pepe meg rohadt szimpatikus egyébként.
nem csak emiatt a nyilatkozat miatt, látszik hogy helyén van a szíve és az esze is.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 11., vasárnap 2:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 11., vasárnap 0:27
hátigen. spannal néztem a meccset. kaka góljánál kérdezte miért, hogy nem örül kaká. mondom neki biztos nem azért mert eligazol abban biztos lehetsz...Realista24 írta:Az a vicc, hogy Kakát már meg sem kérdezik tőle![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 11., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 11., vasárnap 0:04
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 10., szombat 23:43
Tőlem maradhat, ha a srácok szeretik a gyrost...Realista24 írta:Khedira biztos, hogy nem fog menni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 10., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 10., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. augusztus 10., szombat 17:17
A jövő nagy védője lehet de Sciglio, már most nagyon hasznosan játszik mind védekezésben mind támadásban. A Milan meg sajnos oda jutott, hogy bárkit elad megfelelő ajánlat esetén + Abate kirobbanthatatlan a jobboson (nem is értem miértGascoigne írta:Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 10., szombat 17:11
Nekem a konfi kupán tetszett.Az első meccsen tökèletest hozott,a támadásokat is jól segítette.Aztán volt a kövi meccsen két hajmeresztő megoldása,eladta a labdát a 16-os előtt...de összességében engem meggyőzött.Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 10., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 10., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 10., szombat 15:37
Ejtsd: Ö.Z.I.L.hehe írta:marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 10., szombat 15:19
marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 10., szombat 14:53
Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 10., szombat 14:25
Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal. Ancelotti körészervezi az egész játékunkat, de mi hajlandóak vagyunk megválni tőle 29 millióért, amikor a nullakilométeres Illaramendi 32 volt. Igen. Úgy, hogy a szerződéséből van kábé 5 év hátra.Miután Cesc Fábregas kijelentette, hogy nem fog klubot váltani, a Luka Modric lett a Manchester United új jelöltje a keretük megerősítésére. A Real Madrid hajlandó lenne megfontolni egy komolyabb, 29 milliós ajánlatot a horvát játékosért – írja a The Guardian brit lap.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 10., szombat 13:42
Biztos eladnánk aug. vége felé bagóért azt a játékost, aki idáig a KP-nk motorja volt, végig a felkészülés soránAngol hírek szerint a Manchester United Luka Modric-ra vetette ki a hálóját miután nem sikerült az első számú célpontjukat megszerezni Fabrgeas-t, akit 29 millió euróért elengednénk(persze, álmodik a kislány), a befolyt összeget pedig Bale-re fordítanánk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 10., szombat 13:05
Az árán lehet, hogy veszítenek, viszont az se mindegy, hogy mennyit hozhat nekik. A Spurs pont a negyedik-ötödik hely környékén lavírozik, és nem kérdés, hogy Bale milyen sokat dobhat az esélyeiken, az előző szezonban se lettek volna sehol. Ha vele meglesz a BL, az szezononként 20 milliókat jelenthet, és akkor nem számolunk azzal, hogy mennyi pénzt hozhat nekik egyéb csatornákon, mert marketing szempontból is felkapták Bale-t. Meg hogy mennyivel könnyebb komolyabb játékosokat odavonzani, ha van Bale meg BL.Azt nem mondom, hogy kétségbe esnének,de azt igen,hogy sokat veszítenek majd az árán ha nem adják el időben.
HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. augusztus 10., szombat 12:48
akkor meglehet oket tolni tipszmikszenGéci írta:Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 10., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 10., szombat 12:29
Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...Cris7 írta:arrol nincs valami hir hogy ma az inter ellen kik jatszanak majd ? a kicsik kapnak nagyobb szerepet, vagy ott lesznek a nagyok is ?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem