nem kell ehhez RMCF, egyértelmű h az erősebb csapatok elleni felkészülés a hasznosabb. Hogyan gyakorlod be a taktikai dolgokat, hogy veszed fel a ritmust egy olyan csapat ellen akiknek a labdakezelés is gondot jelent? Egy egyszerű letámadás hatásos ellenük, azt hiszi az edző h minden szép és jó, aztán mikor szembekerülnek egy komolyabb csapattal rájön h hoppá itt gondok vannak, nem úgy mozog a csapat ahogy kéne. A védelem és úgy az egész védekezés nincs tesztelve, nem jönnek ki a hibák.Mr. Bidé írta:Ezt a kérdést "mi a véleményük az iszonyat kemény felkészülési időszakukról?" tovább dobnám R.M.C.F.-nek mert ahogy olvasgattam a hozzászólásait az jött le hogy ért a focihoz maga is űzte ezért érdekelne a véleménye.Amikor ő játszott neki melyik felkészülési mód jött be inkább és melyik volt az eredményesebb a csapat számára.
Ha jól tudom ezek még csak nem is rendes csapatok hanem vmi összeválogatott "gálacsapat". Nem elég h egyénileg gyengék, de még összeszokott csapatjátékról sem lehet beszélni. Az egyetlen valamire való ellenfél a Bayern volt, de ott meg a fél csapat nem is játszott, így szinte felesleges volt az egész. A Santos is egy vicc kategória volt. Én nem lennék vmi magabiztos barca szurkolóként így a szezonkezdet előtt.