Elektronika
Re: Elektronika
nem mindegy hogy earpod vagy airpod. az airpod az uj es azok 100 dodo felett vannak arban.
Nem 110$ a rendes ára? Gyanúsan olcsó dolgokat nézel. Bár én sem vagyok Apple tulaj. Mondjuk én lehet nem is az ő palletajukrol vásárolnék a helyedben. Egyáltalán kompatibilis más termékkel?ferni írta:Szeretnék venni rendes gyári, jó minőségű Apple Earpods fülhallgatót, 3,5mm jack verziósat.
Mivel sose voltam iPhone tulaj és nem is tervezek az lenni, csak a füleseiket kedveltem mindig is, emiatt érdeklődnék, hogy honnan tudok rendelni, olyat ami fixen 100%, hogy nem ilyen utángyártott szar lesz?
Ahogy néztem 9-10k körül vannak amik rendesnek tűnnek, de gondoltam itt csak többen vannak, akik ilyen főleg iPhone-os oldalakról rendelnek dolgokat és hogy kinek melyik vált be stb.
Ezt néztem még egyedül, ahol ilyen 5k körül adják és lehetne bízni benne, hogy jó, mert ezt tokkal együtt küldik, míg máshol csomagolás nélkül küldik ennyiért, de nah...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sziasztok! Huawei Honor 5C-t vásárolt valaki, esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a modellel kapcsolatban?
"And my heart will leave you never."
Szeretnék venni rendes gyári, jó minőségű Apple Earpods fülhallgatót, 3,5mm jack verziósat.
Mivel sose voltam iPhone tulaj és nem is tervezek az lenni, csak a füleseiket kedveltem mindig is, emiatt érdeklődnék, hogy honnan tudok rendelni, olyat ami fixen 100%, hogy nem ilyen utángyártott szar lesz?
Ahogy néztem 9-10k körül vannak amik rendesnek tűnnek, de gondoltam itt csak többen vannak, akik ilyen főleg iPhone-os oldalakról rendelnek dolgokat és hogy kinek melyik vált be stb.
Ezt néztem még egyedül, ahol ilyen 5k körül adják és lehetne bízni benne, hogy jó, mert ezt tokkal együtt küldik, míg máshol csomagolás nélkül küldik ennyiért, de nah...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
14 napon belül indoklás nélkül, illetve az edigital talán még 40 napig is biztosítja ezt, ha bontatlan a csomag[/quote]Kerlon írta:
Okés, köszi

14 napon belül indoklás nélkül, illetve az edigital talán még 40 napig is biztosítja ezt, ha bontatlan a csomagreeed_ati írta:Tesómék rendeltek egy mosogatógépet edigitaltól, kaptak emailt, hogy kedden érkezik a csomag, aztán valahogy mégsem érkezett meg.
Telefonon nem tudják elérni őket, emailre meg nem válaszolnak.![]()
Mi a teendő ilyenkor?
Tegyük fel, ha úgy döntenek, hogy vesznek majd máshol egyet, közben meg kiszállítják a már megrendelt gépet, akkor még simán el lehet állni a vásárlástól, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
Tesómék rendeltek egy mosogatógépet edigitaltól, kaptak emailt, hogy kedden érkezik a csomag, aztán valahogy mégsem érkezett meg.
Telefonon nem tudják elérni őket, emailre meg nem válaszolnak.
Mi a teendő ilyenkor?
Tegyük fel, ha úgy döntenek, hogy vesznek majd máshol egyet, közben meg kiszállítják a már megrendelt gépet, akkor még simán el lehet állni a vásárlástól, nem?
Telefonon nem tudják elérni őket, emailre meg nem válaszolnak.

Mi a teendő ilyenkor?

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
na pontositanek
acer es1-533 20 x 6k
acer es1-533+hp dj3635 20 x 7k
hp 15 notebook 20 x 6k
lenovo idep300 20 x 6,5k
macbook pro15 20 x 35k
huawei mediapad t1 7.0 20x1k
ja meg 1 teras xbox oneok meg ps4ek havi 6-7k szintugy 20 honap
szoval en kurvara nem ertek egyikhez sem szoval okosithattok bar a nevukbol gondolom mind szar
ja es bocsi telorol nem linkelem egyenkent

acer es1-533 20 x 6k
acer es1-533+hp dj3635 20 x 7k
hp 15 notebook 20 x 6k
lenovo idep300 20 x 6,5k
macbook pro15 20 x 35k

huawei mediapad t1 7.0 20x1k
ja meg 1 teras xbox oneok meg ps4ek havi 6-7k szintugy 20 honap
szoval en kurvara nem ertek egyikhez sem szoval okosithattok bar a nevukbol gondolom mind szar

ja es bocsi telorol nem linkelem egyenkent

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad van, ebben azt árkategóiában kellenek a kompromisszumok. Az olcsó acerek (pl. korábban az emachines) nagyon olcsó kínai hatást keltettek. Csak hát a képernyő méret azért nem utolsó szempont, sőt! Nálam legalábbis.reeed_ati írta: Igen persze, csak hát ha az ember nem akar több száz ezreket költeni rá, vagy nem is tud, akkor kompromisszumot kell kötni. Saját tapasztalatból kiindulva, mindenképp a minőségibb gépet választanám, még ha kisebb is a kijelzője. Volt olcsó acerem, a végén már annyira feltoszta az agyamat, hogy legszívesebben darabokra törtem volna, belassult, melegedett, akksija fél év után kuka, recsegett, ropogott, a minőségi anyaghasználatnak hála...
A mostani Dell gépem, 3éves és azóta is hibátlanul teszi a dolgát.
A mostani Dellekről nem tudok véleményt mondani (állítólag csökkent a minőség), de van a családban egy lassan 9 (!) éves inspiron. SSD-re váltottam egy fél éve (amúgy soha nem volt szervízben ez is csak a sebesség miatt lett cserélve) és szerintem lazán felveszi a versenyt a mostani új alsó kategóriával. Ja és akkor volt 120 ezer talán, szóval nem csúcskategória. És ami igazán meglep, hogy dizájnra is olyan jól sikerült, hogy egyáltalán nem néz ki őskövületnek. Meg ilyenek, hogy a billentyűzet mintha új lenne, nem kopott, nem recseg-ropog. Kb. hihetetlen kategória, pedig napi szinten van használva, 5 évig volt cipelve az ország egyig végéből a másikba vonaton.
Na nem tudom melyik márka képes erre most. Nem ez a célja a gyártóknak, ez így nem business

Így nagyon sok.ja igen![]()
2 evre, szerintem igy sok
- reeed_ati
Igen persze, csak hát ha az ember nem akar több száz ezreket költeni rá, vagy nem is tud, akkor kompromisszumot kell kötni. Saját tapasztalatból kiindulva, mindenképp a minőségibb gépet választanám, még ha kisebb is a kijelzője. Volt olcsó acerem, a végén már annyira feltoszta az agyamat, hogy legszívesebben darabokra törtem volnaChris írta: Ezek nagyon jó kis gépek csak hát 12-14" méretűek, az nem mindegy azért. Egy 15,6-os van talán a listában.

A mostani Dell gépem, 3éves és azóta is hibátlanul teszi a dolgát.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2016. december 9., péntek 17:34-kor.
- Chris
Na de hány hónapra 5k?csabi* írta:anyumnak kellene, net+tv melle ajanlottak neki havi 5kra, regi ugyfel stb. ja kb fb, yt meg hasonloak mennenek neki

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
anyumnak kellene, net+tv melle ajanlottak neki havi 5kra, regi ugyfel stb. ja kb fb, yt meg hasonloak mennenek neki

- Chris
Ezek nagyon jó kis gépek csak hát 12-14" méretűek, az nem mindegy azért. Egy 15,6-os van talán a listában.reeed_ati írta:Én inkább vennék ennyiért innen, egy használt üzleti gépet. Mondjuk ezt a Latitude E5430-ast, pont 90, ezer, van rá 1év gari, ssd bele, aztán had szóljon.csabi* írta:ez a notebook jonak szamit?
- Chris
Attól függ mire és mennyibe kerülne. Nekem az a véleményem ezekről a 80 körüli laptopokról, hogy azoknak érheti meg akiknek nagyon nincs még 20 ezrük, de a gép meg nagyon kell. Mert 100 körül ki lehet fogni akcióban i3-as darabokat és hát ezek a celeronok erősen belépő szintűek azokhoz kéepst. Azt a sok idegeskedést, időt, amit veszít az ember (évekig!) a 20-30 ezerért cserébe egyszerűen nem éri meg. És ha már van az embernek 80 ezre akkor nem biztos, hogy pont az az 1-2 tízezer számít.csabi* írta:ez a notebook jonak szamit?
Mondjuk az emagos black fridayes HP 40 ezres az nagyon ok, vagy amikor 65-70-re akcióznak ilyeneket az már elgondolkodtató lehet, ha tényleg nincsenek nagy igények. Az is probléma ezekkel, hogy az Acer (ami a legolcsóbb) alsó kategóriája tapasztalataim szerint... hát elég silány. De lehet változott a helyzet mostanság.
- P. Krisz
Remington szakállvágó vélemény/tapasztalat ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
youtubera jó. suliba, egyetemre elég.
Röviden: nem. 5 évvel ezelőtt se számított volna annakcsabi* írta:ez a notebook jonak szamit?