Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Olyan okos vagy Kerlon, de ezeket a reakciókat felejtsd el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha ezt nem mondod el se hiszem.Dupla D írta:Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Senkit nem érdekel a vezetőségnél, hogy néz ki a mez. Aki többet fizet, az a szponzor.Kerlon írta:Itt vannak a második számú mez színei.
Sajnos egyértelmű, hogy a harmadik számú mez az a ronda zöldes kékes valami lesz, amit az első és a második számú mez csíkozása is. Remélem a Nike-n már tényleg elgondolkozik a vezetőség, mert az adidas eléggé belefásult itt dolgokba. Csak jönnek ezek a hülye színösszeállítások, aztán ennyi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Itt vannak a második számú mez színei.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ramosnak valami lábsérülése van. nem vett részt az első edzésen.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Club América edzője:
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid 10 pontot szerzett a bajnokságban az utolsó 10 percben.
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"katalán volt a bíró? nincs több kérdésem"lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott![]()
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
aki emlékszik erre az tudja miről beszélek.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj hogy zömmel minket szivattak 10 éven át. Nektek elnéztek olyanokat amiért minket hazavágtak.MesQueUnClub írta:Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
Nem volt igazságos!!!!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
A Club Americával játszunk majd csütörtökön 11.30-tól.
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Főleg, hogyha ő húzta be a Lucas "lest"... Az egyvonal tipikus esete volt, azt illett volna észre venni, akármilyen gyenge a spanyol játékvezetés. Meg mondjuk Suarez esetét is fújhatták volna, mert igaz, hogy az jóval nehezebb szitu volt, de az segíthette volna, hogy úgy lépett vissza. De azt elvileg a másik partjelző figyelte, vagy fordítva.lestat írta:Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg jooooooKercsó írta:Nincs teljes képem Tuchelről. Nem tudom milyen edző, személyiség.palesz77 írta:Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..
Csak annyit látok, hogy sokkal nyugisabb, mint Klopp.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nincs teljes képem Tuchelről. Nem tudom milyen edző, személyiség.palesz77 írta:Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..
Csak annyit látok, hogy sokkal nyugisabb, mint Klopp.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Dortmundból Emre Mor a nagy Realos amúgy, nyilatkozta is még, hogy az a végső célja, hogy nálatok játsszon. 2-3 év múlva Dembelé hozzánk, Mor hozzátok, nekem megfelelne..
Ő is nagyon ügyesnek tűnik amúgy, és már most látszik rajta a fejlődés szerintem, védekezésben és passzjátékban. Nem kirívóan, de kicsit mintha jobbnak tűnne.

Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..Kercsó írta:Szerintem most kellene egy ZZ vagy Carlo kaliberű, nyugis edző keze alatt munkálódjon.
- Kercsó
A Bayern is tudja, hogy még 1 Kroos féle malőr nem megengedhető...és bármennyire alulértékelt. Érinthetetlen.
No de hiába Fifázunk itt
No de hiába Fifázunk itt

#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nagyon megbízható, alulértékelt játékos, aki tud érkezni. Néhol inkább Lampard jut eszembe róla, bár lehet, hogy az angol játéka csak számomra volt tökéletesKercsó írta:Kimmich számomra is szimpatikus figura.
Kroos típusú, csendes katonáknak tűnik.

- Kercsó
Kimmich számomra is szimpatikus figura.
#whatisyourexcuse