Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Rossz hír pupákok, a meccs után Carlót kérdezték Khediráról és Coentraóról.
Khedira biztos, hogy nem fog menni, Coentrao pedig gondolkodik a távozáson, de örülne, ha maradna. Di María is marad.
Khedira biztos, hogy nem fog menni, Coentrao pedig gondolkodik a távozáson, de örülne, ha maradna. Di María is marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bél nem játszik az espanyol ellen, állítólag egy rúgás miatt.
perszepersze.
perszepersze.

- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
A jövő nagy védője lehet de Sciglio, már most nagyon hasznosan játszik mind védekezésben mind támadásban. A Milan meg sajnos oda jutott, hogy bárkit elad megfelelő ajánlat esetén + Abate kirobbanthatatlan a jobboson (nem is értem miértGascoigne írta:Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem a konfi kupán tetszett.Az első meccsen tökèletest hozott,a támadásokat is jól segítette.Aztán volt a kövi meccsen két hajmeresztő megoldása,eladta a labdát a 16-os előtt...de összességében engem meggyőzött.Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.
Jogy miért szeretné a mester(ha igaz?),gondolom a sok meccs miatt,ami lesz a szezonban,aztán Coentrao helyzete is kérdéses,valamint az öreg szeret rotálni.Ha ésszerű az ára,akkor sztm jöhet.
Modric...hát ezek a firkászok nem bírnak magukkal,ajánlhatnám nekik mivel játszanak...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem Khedirát gondoljátok az első helyre
Amúgy nem értem ezeket a híreket. Az írója sem gondolhatja komolyan, hogy 29-ért elengedjük Modricot. Írna 50-et azt mondom van rá 1% esély, de így. Kár a festéket pazarolni rá.

Amúgy nem értem ezeket a híreket. Az írója sem gondolhatja komolyan, hogy 29-ért elengedjük Modricot. Írna 50-et azt mondom van rá 1% esély, de így. Kár a festéket pazarolni rá.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ejtsd: Ö.Z.I.L.hehe írta:marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal. Ancelotti körészervezi az egész játékunkat, de mi hajlandóak vagyunk megválni tőle 29 millióért, amikor a nullakilométeres Illaramendi 32 volt. Igen. Úgy, hogy a szerződéséből van kábé 5 év hátra.Miután Cesc Fábregas kijelentette, hogy nem fog klubot váltani, a Luka Modric lett a Manchester United új jelöltje a keretük megerősítésére. A Real Madrid hajlandó lenne megfontolni egy komolyabb, 29 milliós ajánlatot a horvát játékosért – írja a The Guardian brit lap.
Az ilyen ostobaságokat kár is kitenni a hírek közé. guardian....
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Biztos eladnánk aug. vége felé bagóért azt a játékost, aki idáig a KP-nk motorja volt, végig a felkészülés soránAngol hírek szerint a Manchester United Luka Modric-ra vetette ki a hálóját miután nem sikerült az első számú célpontjukat megszerezni Fabrgeas-t, akit 29 millió euróért elengednénk(persze, álmodik a kislány), a befolyt összeget pedig Bale-re fordítanánk.

Merci Zizou!
Az árán lehet, hogy veszítenek, viszont az se mindegy, hogy mennyit hozhat nekik. A Spurs pont a negyedik-ötödik hely környékén lavírozik, és nem kérdés, hogy Bale milyen sokat dobhat az esélyeiken, az előző szezonban se lettek volna sehol. Ha vele meglesz a BL, az szezononként 20 milliókat jelenthet, és akkor nem számolunk azzal, hogy mennyi pénzt hozhat nekik egyéb csatornákon, mert marketing szempontból is felkapták Bale-t. Meg hogy mennyivel könnyebb komolyabb játékosokat odavonzani, ha van Bale meg BL.Azt nem mondom, hogy kétségbe esnének,de azt igen,hogy sokat veszítenek majd az árán ha nem adják el időben.
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
akkor meglehet oket tolni tipszmikszenGéci írta:Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...

koszi

'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.facebook.com/tippmiXXLtippe ... 2799895589
OMG!!
És ezt komolyan is gondolják ott.. kommentek is ütnek..
Az meg nem kérdés h Vidal a legjobb vkp..
Khedira nálam a listán se lenne
OMG!!

Az meg nem kérdés h Vidal a legjobb vkp..
Khedira nálam a listán se lenne

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...Cris7 írta:arrol nincs valami hir hogy ma az inter ellen kik jatszanak majd ? a kicsik kapnak nagyobb szerepet, vagy ott lesznek a nagyok is ?
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
arrol nincs valami hir hogy ma az inter ellen kik jatszanak majd ? a kicsik kapnak nagyobb szerepet, vagy ott lesznek a nagyok is ?
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Coentrao szerintem is lép, de Arbeloa nem hiszem... Amùgy ezt a srácot Maldini utódjaként emlegetik a hírek szerint ami nem hangzik rosszulLaMartin írta:A Marca szerint Ancelotti kiszemeltje a védelembe a Milan fiatal játékosa, de Sciglio. Elsősorban jobbhátvéd, de a védelemben bárhol bevethető. Pár napja már beírtam a nevét, nagyon örülnék neki mert fiatal univerzális, van benne potenciál. Főleg ha esetleg Coentrao és Arbeloa is elmenne( a Napoli-rol lehetett olvasni).

- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
A Marca szerint Ancelotti kiszemeltje a védelembe a Milan fiatal játékosa, de Sciglio. Elsősorban jobbhátvéd, de a védelemben bárhol bevethető. Pár napja már beírtam a nevét, nagyon örülnék neki mert fiatal univerzális, van benne potenciál. Főleg ha esetleg Coentrao és Arbeloa is elmenne( a Napoli-rol lehetett olvasni).
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kivel, a sokszor bizonyított Di Maríával? Mindannyian tudjuk, hogy a Real Madrid és a vezetői, élén Perez papával baromira nem így gondolkodik -->Én simán....nem is kellene 3 évet várni hogy ingyen legyen, elég lenne 2 év és odaadná nagyon bagóért......vagy megvárom a 3. évet.
Addig meg ellöbbögök mással,bale meg fejlődjön csak.
a Real soha sem a jövőben, mint sem a "jelenben szeret élni"!
Baleről már nem is beszélve; valószínű, hogy a jelenlegi helyzetet látva még 2-3 évig a seggén tud maradni egy erős középcsapatban!jobb helyen van itt ez a srác (potenciális bajnok, a jövő egyik nagy sztárjaként --> várható sportszakmai, illetve pénzügyi sikerek), mint bárki másnál és minél hamarabb annál jobb alapon!

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én simán....nem is kellene 3 évet várni hogy ingyen legyen, elég lenne 2 év és odaadná nagyon bagóért......vagy megvárom a 3. évet.
Arról nem is beszélve, hogy a Real Madrid nem fog rá 2 évet várni; a jelek szerint 1-et se nagyon akar,
Addig meg ellöbbögök mással,bale meg fejlődjön csak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.