HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 10., szombat 23:28
Ezt azért csak leirom, mert már sokadik. Én nem gondolom azt, h itt bárkinek is megkellene kerdojeleznie, h a másik mégis mekkora madridista vagy, h az-e egyáltalán. Azthiszem ez az egy olyan dolog van, amit nem mások befolyasolnak, mindenki akkora madridista, amekkorának érzi magát. Attól függetlenül, h kritikát fogalmaz-e meg vagy sem vagy éppen nem érti az adott döntést, vagy nem ért egyet vele. Ennyi erővel, h szeretheted a szeretteidet, családod, gyerekeid, feleséged, ha közben egy adott pillanatban képes vagy haragudni rá valamiért, képes vagy kiabálni vele,stb.. majd ezekután megkérdőjelezik a Te szereteted irántuk. Lehet, h erős példa, de aki érteni akarja az érteni is fogja. Ha saját magam nézem, én nem fogom magam kevésbé madridistanak érezni, attól mert mondjuk x perccel a vége előtt beirom, (amit ráadásul már a meccs előtt is megtettem és ertetlenkedtem) h nem értem az adott szituaciot, vagy h miért igy kellett, stb. És hogy utána bárki is megkérdőjelezze, h mekkora madridistának érzem magam emiatt esetleg.....
Eddig sem írtam már surun, pedig nem a madridomon kezdtem fórumon is követni ezt a milliőt, azt ami körülveszi ezt a klubot a szurkolókkal együtt, de valószínűleg ezekutan danilo szapulasan kívül nem is fogok semmilyen kritikát megfogalmazni vagy ertetlensegnek hangot adni, mert ennek így nincs ertelme.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91