Norbii írta:
viszont én már szívesen látnék mást a helyén. .
...én viszont a csapat érdekeit tartom elsődlegesnek, nem a divathóbortokat vagy a kiskedvenceket, legyen bárkiről is szó, cr-nél egyelőre nem ismerek jobb alternatívát, majd ha annyit gyengül, vagy ha látok jobbat, ott fogok virgonckodni az élen akik kérik a padozását. Ezt tudhatja bárki aki olvasott már tőlem , ezt garantálom. Legyen az az atyaúristen is....
A vita alapja továbbra sem
"értelmezett" úgy tűnik. A vita alapja a ronaldoval szembeni eltúlzott leszóló, lehúzó valótlanságokon alapuló véleményekre való replika volt ha valakinek nem lenne meg az emlékezetében.
Tehát, mindenki tudja, hogy cr teljesítménye(mint mindenkié szinte ennyi idősen) visszább esett, mindenki látja, hogy a játékképe megváltozott(kinek ez nem tetszik, kinek ez tetszik). A vita elment egy téves irányba, azt gondolják többen is hogy akik ronaldo fenekét védik, azok vakon vannak és nem látják hogy ez a ronaldo nem az a ronaldo mint a korábbi. Köszi....látjuk, tudjuk....nézzük a meccseket. Ez természetes folyamat, lassan eléri majd modricot is, elérte már pepét, majd jön ramos stb.....mit kell ezen rugózni? Miért kell vele szemben mint a barcásoknak gennyeskedni? Nem értem, a kommentek egy része bunkó, leminősítő, ez csípi pár ember szemét, az enyémet is. Főleg azért mert java részint nem igazak mert túlzások.
Ez a manus olyan dolgokat vitt itt végbe amit nagyon nagyon kevesen 110 év alatt....ez van, ha tetszik ha nem....ezt mondom a bugris ellendrukkereknek is, és ezt mondom az itteni lehúzó alakoknak is.
Remélem ugyanúgy igazolni fogja a klasszisát idén is és befogja sokatok száját mint tette ezt sok éven át a mi csapatunk tagjaként a bunkó és tiszteletlen ellenfelekkel szemben, lásd camp nou pl.....
Remélem lesz akit sikerül jobb belátásra bírnom és inkább szurkol neki mint leszólja. Azt hagyjuk meg a barcás barátainknak, ez az ő génjük alapkódja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.