Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Club América edzője:
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
"Nem a címer nyeri a meccseket, hanem a játékosok, akik viselik. Meg fogjuk beszélni a játékosaimmal, hogy hogyan duplázzuk meg erőinket a Real Madrid ellen. Nehéz mérkőzés lesz, mi vagyunk az esélytelenebbek."
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Real Madrid 10 pontot szerzett a bajnokságban az utolsó 10 percben.
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
A BL-ben is értékes pontokat gyűjtött ebben az időszakban és az UEFA SZK-t is ekkor húztuk be. (AS)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"katalán volt a bíró? nincs több kérdésem"lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott![]()
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
aki emlékszik erre az tudja miről beszélek.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj hogy zömmel minket szivattak 10 éven át. Nektek elnéztek olyanokat amiért minket hazavágtak.MesQueUnClub írta:Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
De azért érdekes hogy csak a Clásico után derült ki hogy igazából kinek is drukkol.
Nem volt igazságos!!!!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
A Club Americával játszunk majd csütörtökön 11.30-tól.
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
Nézte valaki a meccsüket a koreaiak ellen?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem csak a parjelzoket de az összes bírót is vizsgalhatnák, úgy szar az egész spanyol játékvezetés ahogy van.lestat írta:"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
![]()
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Főleg, hogyha ő húzta be a Lucas "lest"... Az egyvonal tipikus esete volt, azt illett volna észre venni, akármilyen gyenge a spanyol játékvezetés. Meg mondjuk Suarez esetét is fújhatták volna, mert igaz, hogy az jóval nehezebb szitu volt, de az segíthette volna, hogy úgy lépett vissza. De azt elvileg a másik partjelző figyelte, vagy fordítva.lestat írta:Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
"A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából."
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott
Éreztem én hogy valami nem stimmel ott

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg jooooooKercsó írta:Nincs teljes képem Tuchelről. Nem tudom milyen edző, személyiség.palesz77 írta:Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..
Csak annyit látok, hogy sokkal nyugisabb, mint Klopp.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nincs teljes képem Tuchelről. Nem tudom milyen edző, személyiség.palesz77 írta:Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..
Csak annyit látok, hogy sokkal nyugisabb, mint Klopp.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Dortmundból Emre Mor a nagy Realos amúgy, nyilatkozta is még, hogy az a végső célja, hogy nálatok játsszon. 2-3 év múlva Dembelé hozzánk, Mor hozzátok, nekem megfelelne..
Ő is nagyon ügyesnek tűnik amúgy, és már most látszik rajta a fejlődés szerintem, védekezésben és passzjátékban. Nem kirívóan, de kicsit mintha jobbnak tűnne.

Tuchel se rossz azért szerintem erre a szerepre..Kercsó írta:Szerintem most kellene egy ZZ vagy Carlo kaliberű, nyugis edző keze alatt munkálódjon.
- Kercsó
A Bayern is tudja, hogy még 1 Kroos féle malőr nem megengedhető...és bármennyire alulértékelt. Érinthetetlen.
No de hiába Fifázunk itt
No de hiába Fifázunk itt

#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nagyon megbízható, alulértékelt játékos, aki tud érkezni. Néhol inkább Lampard jut eszembe róla, bár lehet, hogy az angol játéka csak számomra volt tökéletesKercsó írta:Kimmich számomra is szimpatikus figura.
Kroos típusú, csendes katonáknak tűnik.

- Kercsó
Kimmich számomra is szimpatikus figura.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Depay szindrómás lenne a gyerek ez száz. Dembele addig lesz tehetséges és szórakoztató, ameddig a média fel nem... karolja
(utána elvinné a siker)
Remélem tévedek, jó lenne egy igazi cselező gép a csapatba, de ennyire öncélúan semmiképpen sem játszhatna nálunk.
Bundesben két olyan játékos van akit nálunk is el tudnék képzelni:
Weigl és Kimmich.
A többi poszton nem szükséges szerintem frissíteni, jó a keret. Igazolni sem kellene, ha lenne egy normális orvosi stáb...
A buta jelző, talán megállja a helyét, általánosítva, de reménykedjünk, hogy ő az ezerből egy.

Remélem tévedek, jó lenne egy igazi cselező gép a csapatba, de ennyire öncélúan semmiképpen sem játszhatna nálunk.
Bundesben két olyan játékos van akit nálunk is el tudnék képzelni:
Weigl és Kimmich.
A többi poszton nem szükséges szerintem frissíteni, jó a keret. Igazolni sem kellene, ha lenne egy normális orvosi stáb...
A buta jelző, talán megállja a helyét, általánosítva, de reménykedjünk, hogy ő az ezerből egy.
- Kercsó
Pont mint Isco a szezon elején.MesQueUnClub írta:Szerintem nem a buta a jó jelző rá, hanem, hogy nagyon megakarja mutatni, hogy ő akkor is megtudja csinálni.Kerlon írta:Dembelé rohadt tehetséges, de ritka butának tűnik. Szerintem többet hibázik jelenleg, mint Di Maria fénykorában. Mondjuk ebben bőven fejlődhet, ahogy több rutint szerez.

De még csak 19 éves. Szerintem most kellene egy ZZ vagy Carlo kaliberű, nyugis edző keze alatt munkálódjon.
#whatisyourexcuse
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem nem a buta a jó jelző rá, hanem, hogy nagyon megakarja mutatni, hogy ő akkor is megtudja csinálni.Kerlon írta:Dembelé rohadt tehetséges, de ritka butának tűnik. Szerintem többet hibázik jelenleg, mint Di Maria fénykorában. Mondjuk ebben bőven fejlődhet, ahogy több rutint szerez.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Dembelé rohadt tehetséges, de ritka butának tűnik. Szerintem többet hibázik jelenleg, mint Di Maria fénykorában. Mondjuk ebben bőven fejlődhet, ahogy több rutint szerez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
Kár, hogy cáfolta a hírt a BVB.
Dembélé köztudott Barcás...pedig ha jól fejlődik, lenne keresnivalója habfehérben.
No de van az a pínz.
Dembélé köztudott Barcás...pedig ha jól fejlődik, lenne keresnivalója habfehérben.
No de van az a pínz.
#whatisyourexcuse
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Penz.palesz77 írta:Dembélére mikor szereztetek?Weiglről volt szó nyáron, Aubáról is, azt még úgy ahogy el is tudom képzelni - bár megmondom őszintén nem hiszem le
-, de Dembélé? Most nyáron igazolt oda, kikosarazva minden nagyot aki szóba jött, mert fejlődni akart. Hogy jött össze akkor ez az opció?