Kérnék 5 nála jobb játékost a posztján. (ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor mind a két posztján (csatár+szélső) összesen jöhet az 5 név)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 17., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 15:57
Tudom, hogy írtad teljesen szubjektív rangsor, de egy ilyen listán Zidane-t pl. Raul elé helyezni szubjektív lehet, de objektív semmiképp annak ellenére sem, hogy Raul egy 2-3 évig már valóban inkább mint fék szerepelt a támadósorunkban. Ettől még az érdemeit nem lehet elvenni. És több érdemet szerzett mint játékos Zidane-nál.Gascoigne írta:
Ha a kérdés úgy hangzik, ki tett a legtöbbet a Real Madridért, nálam így nézne ki a (teljesen szubjektív) rangsor:
1. Di Stefano
2. Roberto Carlos
3. Puskás
4. Cristiano Ronaldo
5. Casillas
6. Zidane
7. Ramos
8. Gento (?)
9. Raúl
10. Modric
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 17., szombat 15:33
Szerintem ezt el is fogadják itt is a legtöbben, csak az kérdés, hogy CR elfogadja-e, hogy leteszik a padra pár meccsre, ha nem megy neki. A félelem szerintem ott van sokakban, hogy nehogy Raul-szindróma legyen belőle. Mert az mindenkinek kínos volt. Jelenleg egyáltalán nincs szerintem arról szó, hogy visszahúzó erő lenne, sőt, én még mindig tőle várom a döntő villanásokat!Most, hogy kezd megkopni, ami totál természetes, ezt ő maga is tudja, le is nyilatkozta, most is annyit el fog rakni simán, mint pár éve a világklasszis csatárok, akik ilyen 30gólos szezonokat toltak kb.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. december 17., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 17., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 15:17
Senki nem mondta, hogy nem az. De kiemelhetnéd a túlzó dolgokat is, hogy megvilágosodjunk és ne csak azt olvassuk, hogy szerinted nem.R.M.C.F írta:Kerlon írta: Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.
Csodálatosan látom mi történik vele..... Látom a ráncait..látom a korát....látom a sebességét....látom a kevesebb egyéni játékát...látom a több kombinációját...az érettebb látásmódját...azt is amit mindenki másnál hogy a kor tagadhatatlan. De ezt mindenkire mondhatjuk.
Azért reagáltam mert a mondataidban túlzást érzek. Ronaldo még mindig a világ egyik legjobb támadója....
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2016. december 17., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 15:01
Kerlon írta:Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.R.M.C.F írta:"
Megfejthetetlen vagy számomra.tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele."
Elfogultság jelző helyett realitás lenne jobb. A vélemény amire írtam jelentősen túlzó volt.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 17., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 14:40
Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.R.M.C.F írta:"
Megfejthetetlen vagy számomra.tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele."
Elfogultság jelző helyett realitás lenne jobb. A vélemény amire írtam jelentősen túlzó volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 14:33
És mint ahogy Mourinhonak sem ment,neki sem fog szerintem.Legalábbis én arra nem alapoznék,hogy majd egyszer csak fogja magát kiáll az öltözőbe és mondja,hogy srácok én már nem vagyok a régi ültessetek a padra lője bale a szabikat én meg majd mostantól tőbbet védekezek és kevesebb gólt lövök.Ő ugyanúgy 40 évesen is oda áll majd a szabihoz 130adszor belebikázni a falba...ericco írta:Észre kell vennie, hogy már nem játszhat le 60 meccset idényenként, hogy szélen okosan kell játszania, kombinatívan, mert a megtolom, aztán lefutom már picit vicces tőle, az olyankor tuti a labdavesztés. Már másfél éve írom vele kapcsolatban, hogy minden fasza lenne, ha ő is újra egy játékos lenne a sok közül, nem lenne érinthetetlen, és lemondana pár gólról, a rivaldafényről annak érdekében, hogy a csapat egészében eredményesebb legyen. Még midnig sokat adhat a csapatnak, de mint anno Mourinhotól is elvártuk, most rajta a sor, hogy túllépjen a saját árnyékán.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 17., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 13:53
Jaaa Rault elkevertem, elfelejtettem,hogy ő 2000 előtt is lenyomott 5-6 évetRealista24 írta:Raulnak harom szezon? Ne bohóckodj mar.
25 évesen 20 évről írsz. Nem tudom komolyan venni meg ha van is igazság benne.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 13:40
Nézd meg az első Realos szezonját. Sokkal többet volt játékban mint rá 1-2 évre is akár.SOHA nem vette ki a részét a játékból úgy, mint egy Modric, vagy Kroos, vagy akár Bale.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 13:34
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem