Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.Norbii írta:Hát de hogy lehet releváns ez a top 17 lista mikor arra szavaztak hog ki legyen a top 3. Nem pedig arra hogy ki a 4. 5. 6. 7.
Ha megkernenk az ujsagirokat hogy allitaanak egy top 50es listat akkor megertenem a felhaborodast h mit keres mahrez modric elott, de mig csak top 3ra lehetett szavazni igy tok mindegy h ki kovetkezik grizes utan.

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, offból ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát de hogy lehet releváns ez a top 17 lista mikor arra szavaztak hog ki legyen a top 3. Nem pedig arra hogy ki a 4. 5. 6. 7.
Ha megkernenk az ujsagirokat hogy allitaanak egy top 50es listat akkor megertenem a felhaborodast h mit keres mahrez modric elott, de mig csak top 3ra lehetett szavazni igy tok mindegy h ki kovetkezik grizes utan.
Mi az, hogy a többit már nem kell nézni? Maximum szerinted. Nem véletlen teszik közzé a listát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, hogy számodra és számomra nincs értelme, de szerintem a játékosok többségét azért kisebb büszkeséggel tölti el, ha megválasztják a világ 20 legjobb játékosa közé a sok tízezerből (százezerből).Norbii írta:Hogy legyen mirok beszelni.Kerlon írta: Nem célja? Akkor minek tették közzé 17tol..?
Minden ujsagiro szavaz a top3ra. 1. 5 pontot kap 2. 3 pontot es a 3. 1pontot.
Pl modric egy embernel lett top 3
Lewa pedig 3 ponttal valakiknel top 2 ill top 3volt.
Szoval nem top xx fellallitas a celja a listanak, hanem a top 3. A tobbit meg mar nem kell nezni.
Olimpián is minek nyolcadik, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hopsz. Azt hittem szerkesztem. Mindegy.
- Norbii
Hogy legyen mirok beszelni.Kerlon írta: Nem célja? Akkor minek tették közzé 17tol..?
Minden ujsagiro szavaz a top3ra. 1. 5 pontot kap 2. 3 pontot es a 3. 1pontot.
Pl modric egy embernel lett top 3
Lewa pedig 3 ponttal valakiknel top 2 ill top 3volt.
Szoval nem top xx fellallitas a celja a listanak, hanem a top 3. A tobbit meg mar nem kell nezni.
Nem célja? Akkor minek tették közzé 17tol..?Norbii írta:Mièrt? Az aranylabdának nem cèlja top 5-10-15-20.....listákat alkotni. Csak az első 3 releváns.ziro4vr írta:Ennek a vardynak a berakása legalább akkora szégyen, mintha egy müller top5 helyen végezne.
K
K
- Norbii
Mièrt? Az aranylabdának nem cèlja top 5-10-15-20.....listákat alkotni. Csak az első 3 releváns.ziro4vr írta:Ennek a vardynak a berakása legalább akkora szégyen, mintha egy müller top5 helyen végezne.
Szerencsére szavazatot sem kapott, ahogy Neuer se. Ez volt a legjobb CR első helye után.ziro4vr írta:Ennek a vardynak a berakása legalább akkora szégyen, mintha egy müller top5 helyen végezne.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gólszerzőknek. Hat igen, ez a totális fassag.Ladislao írta:Ilyen szempontból valóban. De ezt a díjat is (általánosságban) a gólszerzőknek adják. És sajnos fontos a csapatsikerek is mellé. Ezért nem nyert pl 2006-ban. Ha ott meg van a VB tuti Zizu kapja és nem Cannavaro... és ez csak 1 példa.lestat írta:
Nekem ilyenkor jut eszembe mikor a Nedved Owen féle vonulatra gondolok vissza hogy Zidane-nak hogy lehet csak 1 aranylabdája? Innen nézve nevetséges az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ilyen szempontból valóban. De ezt a díjat is (általánosságban) a gólszerzőknek adják. És sajnos fontos a csapatsikerek is mellé. Ezért nem nyert pl 2006-ban. Ha ott meg van a VB tuti Zizu kapja és nem Cannavaro... és ez csak 1 példa.lestat írta:
Nekem ilyenkor jut eszembe mikor a Nedved Owen féle vonulatra gondolok vissza hogy Zidane-nak hogy lehet csak 1 aranylabdája? Innen nézve nevetséges az egész.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennek a vardynak a berakása legalább akkora szégyen, mintha egy müller top5 helyen végezne.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Annyira becsüli a munka krémje, hogy még az első 17-be sem fért be...ziro4vr írta:Ramos pedig akkora tényező lett főleg az utóbbi években, hogy arra is kijárna valami.

Grat CRnek, teljesen megérdemelt. Remélem ez lendíteni fog a szezonján és tavaszra a nyugodt, élvezhető játékát hozza ki belőle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Iniesta és Ramos, én ezt a két embert emelném ki a két nagy mögött. Amikor szétnyerték magukat a spanyolok, ott Iniestát díjazni kellett volna, Ramos pedig akkora tényező lett főleg az utóbbi években, hogy arra is kijárna valami.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért Nedved nagy játékos volt, az a Juventus meg bitang volt.
Csak ezt már elfelejtjük a mai napok, mostani évek árnyékában.
A mostani Juvéban egy sincs, aki csak beköthetné a cipőjét annak, aki Nedved top idejében a helyén játszott.
Seva is fantasztikus játékos volt... Meg az a Milan is amiben játszott, nélküle pedig jónéhányszor nem ment az a szekér.
Többször is előfordult, hogy a vesztésre álló Milant ő húzta ki a sz.rból egy 30 méteres bombával, úgy hogy csereként állt be.
Ilyenekért kapta meg 2004-ben..
pl.
Örülök, hogy láthattam ezt a 2 zsenit, a pályájuk legelejétől mostanáig, de már unom.
Realista is leírta, hogy többek között miért.
A barcás gyerekek meg addig vannak teljesen vakon amíg Lionel ott van és évenként ver 40-50 gólokat.
Tök mindegy, hogy ki-mit csinál, hogyan és hogy éppen mi történik. Ki nyer, ki vezet, úgy effektíve mi van.
Csak ezt már elfelejtjük a mai napok, mostani évek árnyékában.
A mostani Juvéban egy sincs, aki csak beköthetné a cipőjét annak, aki Nedved top idejében a helyén játszott.
Seva is fantasztikus játékos volt... Meg az a Milan is amiben játszott, nélküle pedig jónéhányszor nem ment az a szekér.
Többször is előfordult, hogy a vesztésre álló Milant ő húzta ki a sz.rból egy 30 méteres bombával, úgy hogy csereként állt be.
Ilyenekért kapta meg 2004-ben..
pl.
Örülök, hogy láthattam ezt a 2 zsenit, a pályájuk legelejétől mostanáig, de már unom.
Realista is leírta, hogy többek között miért.
A barcás gyerekek meg addig vannak teljesen vakon amíg Lionel ott van és évenként ver 40-50 gólokat.
Tök mindegy, hogy ki-mit csinál, hogyan és hogy éppen mi történik. Ki nyer, ki vezet, úgy effektíve mi van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igazat adok Petinek.
Modric, Iniesta, Ramos vagy akár idén Pepe nem érdemelne, érdemelt volna Aranylabdát?
Esélyük sincs, mert csak egy dolog számít, vagyis kettő. A médiafelhajtás, meg a gólok száma. Úgyis van indok, magyarázat, hogy miért egyik vagy másik kapja meg a bogyót, holott sokszor páran többet tettek hozzá, és mégis ők profitáltak.
Modric, Iniesta, Ramos vagy akár idén Pepe nem érdemelne, érdemelt volna Aranylabdát?
Esélyük sincs, mert csak egy dolog számít, vagyis kettő. A médiafelhajtás, meg a gólok száma. Úgyis van indok, magyarázat, hogy miért egyik vagy másik kapja meg a bogyót, holott sokszor páran többet tettek hozzá, és mégis ők profitáltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
CR-nek gratula, egyébként arra lennék kíváncsi, ha 1995-ig nem csak Europai játékos nyerhette volna meg, akkor vajon Pelé és Maradona hányat zsebelt volna be, arra meg pláne, hogy Van Baster, Platini, Cruyff meddig jutott volna.lestat írta:![]()
![]()
![]()
4 aranylabda.
Európai játékosok közül ő nyerte meg a legtöbbször az aranylabda történetében. Eszméletlen.
Messi már "csak" 1re
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ladislao írta:CR és Messi nem hagyja, hogy normális kerékvágásba kerüljön ez a sport?petiamadridista írta: és hagyják, hogy ismét normális kerékvágásba kerüljön ez a gyönyörű szép sport.
Én meg hálás vagyok, hogy láthatok ilyen játékosokat. Remélem még vagy 5 évig láthatok két ilyen kiemelkedő klasszist. Aztán jöhetnek megint a Nedved,Cannavaro,Seva,Owen aranylabdák... már csak tényleg Sneijder hiányzott volna..
De ha valamit félre értettem akkor magyarázd meg. Fel nem tudom fogni mi a gond velük.
Jöhet az 5. Cristiano!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

CR és Messi nem hagyja, hogy normális kerékvágásba kerüljön ez a sport?petiamadridista írta: és hagyják, hogy ismét normális kerékvágásba kerüljön ez a gyönyörű szép sport.
Én meg hálás vagyok, hogy láthatok ilyen játékosokat. Remélem még vagy 5 évig láthatok két ilyen kiemelkedő klasszist. Aztán jöhetnek megint a Nedved,Cannavaro,Seva,Owen aranylabdák... már csak tényleg Sneijder hiányzott volna..

De ha valamit félre értettem akkor magyarázd meg. Fel nem tudom fogni mi a gond velük.

Jöhet az 5. Cristiano!