HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 11., vasárnap 12:44
Nagy meccs volt ez az ETO-FTC. Nagy küzdelem, hajtás, itt-ott bírói tévedések is. Ilyen meccsek kellenének, hogy a nagyobb magyar klubok normálisan fejlődhessenek. Siófok-féle csapatok elleni meccsekkel nem lehet felkészülni a BL-EL küzdelmekre.
Holman sokszor eltűnt, meccs közben úgy voltam vele, hogy nem biztos hogy kezdettem volna, valamikor a gólja előtti 10 percben. Moniz bízik benne, akkor legyen. Tehetséges gyerek, kell rá egy kis tapasztalat, aztán lehet még belőle valaki. Leo hiánya miatt kezdhet, de Ionescu is biztos játszik majd még (elvégre lesz magyar és ligakupa is még). Cukic helyett elférne oda valaki jobb. Besic belsővédő-párja kellemes meglepetés volt, jól játszott. Jennert úgy volt hogy le kell cserélni, de hál Isten marad. Az a gól... nagy örömet szerzett sok fradistának. és Vaalport is nagyon jól szállt be a meccsbe, olyan DM féle játékos (persze lebutított verzióban). Böde nagyot küzdött, az a lekészítése Jennernek nagy volt. Tuiyp-ot viszont nem tudom hova rakni egyelőre. Minden bizonnyal kell ilyen ember is, aki magas és lehet rá ívelni, de egyelőre kevésnek tűnik. Ebbe a rohanós játékba nem illett ami tegnap volt (főleg a második félidőben). Viszont Diallo nagyon jónak tűnik.
Diallo - Böde előre jó lesz szerintem.
Előbbi nagyon mozgékony, másik meg nagy küzdő és a csapat egyik legjobbja.
Besicről meg süt a magabiztosság. Nagyot játszott tegnap is. Ahogy valaki írta én is megnézném egyel előrébb akár Cukic helyén. Gyömbér meg full univerzális játékos. Jolly Joker.
(1-0 után kicsit féltem, ha ez is elmegy akkor újra lépéshátrányba kerülhetnek, de szerencsére volt bennük tartás és megnyerték a meccset. Így viszont a Győrnek lesz nehezebb dolga).
Ma pedig Hajrá Vidi és a pesti rangadón X-et várok!
az elmúlt 3 fordulóból jó pár magyar meccsbe belenéztem és a bírók tevékenysége eléggé lehangoló, lesújtó volt. Ezzel így nem lehet fejlődni. Ehhez a bírók fejlődése is kell! Test-test elleni csatákat nagyon sokszor lefújnak a semmiért. Ezeket külföldön nem fújnák le. EL meccseken is látszott a különbség fizikálisan.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!