Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 18., vasárnap 14:05

MorataMartin írta:Van link a kupaatadoshoz?
Belinkelhetem?

http://www.kajoosports.ml/p/id694-width ... on_18.html

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. december 18., vasárnap 14:02

Van link a kupaatadoshoz?

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 15., csütörtök 14:09

Ez a videóbíró szvsz eddig nagyon nem jön be.
Ezek az extra percek, amíg lecsokkolják a dolgokat, gyilkolják rendesen a foci szépségét.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 15., csütörtök 14:01

TheBull6 írta:Videóbírós cucchoz még:

A középkezdést mutatta szerintem. Nem pedig az irányt. Az irányt egy közvetett szabadrúgásnál nem mutogatnak a feltett kéz után, hanem előtte. Itt azt mutatta amit Bbeno mondott: megvolt a videóvisszanézés, ez alapján a döntés középkezdés, tényleg új még a dolog, nekem is meg kellett néznem vagy 10-szer, hogy lássam, hogy mit is akar a jelzés jelenteni.

Az hogy miért futott, az szintén annak köszönhető, hogy számára is új volt ez az egész. Simán gondolhatta azt is, hogy csak közepet akarnak kezdeni, gyorsan visszafut ő is, hogy tudjanak kezdeni. Utána látta, hogy ezek támadni akarnak, azért fütyült és mutatta, hogy neeeeem szabad van srácok, hanem középkezdés.
Jó, én kiszálltam ebből.... :lol: :lol: :lol:
Spori biztos kajak sprintel vissza közepet kezdeni, mikor mögötte ott duzzog CR meg még voltak ott bőven.... :lol: :lol: :lol:

Ronaldo is biztos azért rázta a fejét, meg mosolygott a meccs vêgén, mert a spori megerősítette a góljàt, véletlen se azért mert elvette először... :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. december 15., csütörtök 13:53

Videóbírós cucchoz még:

A középkezdést mutatta szerintem. Nem pedig az irányt. Az irányt egy közvetett szabadrúgásnál nem mutogatnak a feltett kéz után, hanem előtte. Itt azt mutatta amit Bbeno mondott: megvolt a videóvisszanézés, ez alapján a döntés középkezdés, tényleg új még a dolog, nekem is meg kellett néznem vagy 10-szer, hogy lássam, hogy mit is akar a jelzés jelenteni.

Az hogy miért futott, az szintén annak köszönhető, hogy számára is új volt ez az egész. Simán gondolhatta azt is, hogy csak közepet akarnak kezdeni, gyorsan visszafut ő is, hogy tudjanak kezdeni. Utána látta, hogy ezek támadni akarnak, azért fütyült és mutatta, hogy neeeeem szabad van srácok, hanem középkezdés.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 15., csütörtök 13:52

kíváncsi vagyok, hogy Zizou jobban tartott-e a mexikóiaktól, mint a japcsiktól, hogy ezt a kezdőt küldte be? Elméletileg vasárnap jöhet Isco, Kovacic, Ramos, Pepe...
ez a mexikói csapat erősebb mint a japán. nekik óriási szenzáció hogy a döntőbe kerültek. szerintem nagyon sima döntő lesz. nem olyan mint az argentínok elleni ahol csak a fát vágták.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 11., vasárnap 18:37

Nemgondoltam komolyan a visszaolvasast gyerekek :D :D

Egyébként a meccsel kapcsolatban, a depor a pár évvel ezelőtti gijoni magassagokba emelkedett szimpatiaban. Jobban mondva, sullyedt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 18:18

Kercsó írta: Nem kell visszaolvasd.
Nem volt anyázás. Csak hogy Zidane az amatőr, a balfasz és csicskacsapat :roll:
Igen, ezekre gondoltam. Vissza ne olvass, én megtettem.
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 11., vasárnap 18:16

Toti írta:
ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat. :lol:
Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.
Nem kell visszaolvasd.
Nem volt anyázás. Csak hogy Zidane az amatőr, a balfasz és csicskacsapat :roll:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 11., vasárnap 17:50

ziro4vr írta:Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat. :lol:
Na mostmar visszaolvasom a topicot, h történt -e tényleg anyázás, mert kb. negyedjere írod le ezt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 17:01

Azért azt tegyük hozzá, hogy az alapcsapat egy kezemen meg tudom számolni hányszor állhatott fel. EB, hosszú előző szezon, sérülések, újfajta erőnléti munka, formahanyatlások, volt itt minden. Ehhez képest döntjük a rekordokat, a játék nem hibátlan, de ne legyünk már ekkora fotelharcosok. Ennél többet nehezen lehetett volna kihozni az őszből.

A tanulságokat le lehet vonni, a keretet lehet csiszolgatni, a játékot is. Tegnap tökös volt ZZ, aki anyázta habzó szájjal a meccs közben, az igyon savat. :lol:
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 11., vasárnap 16:53

Donor leírta a másik topicban hogy miért is volt ez kiváló edzői teljesítmény tegnap.
Ezt aláírom, nagyot húzott a végén, jött is.

De úgy érzem nagyon sok mindenkivel elbeszélünk egymás mellett. Az, ha ZZ nehéz helyzetbe kerül, általában jól szokta lereagálni. Tetszik, hogy forgatja a csapatot, mindenkit tűzben tart, ez tavasszal még nagyon sokat fog érni, akárcsak az erőnlét. Ezek jó dolgok, olyanok, amiket az elődei nem vittek véghez.

Viszont nekem az a bajom, hogy olyan elemek nincsenek meg a mostani játékunkban, amivel az ilyen meccseket könnyedén hozni lehet, mint a tegnapi. Sajnos nem lesz ott mindig Ramos a 90+ percben, meg kell tanulnunk kíméletlenül lezárnunk a meccseket, mert az ilyenekre már tavasszal ráfázhatunk. Az nem megy, hogy minden meccsen egész végig csak abból áll a játékunk, hogy lejátsszuk szélre, és íveljük be a lasztikat. A pálya közepét meglehetősen keveset használjuk, nincsenek meg a kombinatív felpasszok, nincs meg a támadók részéről a megfelelő mennyiségű mozgás, a támadó harmadban kevés a a labdás ember felé mozgó játékos, mindenki befele megy fejelni.

Ettől függetlenül tetszik a francia munkássága, és természetesen ideje is van még, mint a tenger. Csak egy kicsivel több ötlet kellene a támadó játékunkba.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 15:49

Kivancsi lennek mi az oka annak hogy eltuntek a konnyedebb,nagyobb kulonbsegu gyozelmek.
Nem arrol van szo hogy az utolso par meccs,hanem mostmar honapok ota ez van.
.
A mai fociban már nincsenek könnyű meccsek. Meg lehet nézni a pl-t vagy a bundesligát. Nincsenek. Pláne hogy sérülési hullám állandóan keresztül csap a csapatokon, így nehéz folyamatában összeállni a játéknak.
Esetleg majd tavasszal mikor eldőlnek bizonyos kérdések a ligában, hogy ki marad biztosan benn, vagy kinek nincs sansza sem, majd akkor talán kisebb elszántsággal esnek nekünk a középcsapatok, de skkor is... A Real Madrid skalpját mindenki akarja. Mindenki helyt akar állni. Ez van. Nincs könnyű meccs.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 11., vasárnap 14:49

gólvonal írta:addig sztem totál elégedettek lehetünk az ilyen egy hajszállal megnyert meccsekkel.
Azért legalább otthon legyenek sima meccsek, mert idegenben ok, az ilyen hajszállal megnyert mérkőzések, de hazai pályán jöjjön már ki a különbség a többi csapat ellen...

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 11., vasárnap 14:42

Ancelotti alatt ősszel maxon volt a csapatjáték, tavaszra kifulladt, nem nyertünk semmit.
Benítez alatt ősszel nem volt csapatjáték, jött ZZ és tavaszra lett vmi formája a csapatnak, BL-t nyertünk.

Nem most kell jól játszani, ezt már többször is megtapasztalhattuk. Tavaszra, amikor remélhetőleg teljes lesz a keret, na akkor kell igazán működnie a játéknak, addig sztem totál elégedettek lehetünk az ilyen egy hajszállal megnyert meccsekkel.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. december 11., vasárnap 14:39

Ősszel hiányoztak a gálák... hát igen, de mennyi sérültünk volt?

Kroos és Modric talán eddig összesen 3szor kezdett együtt, év elejétől kezdve vagy sérült volt az egyik, vagy pihentetve volt. Ha mindkettő egészséges volt, csak akkor kezdtek mindketten, amikor kicsit nehezebb mérkőzés jött (Celta Vigo, Las Palmas idegenben). Illetve még az Osasuna ellen is együtt kezdtek, akkor rúgtunk is ötöt. Ez a két ember, eléggé megszabja a játék képét... Ronaldo is csak kereste önmagát az első 10 fordulóban, Benzema vagy sérült volt, vagy formán kívül, és azért az ő jó játéka is kell, hogy CR-nek és Balenek is menjen a szekér.

Ezen kívül még lehetne sorolni, hogy kik estek ki hosszabb rövidebb időre, de a gála kezdőnk nem igazán volt még a pályán idén, és így azért a gála se lehet elvárás (egyébként így is mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban, átlagban 2.6 gólt lövünk egy meccsen).

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 14:23

___Samy___ írta:
Zidane-ról meg érdemes nem elfelejteni,hogy mennyire tejfölös szájú még... tanulópénz neki minden butaság amit csinál,aztán meglátjuk tanul-e belőle.
Félreértés ne essék, én nem ZZ-t fikázom meg küldeném el, csak azért jó lenne már vmi "taktikai" fegyvert is próbálgatni, nem csak az íveléseket.
Donor leírta a másik topicban hogy miért is volt ez kiváló edzői teljesítmény tegnap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 11., vasárnap 14:18

Kivancsi lennek mi az oka annak hogy eltuntek a konnyedebb,nagyobb kulonbsegu gyozelmek.
Nem arrol van szo hogy az utolso par meccs,hanem mostmar honapok ota ez van.

A tegnapi utolso par perc elkepeszto volt,ilyenekert erdemes mecset nezni. :)
Ramos meg..Ramos.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 11., vasárnap 13:50

Zidane-ról meg érdemes nem elfelejteni,hogy mennyire tejfölös szájú még... tanulópénz neki minden butaság amit csinál,aztán meglátjuk tanul-e belőle.
Félreértés ne essék, én nem ZZ-t fikázom meg küldeném el, csak azért jó lenne már vmi "taktikai" fegyvert is próbálgatni, nem csak az íveléseket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 11., vasárnap 13:39

Ami nagy feladat lesz Zizunak,hogy az első pofont(mert jönni fog) mennyire tudja majd megfogni.Az első vereség után nagy észnél kell lenni,láttuk barcáékat is milyen gödörbe raktuk a tavaszi clasico után...
háááát..
ebben nem vagyok biztos, hogy ez vízválasztó lenne.
kaptunk már ki Zidane alatt (ok, összesen csak kétszer) utána nem igazán lehetett bajt érezni a csapat körül, voltak nagyon kellemetlen döntetlenek is, utána is simán visszajött a csapat.
Nekem a kérdés az, hogy elkezdődnek-e a gálák, és mikor.
Ennyi számomra ebben az évben a kihívás, amennyiben igen, úgy szinte biztos hogy trófeát nyerünk, valamilyet.
Ha nem, akkor lehet majd izgulni.

Vissza: