Premier League
Re: Premier League
Szerintem a centert megtanulni a legnehezebb, szóval ne erőltessék rá. Sterlinget kiszoríthatja, ha elkapja a fonalat, mert sokkal okosabb játékos a német.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Comannak annyi szerencseje volt, h akkor sok volt a serult a szelen. Citynel jelenleg tultelitettseg van tamado reszlegben, bar lehet, h goljanak koszonhetoen megkaphatja Navas perceit, de Sterling, De Bruyne es D Silva meg mindig elotte vannak a sorban, ahogy Pep-t ismerem. Talan egy center/csatar poziciora at lehetne nevelni eleg jo fizikumu.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Coman is fejlődött guardiola alatt tavaly, ott is sokan voltak, de jól használta a kopasz. Lehet a német is most elnyeri a bizalmát a góllal meg jó játékkal.
Arsenal amúgy megint vesztes volt, nem csináltak semmit a gól után. Özil ha nem megy a csapatnak, akkor meg kedvtelenül sétálgat, de nem hiányzik ez.
Arsenal amúgy megint vesztes volt, nem csináltak semmit a gól után. Özil ha nem megy a csapatnak, akkor meg kedvtelenül sétálgat, de nem hiányzik ez.
Nem illik.
- numberone1
Pont ezert kellett volna maradnia, mert nem a fejlodeset szolgalja ez a dontes....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amint bizalmat kap és a posztján tolja, jó.
Nyilván nem 352ben a szélen kell játszatni.
Nyilván nem 352ben a szélen kell játszatni.
Nem illik.
- numberone1
Sane helyeben en meg maradtam volna nemetben, mar ha volt beleszolasa.
Egyebkent ma nem tolja rosszul.
https://twitter.com/ffsStudge/status/81 ... wsrc%5Etfw
Egyebkent ma nem tolja rosszul.
https://twitter.com/ffsStudge/status/81 ... wsrc%5Etfw

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

mióta eljött az udineseből most jöttek rá először, hogy ő rohadtul nem szélső támadó... ott sem az volt, egyből termel is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez a Sanchéz nem normális... Ha kell gólokat lő, osztogat akár és gólpasszokat oszt.
Ez az asszisztja nagyon szép volt Walcottnak.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nah Yaya visszakerült a kezdőbe. A csatár pedig ahogy látom De Bruyne lesz.

- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Valami jo minosegu esetleg magyar stream szokott lenni ?
Neznem ma a city meccset..
Neznem ma a city meccset..

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Zlatan 16 gólnál jár, ebből 11 a bajnokságban, 35 évesen. Elég brutálisan beindult.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gyakorlatilag utoljára Drogba volt ennyire fontos csatáruk, mint idén Costa. Másrészt ezt a legtöbb toppcsatárról akkor el lehet mondani, hogy a védők miatt szerezte a góljait.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Vagy az ő szemfülessége miatt...Kercsó írta:Én sem azt írtam, hogy bárkinek is magyarázkodni kellene.Kerlon írta:13 gólt rúgott 5 asziszttal, nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodnia kéne úgy, hogy jelenleg 9 ponttal mennek.
Csak annyit, hogy a 13 gólból jópárat a védők tunyasága miatt szerzett.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Én sem azt írtam, hogy bárkinek is magyarázkodni kellene.Kerlon írta:13 gólt rúgott 5 asziszttal, nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodnia kéne úgy, hogy jelenleg 9 ponttal mennek.
Csak annyit, hogy a 13 gólból jópárat a védők tunyasága miatt szerzett.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Costára iszonyatosan jó hatással van Conte, direkt visszanéztem tavalyról 1-2 meccsüket és csak Costát figyeltem, idén gyakorlatilag 180 fokos fordulatot vett, tavaly azzal volt elfoglalva, hogy patkánykodjon, idén pedig nem nagyon lehet elnyomni és a védők közt, ugyan úgy belövi. Sosem rajongtam érte, de ez elismerésre méltó.Kercsó írta:Costa megint betalált, igaz a Palace védelme nagyon nem volt képbe a helyzetnél. De akkor is, idén nagyon érzi a kaput.
Nem vesz el az érdemeiből semmit. De idén a góljai nagy százalékát úgy szerezte, hogy az ellenfél csak asszisztált neki...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
a mu 24 goljabol 11et zlatan vallalt.
- M1Ö
Mármint ha Ramosnak mennének neki így, vagy Ramos valakinek? Előbbinél egy ejnye-bejnye a Barca járékosnak, utóbbinál piros és 10 perc "ápolás"Buitre írta:egy ilyen Ramos részéről mit érne egy el Clasicón?

De viccet délre téve, örülök, hogy más is szigorúbb lenne az ilyen szituknál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
egy ilyen Ramos részéről mit érne egy el Clasicón?M1Ö írta:Nézi valaki a MU meccset? Csak szerintem volt piros Ibra esete, vagy csak elfogult vagyok? Mert gusztustalan volt az biztos, rádásul szándékos is, még könyökkel is rányomott.

Az ilyen nálam is piros
- M1Ö
Nézi valaki a MU meccset? Csak szerintem volt piros Ibra esete, vagy csak elfogult vagyok? Mert gusztustalan volt az biztos, rádásul szándékos is, még könyökkel is rányomott.
13 gólt rúgott 5 asziszttal, nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodnia kéne úgy, hogy jelenleg 9 ponttal mennek.
K
K