Hogy lecsúszott az a gyerek... Rossz nézni.koax írta:Jese lehet Las Palmas?
Helyere kerulne..

pedig volt benne tehetség.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 16., péntek 9:51
Hogy lecsúszott az a gyerek... Rossz nézni.koax írta:Jese lehet Las Palmas?
Helyere kerulne..
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 16., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 16., péntek 8:13
Az Adidas azt tervezi, hogy még a jelenleginél is globálisabb szintre fejlesztik CR7 marketingprofilját.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 14., szerda 17:55
Nem valtottak ki idoben egy engedélyt ami ahhoz kell hogy 10 (ha jol emlékszem) eves kor felett pályára lepjenek szövetségi ligakban, pontosabban kesobb valtottak ki mint kellett volna. Utánpótlás topicban irtam egy részletesebb hszt kb 2 hónappal ezelott.Sastre írta:Egyébként olyan nevetségesen hangzik, hogy Zidane fiait is felsorolták ebben az eltiltásos dologban?. 15 éve Madridban élnek... miért ne járhatnának a Real akadémiájára? Vagy anno Zidane-t csak azért igazoltuk le, hogy őket megszerezzük? Vagy mi kifogás volt velük szemben?
HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. december 14., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 14., szerda 15:28
Akkor gondolom nem visszamenőleges a hatálya, így a fellebbezési idő alatt még lehet igazolni.Realista24 írta:A CAS közölte, hogy még december 31. előtt meghozzák döntésüket az eltiltás ügyében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 14., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 14., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 14., szerda 7:31
Ha ezt nem mondod el se hiszem.Dupla D írta:Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 13., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. december 12., hétfő 19:33
Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 12., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 12., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 12., hétfő 2:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 11., vasárnap 11:29
"katalán volt a bíró? nincs több kérdésem"lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott![]()
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 11., vasárnap 11:25
Az a baj hogy zömmel minket szivattak 10 éven át. Nektek elnéztek olyanokat amiért minket hazavágtak.MesQueUnClub írta:Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. december 11., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 11., vasárnap 10:37
Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 10:31
Főleg, hogyha ő húzta be a Lucas "lest"... Az egyvonal tipikus esete volt, azt illett volna észre venni, akármilyen gyenge a spanyol játékvezetés. Meg mondjuk Suarez esetét is fújhatták volna, mert igaz, hogy az jóval nehezebb szitu volt, de az segíthette volna, hogy úgy lépett vissza. De azt elvileg a másik partjelző figyelte, vagy fordítva.lestat írta:Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem