Én is azt használom, nyugi, ugyanolyan patent a minőségkoax írta: Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 13., kedd 10:22
Én is azt használom, nyugi, ugyanolyan patent a minőségkoax írta: Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 13., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 13., kedd 10:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 13., kedd 10:11
Én úgy vagyok vele, hogy elektronikai dolgot nem a Tesco meg ilyen helyeken veszem meg.koax írta:Sracok,ha 3 napon bellul viszem vissza a vasarolt pendrivot akkor nem muszaj levasarolnom hanem megmondhatom h nem vagyok elegedett es adjak vissza a zset?![]()
Hdmi kabellel jobban jarok rajottem,de azt lehet nem a Tecskoba akarol venni..
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 13., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. december 10., szombat 16:54
https://www.icloud.com/#findKAG írta: Tudsz benne segiteni, hogy hol tudná megtenni?
En droidos vagyok, neki pedig ez az elso almája
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 16:46
https://support.apple.com/explore/find- ... -mac-watch Apple oldalán.KAG írta:
Tudsz benne segiteni, hogy hol tudná megtenni?
En droidos vagyok, neki pedig ez az elso almája
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 10., szombat 16:38
h3x0r írta:Igen, viszont be lehet allitani, hogy amikor legkozelebb bekapcsoljak, kuldjon egy emailt a helyzeterol.KAG írta:Koszi!
Finymyiphone csak bekapcsolt telonal mukodik?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. december 10., szombat 15:38
Igen, viszont be lehet allitani, hogy amikor legkozelebb bekapcsoljak, kuldjon egy emailt a helyzeterol.KAG írta:Koszi!
Finymyiphone csak bekapcsolt telonal mukodik?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 10., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 14:35
Viszont, legalább ha előfizetéses, a kimenő hívásokat letiltathatja.Kecskezs írta:Szolgáltató kizárólag a rendőrségi feljelentés alapján a rendőrséggel együttműködve fog szerintem bármit is mozdulni, közvetlen kapcsolattartás van köztük ha minden igaz és nem hiszem hogy gyorsan lesz bármi is belőle, de ne legyen igazam.MesQueUnClub írta: Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatra
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2016. december 10., szombat 13:45
Szolgáltató kizárólag a rendőrségi feljelentés alapján a rendőrséggel együttműködve fog szerintem bármit is mozdulni, közvetlen kapcsolattartás van köztük ha minden igaz és nem hiszem hogy gyorsan lesz bármi is belőle, de ne legyen igazam.MesQueUnClub írta: Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatra
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 13:24
Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatraKAG írta:Beszélek vele közben.
Az a gond, hogy kártyafüggetlen.
Szolgáltató gondolom kiesik...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 10., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 13:18
Hivjatok a szolgalatatot első körben. De a rendőrségen is azonnal tegyen feljelentéstKAG írta:SRÁCOK SOS!!!!
Haveromnak ellopták a telefonját a metróról (Iphone 7)
Van rá valami esély, hogy megtaláljuk, hol kéne utána menni, Rendőrség,szolgáltató?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 10., szombat 13:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 9., péntek 21:46
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem