Belinkelhetem?MorataMartin írta:Van link a kupaatadoshoz?
http://www.kajoosports.ml/p/id694-width ... on_18.html
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 18., vasárnap 14:05
Belinkelhetem?MorataMartin írta:Van link a kupaatadoshoz?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. december 18., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 15., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 15., csütörtök 14:01
Jó, én kiszálltam ebből....TheBull6 írta:Videóbírós cucchoz még:
A középkezdést mutatta szerintem. Nem pedig az irányt. Az irányt egy közvetett szabadrúgásnál nem mutogatnak a feltett kéz után, hanem előtte. Itt azt mutatta amit Bbeno mondott: megvolt a videóvisszanézés, ez alapján a döntés középkezdés, tényleg új még a dolog, nekem is meg kellett néznem vagy 10-szer, hogy lássam, hogy mit is akar a jelzés jelenteni.
Az hogy miért futott, az szintén annak köszönhető, hogy számára is új volt ez az egész. Simán gondolhatta azt is, hogy csak közepet akarnak kezdeni, gyorsan visszafut ő is, hogy tudjanak kezdeni. Utána látta, hogy ezek támadni akarnak, azért fütyült és mutatta, hogy neeeeem szabad van srácok, hanem középkezdés.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. december 15., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 15., csütörtök 13:52
ez a mexikói csapat erősebb mint a japán. nekik óriási szenzáció hogy a döntőbe kerültek. szerintem nagyon sima döntő lesz. nem olyan mint az argentínok elleni ahol csak a fát vágták.kíváncsi vagyok, hogy Zizou jobban tartott-e a mexikóiaktól, mint a japcsiktól, hogy ezt a kezdőt küldte be? Elméletileg vasárnap jöhet Isco, Kovacic, Ramos, Pepe...
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 11., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 18:18
Igen, ezekre gondoltam. Vissza ne olvass, én megtettem.Kercsó írta: Nem kell visszaolvasd.
Nem volt anyázás. Csak hogy Zidane az amatőr, a balfasz és csicskacsapat
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 11., vasárnap 18:16
Nem kell visszaolvasd.Toti írta:Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 11., vasárnap 17:50
Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 11., vasárnap 16:53
Ezt aláírom, nagyot húzott a végén, jött is.Donor leírta a másik topicban hogy miért is volt ez kiváló edzői teljesítmény tegnap.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 15:49
.Kivancsi lennek mi az oka annak hogy eltuntek a konnyedebb,nagyobb kulonbsegu gyozelmek.
Nem arrol van szo hogy az utolso par meccs,hanem mostmar honapok ota ez van.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 11., vasárnap 14:49
Azért legalább otthon legyenek sima meccsek, mert idegenben ok, az ilyen hajszállal megnyert mérkőzések, de hazai pályán jöjjön már ki a különbség a többi csapat ellen...gólvonal írta:addig sztem totál elégedettek lehetünk az ilyen egy hajszállal megnyert meccsekkel.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 11., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. december 11., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 14:23
Donor leírta a másik topicban hogy miért is volt ez kiváló edzői teljesítmény tegnap.___Samy___ írta:Félreértés ne essék, én nem ZZ-t fikázom meg küldeném el, csak azért jó lenne már vmi "taktikai" fegyvert is próbálgatni, nem csak az íveléseket.Zidane-ról meg érdemes nem elfelejteni,hogy mennyire tejfölös szájú még... tanulópénz neki minden butaság amit csinál,aztán meglátjuk tanul-e belőle.
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 11., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 11., vasárnap 13:50
Félreértés ne essék, én nem ZZ-t fikázom meg küldeném el, csak azért jó lenne már vmi "taktikai" fegyvert is próbálgatni, nem csak az íveléseket.Zidane-ról meg érdemes nem elfelejteni,hogy mennyire tejfölös szájú még... tanulópénz neki minden butaság amit csinál,aztán meglátjuk tanul-e belőle.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 11., vasárnap 13:39
háááát..Ami nagy feladat lesz Zizunak,hogy az első pofont(mert jönni fog) mennyire tudja majd megfogni.Az első vereség után nagy észnél kell lenni,láttuk barcáékat is milyen gödörbe raktuk a tavaszi clasico után...
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem