HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 20., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. december 20., kedd 13:39
Igen, bár tuti lesznek, akik lefikázzák emiatt, pedig tényleg butus néha csóri Ramos...BBeno írta:
salec meg kimondta ramosról mi igaz marad a góljai ellenére, hogy gyakori buta indokolatlan tetteket csinált és szenvedett a csapat de ezeket úgynézki tényleg kinőtte.[/color]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 13:36
Biztos megjött neked hogy nem fogod fel. Két eltiltásról volt szó, persze hogy nem adtam volna el. Egyről van szó, eladnám. Ha nem tudnám, hogy nézel ki, azt hinném szőke nő vagy.BBeno írta:ezt mondtad. az eltiltás még mindig él. most mégis eladnád.Meg persze, télen nagy szokásunk eladni bárkit is, főleg az eltiltás lehetőségével a fejünk felett. Szűkítsük csak a keretünket.
mindegy. én remélem nagyon sok pénzt kapunk majd érte és szerintem a helyére nevezve lesz lucas silva ha nem tudjuk elpasszolni kölibe.
btw atma mennyit kapott? őket is vizsgálták nem?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 20., kedd 13:32
ezt mondtad. az eltiltás még mindig él. most mégis eladnád.Meg persze, télen nagy szokásunk eladni bárkit is, főleg az eltiltás lehetőségével a fejünk felett. Szűkítsük csak a keretünket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 13:28
Én azt mondtam, hogy Perez és Zidane rátette a nem eladó táblát. Valamint sugalltam, bár ezek szerint fel nem fogtad, hogy minden attól függ, hogy milyen ítéletet hoz a CAS.BBeno írta:pár napja mikor velem vitáztál még pont az ellenkezőjét mondtad.Realista24 írta:James mehet a kecibe![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 20., kedd 13:25
pár napja mikor velem vitáztál még pont az ellenkezőjét mondtad.Realista24 írta:James mehet a kecibe![]()
![]()
jó volt. a nagy része át lett nyálazva itt a fórumon. az tetszett hogy benitezt semmibe vetted. egy kicsit még alázhattad volna hogy neki max középcsapat való.http://www.digisport.hu/news/23809
elég sok érdekes téma feljött, kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok.
Zidane munkássága, a jövőkép, Kovacic, a középpálya, érdekes volt. Sallói szerint könnyen széthullhat minden, mert a francia mesterünk nem tartja kézben a védelmet..
Ja, az elején Benítezt felejtsétek el...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 20., kedd 13:20
Mondjuk a védelmünk miatt aggódok kicsit, mert már lassan-lassan negatív csúcsot állítunk fel a kapott gólokban. Szinte nincs llyan meccs, hogy ne kapnánk. Mondjuk míg mindig többet lövünk egyel, addig nincs gond, csak ezen is csiszolni kéne, mert ezt sem lehet a végtelenségig húzni.Tádám írta:mert a francia mesterünk nem tartja kézben a védelmet
Mehet hát. Így, hogy Bale is sérült, mostanában így sincs elég perce Isconak, Asensionak és Kovacicnek. Jamesszel csak tovább romlik. Úgyhogy remélhetőleg ha letelt az a 7 nap gondolkodási idő, majd ő és a klub is helyesen fog dönteni, mert nyárig bőven megleszünk nélküle.Realista24 írta:James mehet a kecibe
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 20., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 20., kedd 13:10
Higu, Marcelo is akkor jöttekpetiamadridista írta:nagyon jó hír a CAS döntése, januárban amúgy se vennénk senkit, nem is szoktunk.
Még Calderón idejében volt divat januárban is szórni a pénzt, akkor jöttek a Faubert-Huntelaar szerű arcok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 13:09
Hivatalos közlemény az átigazolásoktól való eltiltásrólBerti írta:Nekem annyira nem tiszta a dolog..akkor most télen nem igazolhatunk, de 2017 nyarán már igen?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 20., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 20., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 20., kedd 12:54
Magyarul nem kaptunk semmiféle bannt ismerve a januári tevékenységeinket
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 20., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. december 20., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 19., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 19., hétfő 15:20
Sorsolás a héten lesz.. Honnan az infó?MorataMartin írta:Azt tudjátok, hogy a következő körben a kupában a Valenciával fogunk játszani és az Atletico Madrid is a mi águnkon van?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. december 19., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 18., vasárnap 14:44
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem