A logikát én sem látom sokszor,de a lényeg h akarva vagy akaratlanul de tűzben van tartva szinte minden játékosunk és szerintem ennek meg lesz az eredménye tavasszal.Lesznek itt még továbbjutások,pontszerzések amit Morata,Assensio vagy akár Mariano hoz majd össze.Az elmúlt években pont ez volt a probléma,higy ha a bbc-nek nem ment vége volt mindennek most meg a cserecsatárunk is 5gólos már.Chris írta:A bajnoksághoz pont az ilyen meccseket kell megnyerni/kiszenvedni, ilyen szempontból szerintem is sínen vagyunk. És eddig a rangadókon is jól szerepeltünk, ami nem volt jellemző régóta.Úgy érzem,hogy most meglenne az esély a cimvédésre,duplára,triplára...persze korai még ilyenről beszélni, de a bl mezőny nagyon gyenge,a bajnokság meg a kezünkben van egy ilyen ősz után.
A rotációban nem mindig látom a logikát. Nyilván Zidanék ezerszer többet tudnak a keretükről, csak akkor is vannak fura dolgok így kívülről. Hazai könnyed meccseken eszébe nem jutott Kroost, Modricot lehozni (vagy csak pár percre), sőt Kroost még a kupameccsen is erőltette. Erre meg tegnap lehoz 8 kezdőjátékost. Biztos, hogy komoly statisztikai/erőnléti stb. szoftverekkel dolgoznak, de azt nem hiszem, hogy megjósolható, hogy Ramos majd megoldja mindig a 92. percben. Ezek nem csak stratégiai, meg mentális dolgok, hanem a szerencsén is múlnak. Eddig döbbenetes módon bejöttek (ami persze nem a véletlen műve, de erre nem lehet bazírozni állandóan).
Zidane-ról meg érdemes nem elfelejteni,hogy mennyire tejfölös szájú még... tanulópénz neki minden butaság amit csinál,aztán meglátjuk tanul-e belőle.De abban az elemben amire a legnagyobb szükség van a Real edzőjének abban eddig csillagos 5ös.Felnéznek rá a játékosai és remekül motivál, a keret meg van olyan erős hogy az esetleges taktikai hiányosságait korrigálják izomból.
Ami nagy feladat lesz Zizunak,hogy az első pofont(mert jönni fog) mennyire tudja majd megfogni.Az első vereség után nagy észnél kell lenni,láttuk barcáékat is milyen gödörbe raktuk a tavaszi clasico után...