[Sarcasm Alert] Csak a hüly*k hiszik azt hogy mindent tudnak, a többiek életük végéig tanulnak \Enstein\Veidt írta:Mindig tanul az ember

Premier League
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Premier League
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tehát csak hogy tiszta legyen, ezek azok a védők, akik amúgy nem jobbak mint Jones, csak jobbnak vannak beállítva?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
David Luiz cahil stones koscielny sakho otamendi. Most csak ligabelieket mondtam.
Vannak azért tőle magasabban sorolt védők és játszanak elcsapatokban mégis valóság alapján ebbe a könyvbe se lenne a helyükKercsó írta:Ez a Jones gondolom valahol a 24.oldalon volt...fogalmam sincs, hogy ő mit keres a focipálya közelében.ziro4vr írta:Olyan ez a mu, mint mikor építesz egy fantasy csapatot, Pogbára, De Geára, Ibára elment a pénzed nagyja, és kénytelen vagy köréjük ilyen kiegészítő embereket berakni a játék 13. oldaláról.
Meg lehet jövőre az EL így a MUnak![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ez a Jones gondolom valahol a 24.oldalon volt...fogalmam sincs, hogy ő mit keres a focipálya közelében.ziro4vr írta:Olyan ez a mu, mint mikor építesz egy fantasy csapatot, Pogbára, De Geára, Ibára elment a pénzed nagyja, és kénytelen vagy köréjük ilyen kiegészítő embereket berakni a játék 13. oldaláról.
Meg lehet jövőre az EL így a MUnak

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olyan ez a mu, mint mikor építesz egy fantasy csapatot, Pogbára, De Geára, Ibára elment a pénzed nagyja, és kénytelen vagy köréjük ilyen kiegészítő embereket berakni a játék 13. oldaláról.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Miki le, Bailly be. Ha nem tudnám is megmondanám ez alapján, hogy ki az edző..

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Alig látni komolyabb technikai elemeket ennek a MUnak a játékában.
Ívelgetnek Ibrára vagy azt várják hogy Pogba/Rashford(Martial)/Miki meghúzza a váratlant.
Gyenge produkció és gyenge szezon Mourinhotól.
Ívelgetnek Ibrára vagy azt várják hogy Pogba/Rashford(Martial)/Miki meghúzza a váratlant.
Gyenge produkció és gyenge szezon Mourinhotól.
#whatisyourexcuse
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Fellaini melegit inteziven.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pogba nalam nem log ki lefele, benne es Martialban van meg a varatlan,de egyik sincs csucs formaban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Eloszor felrohogtem ahogy olvastam, aztan rajottem, hogy sanszos, hogy tenyleg ez lesz..pheco írta:Majd jön a 70. percben egy Martial-Fellaini csere

Amugy igen Rojo is a jobbak kozott van.
Az mekkora kapufa volt..

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nagy szükség lenne mégegy gólra, nehogy abba a hibába fusson megint a csapat, mint az utóbbi hetekben. Nekem Rojo is tetszik egyelőre, viszont Pogba megint lefele lóg ki nálam.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Majd jön a 70. percben egy Martial-Fellaini cserepalesz77 írta:
Rashford meg a végén jöhet egy 15 percre felpörgetni a dolgokat, bár múltkor nagyon nem jött neki össze.

-
Kinek mia, én azt érzem ma csak rajta, hogy bármi is lesz elrontja. Mint ezt a lövést kb a végén, ennyire érzem veszélyesnek jelenleg. Remélem rám cáfol, és ver egy szép gólt a második félidőben azért, mert alapból komálom, de nagyon nincs jó napja.
Rashford meg a végén jöhet egy 15 percre felpörgetni a dolgokat, bár múltkor nagyon nem jött neki össze.
Ja, hibázik, de azt érzem rajta, hogy potenciális veszély forrás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Martial mekem ma nem tetszik, tobb tamadas hal el rajta, mint amennyihez hozzatesz. Persze lehet csak azert, mert forman kivul van meg, de a hasznossagtartalma nem tul nagy ma.
Herreran kivul szerintem Carrick jo meg, ketten jo kis parost alkotnak, bar azert at lehet rajtuk szaladni.
Herreran kivul szerintem Carrick jo meg, ketten jo kis parost alkotnak, bar azert at lehet rajtuk szaladni.