Inkább James-t kellene, de annyira hogy olasz honig meg se álljon ........ még nem utáltam egy játékost se annyira mint ezt a szoke disznotKerlon írta: Casemirot meg jól 'csán kell rúgni, hogy ilyet többet ne csináljon.

HozzászólásSzerző: Eres » 2016. december 10., szombat 23:02
Inkább James-t kellene, de annyira hogy olasz honig meg se álljon ........ még nem utáltam egy játékost se annyira mint ezt a szoke disznotKerlon írta: Casemirot meg jól 'csán kell rúgni, hogy ilyet többet ne csináljon.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 10., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 10., szombat 23:01
1-0 után jött is volna gyorsan a második, két fordulattal jobban pörögtek a fiúk, csak Casemiro úgy gondolta, jobban fizet a fordítás.petiamadridista írta:Óriási meccs volt,
de azt kell mondjam, hogy nem tetszett..
Egyszerűen nem.
Egy sima 3assal le kellett, és le is lehetett volna ezt hozni.
Zidane nagyon rossz kezdőt rakott fel, többen is borzalmasan játszottak, és rendere rosszul döntöttek.
Pozitív, hogy Zizou nagyon jól nyúlt bele, és tudott váltani 1-2 után.. Ennyi..
Nagyot küzdöttünk, fantasztikus szórakozás volt, de csak azért mert nyert végül a kedvenc csapatunk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 10., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 10., szombat 22:57
Hogyne lehetne? Bármit lehet, de ne úgy hogy van még egy fél félidő keciKerlon írta:én végig énekeltem azt a rigmusunkat, hogy:Realista24 írta:En egyet nem értek. A 70. percben úgy sírtak itt páran mint a kislányok. aztán meg volt 20 perc. Ráadásul ez mar nem Fergietime hanem hivatalosan is Realtime. A 90+ meg Ramose.
De nem, anyázni kell, eladni mindenkit, temetni a csapatot. stb. Szurkolni eszetekbe sem jut. Vicc. Es akkor szidjátok a Bernabeu népét akik végig nyomtak.
vidd le hámeszt, vidd le hámeszt, hejj!! hejj!!!
Attól független lehet haragudni Zidanera, mert alapjában véve ma sem volt értelmes focink és James. Casemirot meg jól 'csán kell rúgni, hogy ilyet többet ne csináljon.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 10., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 10., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. december 10., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 10., szombat 22:55
én végig énekeltem azt a rigmusunkat, hogy:Realista24 írta:En egyet nem értek. A 70. percben úgy sírtak itt páran mint a kislányok. aztán meg volt 20 perc. Ráadásul ez mar nem Fergietime hanem hivatalosan is Realtime. A 90+ meg Ramose.
De nem, anyázni kell, eladni mindenkit, temetni a csapatot. stb. Szurkolni eszetekbe sem jut. Vicc. Es akkor szidjátok a Bernabeu népét akik végig nyomtak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 10., szombat 22:55
Akkor meséld el a te logikádat baze.ziro4vr írta:Ez a logika bazeg.rashidm írta:Ezt majd Zizu meg Case megköszönheti Ramosnak meg Mariano-nak.
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 10., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 10., szombat 22:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 10., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 10., szombat 22:49
És miért ne lehetne kritizálni az edzőt, az nem a foci része?Akik Zizout oltják minden egyes meccs alatt (mert mindig belefurni ilyen hsz-ba a Megy a meccs topicban), az igazán elgondolkodhatnának magukon, és úgy az egész sporton általában, hogy miről is szól ez a dolog. Még ha ma ki is kaptunk volna sem történt volna semmi. Idegesítö lett volna, de ez bizony benne van
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 10., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 10., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 10., szombat 22:47
Ez a logika bazeg.rashidm írta:Ezt majd Zizu meg Case megköszönheti Ramosnak meg Mariano-nak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 10., szombat 22:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 10., szombat 22:46
kelemen.istvan írta:Annyira imádom, hogy madridista vagyok!!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 10., szombat 22:46
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem