Premier League
Re: Premier League
Ja, hibázik, de azt érzem rajta, hogy potenciális veszély forrás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Martial mekem ma nem tetszik, tobb tamadas hal el rajta, mint amennyihez hozzatesz. Persze lehet csak azert, mert forman kivul van meg, de a hasznossagtartalma nem tul nagy ma.
Herreran kivul szerintem Carrick jo meg, ketten jo kis parost alkotnak, bar azert at lehet rajtuk szaladni.
Herreran kivul szerintem Carrick jo meg, ketten jo kis parost alkotnak, bar azert at lehet rajtuk szaladni.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Carrick is nagyon jo.
+Martial +Herreranumberone1 írta:Eddig ude szinfolt Mikitarjan jateka...mondom ezt ugy, h soha sem voltam elajulva tole.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eddig ude szinfolt Mikitarjan jateka...mondom ezt ugy, h soha sem voltam elajulva tole.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
morientes írta: Délután megmutathatja a juve ellen.

én meg azt hittem hogy kikerült a keretből.
el is felejtettem hova ment.
- MesQueUnClub
Remélem Pochettino mutat egy kis edzői tudást Mounak és 2-t vernek nekik legalább.palesz77 írta:MU XI: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Darmian; Carrick Pogba, Herrera; Mkhitaryan, Ibrahimovic, Martial
Totenham XI: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyamna, Dembélé; Eriksen, Alli, Son; Kane
10 perc és kezdenek, hátha valakinek kiment a fejéből. Jó kezdők, bár ez általában csalóka szokott lenni a PL-ben..

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
MU XI: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Darmian; Carrick Pogba, Herrera; Mkhitaryan, Ibrahimovic, Martial
Totenham XI: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyamna, Dembélé; Eriksen, Alli, Son; Kane
10 perc és kezdenek, hátha valakinek kiment a fejéből. Jó kezdők, bár ez általában csalóka szokott lenni a PL-ben..

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Délután megmutathatja a juve ellen.Hart mellőzése is óriási hiba eddig, főleg annak tekintetében hogy nagy City fan és rengetegszer mentette meg a city seggét a védéseivel.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Guardiolanak nagyon nem jönnek be azok az ötletek amik a bayernnél igen. Mégpedig felforgatva a kezdőt/felállást, végig tolni egy szezont.
Ráadásul túl makacs. Az egyetlen valamire való romboló játékosukat száműzte. Nem mondom hogy nem megérdemelten, de nehogymá ne tudja megbeszélni egy játékossal hogy figyu most én vagyok az edző, kezdj el futni ahogy a fajtád vagy kikerülsz a keretből. Amikor játszott akkor is hasznos volt, erre még mindig kihagyja. Fernando és Fernandinho pedig a két legsutább kp akit valaha is elit csapatban láttam játszani. Unszimpatikus, primitív mind a kettő.
Hart mellőzése is óriási hiba eddig, főleg annak tekintetében hogy nagy City fan és rengetegszer mentette meg a city seggét a védéseivel. Oké volt néhány potyája, de összességében durván hasznos játékos. Még úgy is hogy kivágja a labdáit a vakvilágba mint Casillas.
Nasri kölcsönadása pedig pontosan akkora nagy fszság volt, mint Yaya mellőzése.
A másik probléma a játékosok kora. 30 felett Kompany, Zabaleta, Clichy, Kolarov, Sagna, Fernandinho, Silva, Nolito, Navas.
Otamendi és Aguero 28, Fernando 29
Konkrétan a csapat nyugdíjasokból áll lassacskán. Az jó ha van pár rutinos játékos de ne ennyi.
Védelmet szokásosan baszták normálisabban erősíteni.
Támadósort szintén. Jövőre már a jövő cityét kell mégjobban épiteni mert a city hajtótengelye már kuka és vagy nem számitanak rá Yaya - Silva - aguero. Előző kettő már csak a kora miatt azért is mert állandóan sérültek és egyre lassabban rázódnak vissza.
Guardiola ezzel a kerettel isten lett volna szerintem akkor mikor a játékosok jóval fiatalabbak voltak és motiváltabbak.
Ráadásul túl makacs. Az egyetlen valamire való romboló játékosukat száműzte. Nem mondom hogy nem megérdemelten, de nehogymá ne tudja megbeszélni egy játékossal hogy figyu most én vagyok az edző, kezdj el futni ahogy a fajtád vagy kikerülsz a keretből. Amikor játszott akkor is hasznos volt, erre még mindig kihagyja. Fernando és Fernandinho pedig a két legsutább kp akit valaha is elit csapatban láttam játszani. Unszimpatikus, primitív mind a kettő.
Hart mellőzése is óriási hiba eddig, főleg annak tekintetében hogy nagy City fan és rengetegszer mentette meg a city seggét a védéseivel. Oké volt néhány potyája, de összességében durván hasznos játékos. Még úgy is hogy kivágja a labdáit a vakvilágba mint Casillas.
Nasri kölcsönadása pedig pontosan akkora nagy fszság volt, mint Yaya mellőzése.
A másik probléma a játékosok kora. 30 felett Kompany, Zabaleta, Clichy, Kolarov, Sagna, Fernandinho, Silva, Nolito, Navas.
Otamendi és Aguero 28, Fernando 29
Konkrétan a csapat nyugdíjasokból áll lassacskán. Az jó ha van pár rutinos játékos de ne ennyi.
Védelmet szokásosan baszták normálisabban erősíteni.
Támadósort szintén. Jövőre már a jövő cityét kell mégjobban épiteni mert a city hajtótengelye már kuka és vagy nem számitanak rá Yaya - Silva - aguero. Előző kettő már csak a kora miatt azért is mert állandóan sérültek és egyre lassabban rázódnak vissza.
Guardiola ezzel a kerettel isten lett volna szerintem akkor mikor a játékosok jóval fiatalabbak voltak és motiváltabbak.
Legalább tavaly tudták arra kenni, hogy Demichellis védekezik.

K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amíg nem találnak egy Kanté kalibert a középpályára, addig csak szeretnék azt játszani, amit nagyon tudnak. Egyelőre átjáróház az egész középpálya.kelemen.istvan írta:A Leicester pedig a korai góloknak köszönhetően azt játszhatja,amit nagyon tud.
Itt a City "érdeme", hogy a kb minden 25.támadásuk mondható veszélyesnek. Eddig vaktölténnyel lövöldöznek. Ívelgetnek Ijanácsóra

A mi Marianonk messze jobb.

game on

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Iden Manchester minden reszen megy a bugi....El Unico írta:Mi a tök? 3-0 felidoben?![]()
![]()
![]()
Guárdiolá a nagy edzőisten.

- MesQueUnClub
Jaj ez a Mahrez mekkora isten lenne Conte keze alatt.
(Pool-t azért nem írom, mert Mané is elég jó playa, a MU-t meg hagyjuk.) Mondjuk az Arsenalban is lenne helye.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ma is gyenge a Manchester city. Teljesen ötlettelen a támadó játékuk.. A Leicester pedig a korai góloknak köszönhetően azt játszhatja,amit nagyon tud.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A City-t épp "megerőszakolja" a Leicester...
Fél óra után 3-0. Belőlük sem lesz csapat?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ez az amit kb a bacások 0,1% ismer be, kb. Pedig szerintem is ez van. De hát sokak szemében a támadófocit is ő találta ki. Ahogy LE a kontrákat.Kerlon írta:Én azért azokon túl is komoly problémákat láttam nála, mint hogy nem a posztján játszik. Lassú volt, körülményes, könnyen elnyomták. Igazából a City megint túl tolta a támadó vásárlást. Agüero, De Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, Navas, Iheanacho, Jesus 3-4 posztra. Mondjuk szerintem sokkal inkább az a baj, hogy Guardiola nem tudja mit játszasson. Mindegyik csapatában eszközölt némi változtatást, de az Iniesta-Xavi-Messi trió nélkül ő elveszett.ziro4vr írta:Nem játszik jól, de vagy a padon ül, vagy nem a posztján játszik. Guardiola szépen megtöri a fejlődési ívét, és egy újabb eltékozolt tehetség lesz.
Pep ennek ellenére nem rossz edző. Nem csípem, főleg azért mert saját magát nagyra tartja és a média is fényesre nyalta a s*ggét. Ha nem a Barcában kezd akkor egy spanyol középcsapatban lehetne edző szerintem.
Egy rohadt jó Emery interjúban volt szó arról, hogy másodosztályban milyen taktikai harcok és újítások folynak, és néha kész csemege emiatt egy-egy meccs (mármint ebből a szemszögből.) Ott ugye nincsenek ekkora különbségek a csapatok/játékosok között és ott muszáj valamit kitalálni. Én ezért is tisztelem azokat az edzőket akik végigjárták a ranglétrát és nem egyből világválogatott kerettel kell edzősködni, akik össze vannak szokva. Persze ott más szempontoknak is meg kell felelni mint a sztárok kezelése, motiválása stb. És ezekben állítólag Pep nagyon jó. (Én nem tudom, nem vagy sztárfocista, és nem edzett. Ennek ellenére pl Ibrával nem jött ki túl jól, meg ha jól emlékszem Ronaldinhoval sem

De egyetértek avval amit írsz. Kíváncsi vagyok hogy 2 évnél tovább marad-e a Citynél, és ha vált, hova vált, mert igazából 3 eszméletlen kerettel dolgozott eddig, és max a PSG van már csak akol végtelen pénz van és még nem járt.
Én azért azokon túl is komoly problémákat láttam nála, mint hogy nem a posztján játszik. Lassú volt, körülményes, könnyen elnyomták. Igazából a City megint túl tolta a támadó vásárlást. Agüero, De Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, Navas, Iheanacho, Jesus 3-4 posztra. Mondjuk szerintem sokkal inkább az a baj, hogy Guardiola nem tudja mit játszasson. Mindegyik csapatában eszközölt némi változtatást, de az Iniesta-Xavi-Messi trió nélkül ő elveszett.ziro4vr írta:Nem játszik jól, de vagy a padon ül, vagy nem a posztján játszik. Guardiola szépen megtöri a fejlődési ívét, és egy újabb eltékozolt tehetség lesz.
K
K