És nem is hír, hogy az új luvnyát megmutatta a világnak?

Azért a nénje még nem érzi a bernabeu feelinget

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. december 11., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 9., péntek 13:01
akkor végül is egyetértünkEl Unico írta:Habar en sem kedvelem tulzottan, azt el kell ismerni, hogy amit csinal, azt maximalisan profin csinalja.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 9., péntek 12:10
De az uzleti vilag pont ettol uzleti vilag. A penzrol szol, a kiskapukrol, a hatalomrol, mi masrol kellene szolnia? Ebben a vilagban csak ilyen emberek vannak. Egyetertek Realistaval, tananyagnak kellene lennie. Habar en sem kedvelem tulzottan, azt el kell ismerni, hogy amit csinal, azt maximalisan profin csinalja.babaking írta:babaking írta:
tudom, hogy így müködik az üzleti világ, de Mendesnek már a nevétöl is hányingerem lesz. Nyilván az ügyfelei szeretik, mert mindent megtesz értük, de pont az ilyen sunyi alakok miatt tart ott a sport megítélése ahol. (Lásd FIFA, UEFA stb.)
Szakemberként zseniális azt nem tagadom. Egyedül etikai szempontból visszataszító, de az egész üzleti világ tele van ilyenekkel. Tudom, hogy müködik ez a világ, pénz beszél kutya...
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 9., péntek 11:57
Ez egy jó kérdés, nem tudom - mert az állandó kispakukereséssel még nincs is bajom, nem is ítélem el, mint mondtam szakmailag zseni. Inkább valami berögzödés lehet amit ellene érzekRealista24 írta:Etikai szempontból mit tartasz visszataszítónak?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 9., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 9., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 9., péntek 11:04
Realista24 írta:Más dolog a kiskapukat kihasználva, jól végezni a dolgod, mint kenőpénzek által manipulálni országok gazdaságát.babaking írta:
tudom, hogy így müködik az üzleti világ, de Mendesnek már a nevétöl is hányingerem lesz. Nyilván az ügyfelei szeretik, mert mindent megtesz értük, de pont az ilyen sunyi alakok miatt tart ott a sport megítélése ahol. (Lásd FIFA, UEFA stb.)
Mendesnek tananyagnak kellene lennie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 10:35
Más dolog a kiskapukat kihasználva, jól végezni a dolgod, mint kenőpénzek által manipulálni országok gazdaságát.babaking írta:
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 9., péntek 10:32
tudom, hogy így müködik az üzleti világ, de Mendesnek már a nevétöl is hányingerem lesz. Nyilván az ügyfelei szeretik, mert mindent megtesz értük, de pont az ilyen sunyi alakok miatt tart ott a sport megítélése ahol. (Lásd FIFA, UEFA stb.)kanye írta:Sejtettem hogy valami ilyesmiről lesz szó. Ez a Mendes gyerek nagyobb fazon mint gondoltam...Realista24 írta: Morális kérdés az egész. Cének nincs adóhátraléka. Mendes szépen megcsavarta a dolgokat. Kihasználta a kiskapukat és a tudását, ahogy írod.
Pepét és Conetraót is vizsgálták, Pepe rendben van, de utóbbi állítólag még nem adózott a spanyoloknál![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 8., csütörtök 7:24
Tegnap legalább érzékelhetően játszott.Remy írta:2 gól haver, az nem sok.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:58
Meg hat a Sporting-Dortmund ellen is eltehetett volna tobb golt, a helyzetei megvoltak. De tenyleg nem banom, ha tavasszal mindenkt szet szed.Remy írta:Magához képest mondom én is. Mert ez a 2 alig több a semminél. Holott volt egy Legia is a csoportban, akit aztán tényleg ki lehetett volna tömni oda-vissza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 7., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:50
Nem banom, ha tavaszra tartogatja, de azok BL cimvedeshez segitenek minket.Remy írta:2 gól haver, az nem sok.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 7., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 7., szerda 13:40
Sejtettem hogy valami ilyesmiről lesz szó. Ez a Mendes gyerek nagyobb fazon mint gondoltam...Realista24 írta: Morális kérdés az egész. Cének nincs adóhátraléka. Mendes szépen megcsavarta a dolgokat. Kihasználta a kiskapukat és a tudását, ahogy írod.
Pepét és Conetraót is vizsgálták, Pepe rendben van, de utóbbi állítólag még nem adózott a spanyoloknál![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. december 7., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: primrose » 2016. december 7., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 7., szerda 0:46
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem