Kommentáld a híreket
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Jese lehet Las Palmas?
Helyere kerulne..
Helyere kerulne..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Adidas azt tervezi, hogy még a jelenleginél is globálisabb szintre fejlesztik CR7 marketingprofilját.
??!

ZIDANE
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem valtottak ki idoben egy engedélyt ami ahhoz kell hogy 10 (ha jol emlékszem) eves kor felett pályára lepjenek szövetségi ligakban, pontosabban kesobb valtottak ki mint kellett volna. Utánpótlás topicban irtam egy részletesebb hszt kb 2 hónappal ezelott.Sastre írta:Egyébként olyan nevetségesen hangzik, hogy Zidane fiait is felsorolták ebben az eltiltásos dologban?. 15 éve Madridban élnek... miért ne járhatnának a Real akadémiájára? Vagy anno Zidane-t csak azért igazoltuk le, hogy őket megszerezzük? Vagy mi kifogás volt velük szemben?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként olyan nevetségesen hangzik, hogy Zidane fiait is felsorolták ebben az eltiltásos dologban?. 15 éve Madridban élnek... miért ne járhatnának a Real akadémiájára? Vagy anno Zidane-t csak azért igazoltuk le, hogy őket megszerezzük? Vagy mi kifogás volt velük szemben?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor gondolom nem visszamenőleges a hatálya, így a fellebbezési idő alatt még lehet igazolni.Realista24 írta:A CAS közölte, hogy még december 31. előtt meghozzák döntésüket az eltiltás ügyében.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A CAS közölte, hogy még december 31. előtt meghozzák döntésüket az eltiltás ügyében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyan okos vagy Kerlon, de ezeket a reakciókat felejtsd el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha ezt nem mondod el se hiszem.Dupla D írta:Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Itt vannak a második számú mez színei.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ramosnak valami lábsérülése van. nem vett részt az első edzésen.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Club América edzője:
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real Madrid 10 pontot szerzett a bajnokságban az utolsó 10 percben.
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"katalán volt a bíró? nincs több kérdésem"lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott![]()
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
aki emlékszik erre az tudja miről beszélek.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj hogy zömmel minket szivattak 10 éven át. Nektek elnéztek olyanokat amiért minket hazavágtak.MesQueUnClub írta:Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
Nem volt igazságos!!!!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
A Club Americával játszunk majd csütörtökön 11.30-tól.
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Főleg, hogyha ő húzta be a Lucas "lest"... Az egyvonal tipikus esete volt, azt illett volna észre venni, akármilyen gyenge a spanyol játékvezetés. Meg mondjuk Suarez esetét is fújhatták volna, mert igaz, hogy az jóval nehezebb szitu volt, de az segíthette volna, hogy úgy lépett vissza. De azt elvileg a másik partjelző figyelte, vagy fordítva.lestat írta:Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48