Messi nem volt egészséges, így van, ez látszott. Azt nem tudom, ha a toppon van megyünk e vmire, talán 1 gólt jelentett volna. De rossz volt nézni, hogy se kezdősebessége, se gyorsasága nem volt meg. Az apja állítólag tett egy kijelentést, hogy nem volt kész a játékra, de be kellett tenni a kezdőbe a PSG meccs miatt is. Szerintem kár volt, de utólag már késő, ha meg nem játszott volna az lenne a baj.
Ez a hajó már elment. A Barca jelenlegi állapotában nem tudja megfordítani már, még egy jó csapattal is csak csodával sikerülne.
A hétvégén szerintem kikapunk Bilbao-ban ami nem baj, mert szerintem ti is cumiztok végre az Atlético ellen. A fejekben egyértelműen a Dortmund elleni visszavágó lesz, talán José pihentet is, mert ha nem, az a német csapat a Bernabeu-ban is lekerget titeket a pályáról.
Érdekes év, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy mindkét csapatnál egyszerre akarnak változásokat. Pedig mindegyik elődöntős már zsinórban sokadszor, Real kupadöntős, Barca bajnok lesz, mégis, ilyen ennél a két csapatnál egy válság. Hiába, a Real-nál mindig is magas volt az elvárás, nálunk Cruyff, aztán Pep tette fel az egekbe a mércét. Nincs még két csapat, amelyiknél ekkora elvárások lennének. Pedig mi is mit akarunk. zsinórban 6 elődöntő, ebből kétszer nyertünk, de legyen akármilyen jó csapatunk, nem nyerhetünk mindig. Vannak azért ellenfelek is. :-)
Friss hír, ami szerintem nekünk nem jó. Bartomeu most jelentette be, hogy Tito marad jövőre is és kitölti a szerződését. Háááát......lehet, hogy nekünk itt annyi.