiknek ez feküdne, hogy én komolyan nem tudom mit akar Pep, de ebbe úgy bele fog bukni, hogy kikergetik egész Németországból...Fenomen írta:Amúgy meg ez a Bayern kezd Barcelona 2.0 lenni.
Amúgy meg ez a Bayern kezd Barcelona 2.0 lenni.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ez hogyan van, tegnap a fradi csapta a győrt, ma meg már a münkennel játszanak? Gondolom sokat pihentek. Meg a 48 óra is eltelt a két meccs között
Bejön majd Ribery, mondjuk úgyis szanaszét szopatja ezeket a zsoldosokat, öröm lesz nézni ahogyan szaladgálnak majd a győriek, mint az ovisok

Bejön majd Ribery, mondjuk úgyis szanaszét szopatja ezeket a zsoldosokat, öröm lesz nézni ahogyan szaladgálnak majd a győriek, mint az ovisok

Ennyit a ficken-fucken ligákról. éljen az MB1!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elkezdõdött, mutassátok meg Pepnek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.