Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
a valencia első igazolása obi mikel lesz valószínűleg.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Aki esetleg tud spanyolul az letudná forditani granero instás posztját?
https://www.instagram.com/p/BOrjrSAg6-7/
https://www.instagram.com/p/BOrjrSAg6-7/
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
azon a nyáron mikor láttam mire ment el 120m euro...konkrétan rákot kaptam.Kerlon írta:
Prandellinek meg igaza van, de kár, mert azt hittem, hogy vele a Valencia megindulhat felfelé, de komoly bajok vannak ott. Nem lepne meg, ha kiesnének év végére. Mendes jól befürdette őket, amikor a Benficából vettek erősen túlárazott embereket.
Prandelli meg ahogy olvasom azért lépett le mert Limék nem engedték hogy játékost hozzon és a kiszemelt játékosok nem Mendes köréből valóak voltak.

hülyék ezek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ma is összehozták a Romával.Kerlon írta: Prandellinek meg igaza van, de kár, mert azt hittem, hogy vele a Valencia megindulhat felfelé, de komoly bajok vannak ott. Nem lepne meg, ha kiesnének év végére. Mendes jól befürdette őket, amikor a Benficából vettek erősen túlárazott embereket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az régebben volt, de azóta sok klub neve felmerült pl. Pool, bár kétlem, hogy arrafelé ilyen hülyék lennének, hogy Jesébe fektessenek, amikor egy értelmes meccset nem tudott letenni a francia ligában.Norbii írta:olasz lapok a romával is összeboronálták jesét.Kerlon írta:Las Palmas edzője azt nyilatkozta, hogy Jese hozzájuk megy.
Martial meg sevillai kölcsön játékos lehet.
Prandellinek meg igaza van, de kár, mert azt hittem, hogy vele a Valencia megindulhat felfelé, de komoly bajok vannak ott. Nem lepne meg, ha kiesnének év végére. Mendes jól befürdette őket, amikor a Benficából vettek erősen túlárazott embereket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
olasz lapok a romával is összeboronálták jesét.Kerlon írta:Las Palmas edzője azt nyilatkozta, hogy Jese hozzájuk megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Prandelli épp a lemondását idézi ha minden igaz. Vannak ott gondok..
Las Palmas edzője azt nyilatkozta, hogy Jese hozzájuk megy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na jó azért tényleg ne menjünk át tini magazinba, hogy a kinézetéről áradozunk.
Jól játszott az tény, és tökéletesen látszott, pl egy Suarez mekkora mázlista mellette.

Jól játszott az tény, és tökéletesen látszott, pl egy Suarez mekkora mázlista mellette.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem mindenhogy nagyon csúnyakodo írta:Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
Iniesta kellett a Barcanak mint egy falat kenyér, Messivel ketten az igazan potolhatatlan játékosok onnan.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
annyira nem volt rossz, de így azért már normálisabb. Viszont a szakáll kifejezetten jót tett nekikodo írta:Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
Iniesta kellett a Barcanak mint egy falat kenyér, Messivel ketten az igazan potolhatatlan játékosok onnan.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szerintem nagy stíl volt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ezt nagyon adom, kb. jobban vártam, mint a karácsonyt.TheBull6 írta: végre eltűnt a szőke haja
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Odaát az ellenfél játékosát is meg szokták tapsolni...R.M.C.F írta:Ugyanígy szokták ronaldot is dicsérni odaát és minden fórumon ha hoz meccseket.
Miért baj az, ha leírják, hogy Messi jó meccset hozott le, netám meg is dícsírik? Képességekben a világ legjobbja, ezt kár tagadni.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TheBull6 írta:Elég komoly meccset tolt, de azért marha vicces nézni a közeli visszajátszást, hogy páran bakker a lábuk húzzák vissza, nehogy eltalálják.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.De végre eltűnt a szőke haja, meg tényleg szép kis meccs volt ez most tőle.
Ugyanígy szokták ronaldot is dicsérni odaát és minden fórumon ha hoz meccseket.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt mesterharmas?ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elég komoly meccset tolt, de azért marha vicces nézni a közeli visszajátszást, hogy páran bakker a lábuk húzzák vissza, nehogy eltalálják.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
ismételt még1et..ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Alig várom, hogy lássam a Messi utáni Barcát.ziro4vr írta:Messi elkattant azért most. Többiek meg szedik a lepattanót.
Merci Zizou!