Premier League
Re: Premier League
Először néztem Spílert, ezeknél a stúdió még a falutévé jellegű sport1nél is rosszabb.
Hát nem tudom. Elsőnek jónak tűnt Sané, de így sokadjára már annyira nem. Nem látok tőle semmi kiemelkedő dolgot, fizikumban sem. Mindenesetre Navas és Nolito helyett jobb lesz.
Hát nem tudom. Elsőnek jónak tűnt Sané, de így sokadjára már annyira nem. Nem látok tőle semmi kiemelkedő dolgot, fizikumban sem. Mindenesetre Navas és Nolito helyett jobb lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Silva meg De Bruyne nem odavaló, ezt majd a kopasz is észreveszi. Ma is kijött, mikor a belga középre került, akkor lett igazán jó. Sterling játszhat szélsőt, Sané meg szélső támadót, szerintem ebben sok potenciál van. Nolito meg Navas max epizódszerepet érdemel.
De Bruyne amúgy nagyon jó játékos, ha kicsit dinamikusabb lenne, azt mondanám kumma jó.
De Bruyne amúgy nagyon jó játékos, ha kicsit dinamikusabb lenne, azt mondanám kumma jó.
Nem illik.
Szerintem a centert megtanulni a legnehezebb, szóval ne erőltessék rá. Sterlinget kiszoríthatja, ha elkapja a fonalat, mert sokkal okosabb játékos a német.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Comannak annyi szerencseje volt, h akkor sok volt a serult a szelen. Citynel jelenleg tultelitettseg van tamado reszlegben, bar lehet, h goljanak koszonhetoen megkaphatja Navas perceit, de Sterling, De Bruyne es D Silva meg mindig elotte vannak a sorban, ahogy Pep-t ismerem. Talan egy center/csatar poziciora at lehetne nevelni eleg jo fizikumu.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
Coman is fejlődött guardiola alatt tavaly, ott is sokan voltak, de jól használta a kopasz. Lehet a német is most elnyeri a bizalmát a góllal meg jó játékkal.
Arsenal amúgy megint vesztes volt, nem csináltak semmit a gól után. Özil ha nem megy a csapatnak, akkor meg kedvtelenül sétálgat, de nem hiányzik ez.
Arsenal amúgy megint vesztes volt, nem csináltak semmit a gól után. Özil ha nem megy a csapatnak, akkor meg kedvtelenül sétálgat, de nem hiányzik ez.
Nem illik.
- numberone1
Pont ezert kellett volna maradnia, mert nem a fejlodeset szolgalja ez a dontes....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
Amint bizalmat kap és a posztján tolja, jó.
Nyilván nem 352ben a szélen kell játszatni.
Nyilván nem 352ben a szélen kell játszatni.
Nem illik.
- numberone1
Sane helyeben en meg maradtam volna nemetben, mar ha volt beleszolasa.
Egyebkent ma nem tolja rosszul.
https://twitter.com/ffsStudge/status/81 ... wsrc%5Etfw
Egyebkent ma nem tolja rosszul.
https://twitter.com/ffsStudge/status/81 ... wsrc%5Etfw

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

mióta eljött az udineseből most jöttek rá először, hogy ő rohadtul nem szélső támadó... ott sem az volt, egyből termel is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez a Sanchéz nem normális... Ha kell gólokat lő, osztogat akár és gólpasszokat oszt.
Ez az asszisztja nagyon szép volt Walcottnak.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nah Yaya visszakerült a kezdőbe. A csatár pedig ahogy látom De Bruyne lesz.

- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Valami jo minosegu esetleg magyar stream szokott lenni ?
Neznem ma a city meccset..
Neznem ma a city meccset..

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Zlatan 16 gólnál jár, ebből 11 a bajnokságban, 35 évesen. Elég brutálisan beindult.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gyakorlatilag utoljára Drogba volt ennyire fontos csatáruk, mint idén Costa. Másrészt ezt a legtöbb toppcsatárról akkor el lehet mondani, hogy a védők miatt szerezte a góljait.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Vagy az ő szemfülessége miatt...Kercsó írta:Én sem azt írtam, hogy bárkinek is magyarázkodni kellene.Kerlon írta:13 gólt rúgott 5 asziszttal, nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodnia kéne úgy, hogy jelenleg 9 ponttal mennek.
Csak annyit, hogy a 13 gólból jópárat a védők tunyasága miatt szerzett.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Én sem azt írtam, hogy bárkinek is magyarázkodni kellene.Kerlon írta:13 gólt rúgott 5 asziszttal, nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodnia kéne úgy, hogy jelenleg 9 ponttal mennek.
Csak annyit, hogy a 13 gólból jópárat a védők tunyasága miatt szerzett.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Costára iszonyatosan jó hatással van Conte, direkt visszanéztem tavalyról 1-2 meccsüket és csak Costát figyeltem, idén gyakorlatilag 180 fokos fordulatot vett, tavaly azzal volt elfoglalva, hogy patkánykodjon, idén pedig nem nagyon lehet elnyomni és a védők közt, ugyan úgy belövi. Sosem rajongtam érte, de ez elismerésre méltó.Kercsó írta:Costa megint betalált, igaz a Palace védelme nagyon nem volt képbe a helyzetnél. De akkor is, idén nagyon érzi a kaput.
Nem vesz el az érdemeiből semmit. De idén a góljai nagy százalékát úgy szerezte, hogy az ellenfél csak asszisztált neki...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
a mu 24 goljabol 11et zlatan vallalt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mármint ha Ramosnak mennének neki így, vagy Ramos valakinek? Előbbinél egy ejnye-bejnye a Barca járékosnak, utóbbinál piros és 10 perc "ápolás"Buitre írta:egy ilyen Ramos részéről mit érne egy el Clasicón?

De viccet délre téve, örülök, hogy más is szigorúbb lenne az ilyen szituknál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
egy ilyen Ramos részéről mit érne egy el Clasicón?M1Ö írta:Nézi valaki a MU meccset? Csak szerintem volt piros Ibra esete, vagy csak elfogult vagyok? Mert gusztustalan volt az biztos, rádásul szándékos is, még könyökkel is rányomott.

Az ilyen nálam is piros