Ancelottinál, Mounál meg sok edzőnél okosabbnak hisszük magunkat.Realista24 írta:Azt meg megértem hogy Beniteznel mindenki okosabb volt. De hogy ZZnel is a többség jobbnak hiszi magát, az bámulatos.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 10:36
Ancelottinál, Mounál meg sok edzőnél okosabbnak hisszük magunkat.Realista24 írta:Azt meg megértem hogy Beniteznel mindenki okosabb volt. De hogy ZZnel is a többség jobbnak hiszi magát, az bámulatos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 10:25
Ezt alá írom, mert igaz. Csak a tegnapi meccsen semmit nem éreztünk belőle. Mondom, szerintem James sem volt annyira gyenge, hozott egy átlagot, de semmi veszély nem volt benne és nem is tette-vette úgy, mint Isco. Főleg egy ilyen betömörülő védelem ellen kellett volna pluszba Isco is. Mert az tisztán látszott, hogy Marcelo és Lucas játéka hozta meg igazából a különbséget. James nem adott pluszt, Isco szerintem tudott volna. Így, hogy behúztuk végülis mindegy, csak Isco lelkének nem tesz jót. Nem azért védem, mert a kedvencem Modric mellett, ha fordítva lenne és James lett volna jogtalanul lekapva, akkor is megjegyeztem volna. A lényeg, hogy én nehezen emészteném meg a helyében. Ha továbbra is ez fog menni, hogy nem fog eleget játszani, csak azért, hogy hátha James formába lendül, meg ő lesz az első csere folyamatosan játszon bármilyen jól, akkor el fog menni a kedve az egésztől és akkor ő sem lesz nyerő ember, meg James sem. Persze lehet azzal jönni, hogy ha ezt nem tudja elfogadni, akkor nyáron el kell adni, csak Zidane is kezelhetné kicsivel jobban ezt a szitut.donor írta:Mert papíron James jobban tud beadni.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 11., vasárnap 10:13
mondjuk Casemirot is lekaphatta volna, és akkor maradhatott volna a papíron jobb beadó is, de hálistennek felesleges ezen morfondírozni, azzal együtt, hogy a kis görbelábú igencsak remek meccset hozott.donor írta:Mert papíron James jobban tud beadni.M1Ö írta:Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 10:12
Én sem kedvelem Hameszt de ez... Ne már, oke hogy megvannak a hiányosságai, amit leírtunk már sokan, de tegnap nem linkeskedett, csak egyszerűen benne ennyi van.Inkább James-t kellene, de annyira hogy olasz honig meg se álljon ........ még nem utáltam egy játékost se annyira mint ezt a szoke disznot![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 11., vasárnap 10:10
Mert papíron James jobban tud beadni.M1Ö írta:Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 11., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 9:56
Danilo, Nacho, Pepe, Isco, LV, Asensio, James, Morata. Ők fix kezdők? Nem. Akkor ez bizony B csapat volt. Az mar másnap kerdes hogy erős, de akkor is B.wZoLee7 írta:Nem lattam a meccset, de hogy lett volna a tegnapi mar B csapat? A vedelem ott volt, Danilo barmilyen szar ot megkell szoknunk, Nachot viszont en nem nevezem egy ideje mar B megoldasnak.
A kp n ott volt ket alap kezdo jatekos, melle Isco, aki szinten nem egy B megoldas. Jatszott elottuk az az Asensio akinek mindenki tobb percet adna, es az a Morata aki jelenleg egesz jo formaban jatszik. Lucas jatszotta eddig a szezonban a legtobbet, nalam teljesen ertheto volt, h nem kezdett. Ez nem B csapat volt, ez a mi Real Madridunk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 11., vasárnap 9:49
Inkább LV, Morata és a Deporos érdemelte volna meg. Ramos egyszer arrébb rakta a gyereket aztán kb ennyi volt. Morata idiotasaga volt amúgy is az egész. Még jó, hogy elsult a lába, mert a teljesítménye egy nagy kalap szar volt. Az állandó hisztis reklamáció meg nevetséges a részéről.Realista24 írta:Amúgy tipikus Ramos hogy kb 1mp választotta el a poklot es a mennyországot nála. Mert ha a balhenal kap egy pirosat akar, akit sem lepodhetunk meg túlságosan.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 11., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 11., vasárnap 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 11., vasárnap 8:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 11., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: LosBlanco » 2016. december 11., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 10., szombat 23:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 10., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. december 10., szombat 23:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 10., szombat 23:42
Kercsó írta:2014-ben, a Bernabéus élővetítés 87.percében, sokan felálltak s kimentek a stadionból.ziro4vr írta:Nem a kritikával van a baj. Hanem a hangnemmel, meg a korai temetkezéssel. AZ ilyen arcoknak kívánom, hogy pl a bl döntőt nyomják ki a 89. percben és maradjanak le a katarzisról.
Később gondolom ott tomboltak a Cibelesen az első sorban, mikor visszaért a csapat.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 23:36
2014-ben, a Bernabéus élővetítés 87.percében, sokan felálltak s kimentek a stadionból.ziro4vr írta:Nem a kritikával van a baj. Hanem a hangnemmel, meg a korai temetkezéssel. AZ ilyen arcoknak kívánom, hogy pl a bl döntőt nyomják ki a 89. percben és maradjanak le a katarzisról.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem