Formula-1
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Formula-1
Én nem tudom de többször le is írtam, hogy ő lehet a befutó. Azon logika mentén amit a cikk is taglal.
Én szerintem, még mindig azt mondom hogy Alonso nem akarja a cirkuszt Hamiltonnal, főleg úgy hogy a csapat a britet támogatná, ahogy a mekinél is történt.
Szóval a technika meg lenne a vb címhez, (már ha az uj koncepcio is olyan sikeres lesz mint ez volt), de egyéb körülmények miatt meg nagyon nehéz dolga volna.
Aztán lehet hogy a meki meg előránt valamit a kalapból.
Én szerintem, még mindig azt mondom hogy Alonso nem akarja a cirkuszt Hamiltonnal, főleg úgy hogy a csapat a britet támogatná, ahogy a mekinél is történt.
Szóval a technika meg lenne a vb címhez, (már ha az uj koncepcio is olyan sikeres lesz mint ez volt), de egyéb körülmények miatt meg nagyon nehéz dolga volna.
Aztán lehet hogy a meki meg előránt valamit a kalapból.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Alonsot nem akarja elengedni a McLaren, és gondolom, nincs semmilyen olyan záradék a szerződéséen, ami ezt lehetővé tenné. Jövőre már oda igazol, ahova akar. Szóval vagy Bottas csak ideiglenes megoldás, vagy Alonso már sosem igazol a Mercibe.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyet értek. Azt mondjuk nem tudjuk, mit enged egyik másik csapat Alonsonak, az F1-en kívül, de ő sem azért van még az F1-ben mert annyira jó neki a középmezőny. Akar még egy rohadt vb címet, és erre a mercivel lenne esélye, szóval biztos nem rajta múlik a dolog'Az írta:nem tudom, valahogy elképzelhetetlen számomra hogy alonso nem használna ki egy ilyen lehetőséget, ha csak tényleg nagyon tud valamit a jövő évvel kapcsolatban. onnantól kezdve meg süket duma az egész, a mercedes akárkit elhozhatna hamilton mellé.
bottas: kíváncsi leszek rá ha tényleg ő lesz, szimpatikus pilóta, de szerintem esélye nem lesz hamilton ellen.
ha sokan rosbergnél azt mondták, hogy szürke eminenciás, meg hiányzik belőle a gyilkos ösztön, ez szerintem a finnre hatványozottan igaz..
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem tudom, valahogy elképzelhetetlen számomra hogy alonso nem használna ki egy ilyen lehetőséget, ha csak tényleg nagyon tud valamit a jövő évvel kapcsolatban. onnantól kezdve meg süket duma az egész, a mercedes akárkit elhozhatna hamilton mellé.
bottas: kíváncsi leszek rá ha tényleg ő lesz, szimpatikus pilóta, de szerintem esélye nem lesz hamilton ellen.
ha sokan rosbergnél azt mondták, hogy szürke eminenciás, meg hiányzik belőle a gyilkos ösztön, ez szerintem a finnre hatványozottan igaz..
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- morientes
http://formula.hu/f1/2016/12/12/miert-l ... ercedesnel
Csak beigazolódik amire gondoltam...
Csak beigazolódik amire gondoltam...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Könnyű ennyit előzni, ha az időmérőt gyakran elrontja az ember
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól emlékszem valaki hiányolta tőle az előzéseket.1983 óta nem előzött senki annyit egy Forma-1-idényben, mint idén Max Verstappen, közölte a gumiszállító Pirelli.
A cég azóta tartja számon az előzéseket, és saját - igen szigorú - szabályrendszert alakított ki rá, mi számít előzésnek:
- az első körben semmi
- ha a megszerzett helyett egészen az adott kör végéig - a célvonalig - megőrzik
- a technikai hibából adódó előzés és a lekörözés/visszakörözés sem számít
Verstappen eszerint 78 előzést hajtott végre a 21 futamos idényben. Tavaly, bemutatkozó évében is ő előzött legtöbbet, 49-et a 19 versenyen.
Az FIA pár hete az év akciója díjjal is kitüntette a 19 évest, természetesen egy előzésért, amikor a Brazil GP a később világbajnok Nico Rosberget hagyta le.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
Hát pont azert mert Hamiltonnal kivételeztek. Erre gondoltam mikor azt írtam megégette magát. Mi a garancia hogy ezúttal nem fognak?ericco írta:Simán. És miért égette meg magát? Ugyanannyi pontot szereztek. Ráadásul azóta Ron Dennis is elismerte, hogy kivételeztek az angollal.morientes írta:Azért kiváncsi lennék hogy Alonso egyáltalán menne e mercihez, egyszer már megégette magát Hamilton csapattársaként.
De azt érzem hogy Bottas lesz az. Nem tudom miért, csak érzem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ericco
- Kapcsolat:
Simán. És miért égette meg magát? Ugyanannyi pontot szereztek. Ráadásul azóta Ron Dennis is elismerte, hogy kivételeztek az angollal.morientes írta:Azért kiváncsi lennék hogy Alonso egyáltalán menne e mercihez, egyszer már megégette magát Hamilton csapattársaként.
Merci Zizou!
- wZoLee7
Remy, hadd már ezt a veszélyes dolgot mert csak a hülye nem ismeri be, hogy nem egyszer kivételeztek vele
- morientes
Hiszed vagy sem, de még mindig Raikkönen a legnépszerűbb.Remy írta:Hamilton a legnagyobb sztár az F1-ben. Lényegében az F1 CR-je. Eladható az F1-en kívül is.
Persze ha ez fordítva lenne, egyből azzal jönnél hogy ez az értékelés elfogult.Ahhoz képest, hogy életveszélyesen vezet Max, csak 1 pontja van.
Azért kiváncsi lennék hogy Alonso egyáltalán menne e mercihez, egyszer már megégette magát Hamilton csapattársaként.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
True Story.ericco írta:Ha a Merci komolyan gondolja a Gorma1-et, és csak egy picit is meg akarja közelíteni a Ferrarit presztízsben, le kell igazolniuk Alonsot. A McLaren is a Senna-Prost páros miatt szerezte meg a nevét anno.
Büntetőpontok 2016-ban: Kvjatnak vigyáznia kell – két német bajnok a dobogón
Ahhoz képest, hogy életveszélyesen vezet Max, csak 1 pontja van.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Ha a Merci komolyan gondolja a Gorma1-et, és csak egy picit is meg akarja közelíteni a Ferrarit presztízsben, le kell igazolniuk Alonsot. A McLaren is a Senna-Prost páros miatt szerezte meg a nevét anno.
Merci Zizou!
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
megnéztem volna alonso fejét, mikor ezt elolvasta„Alonsóval 2017 végéig szerződésünk van. Jól érzi magát a csapatnál és boldog.

mercinek nagyon észnél kell lennie, ha jövőre is dominánsak lesznek, akkor elég hamilton mellé egy wehrlein/ocon szintű versenyző is, mert lewis egyedül megnyeri a konstruktőrit.
viszont, ha feljön a red bull, ne adj isten a ferrari is, akkor viszont kelleni fog egy másik top versenyző, hiszen a verstappen/ricsi, illetve a vettel/raikkönen duók mindennek nevezhetőek, csak gyengének nem. azonos feltételek mellett egyedül még hamilton se lenne elég, akármekkora klasszis.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- h3x0r
Majusban mar majdnem pattantwZoLee7 írta:Plusz mi van ha Hamilton megunja és pattan a csapattól? Belőle simán kinézem![]()

- Remy
- Kapcsolat:
Mick Schumi a merci utánpótlás versenyzője lehet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
Jó helyzetben van, ő a csapat világbajnoka, a képességei bőven megvannak az újabb címhez, csak fejben kell ott maradnia. Oda visznek egy top pilótát és megint egész évben menni fog az adok kapok, az a csapatnak sem feltétlenül jó. Plusz mi van ha Hamilton megunja és pattan a csapattól? Belőle simán kinézem
A másik véglet meg, hogy azért egy Alonso leigazolása után mindenki róluk beszélne és őket akarná látni. Sorakoznának a szponzorok, a többi közül csak Perez mögött van nagy lóvé, igaz nem feltétlen ez mozgatja a mercit, de sem elhanyagolható.
Lauda persze eljátssza, hogy most ők mennyire nehéz helyzetben vannak, de az az igazság, hogy ez nekik rohadtul kényelmes

A másik véglet meg, hogy azért egy Alonso leigazolása után mindenki róluk beszélne és őket akarná látni. Sorakoznának a szponzorok, a többi közül csak Perez mögött van nagy lóvé, igaz nem feltétlen ez mozgatja a mercit, de sem elhanyagolható.
Lauda persze eljátssza, hogy most ők mennyire nehéz helyzetben vannak, de az az igazság, hogy ez nekik rohadtul kényelmes
- Remy
- Kapcsolat:
Hamilton a legnagyobb sztár az F1-ben. Lényegében az F1 CR-je. Eladható az F1-en kívül is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hamilton az F1 CR/Messije?wZoLee7 írta:Nincs túl sok név. Alonso, Perez, Bottas, Werhlein és Ocon. Szerintem a Pascal gyerek lesz a befutó, de a fél világ látni szeretné Alonsot top autóban.
A mercedesnak sokat számít a konstruktőri cím, olyan pilótát fognak választani, aki stabilan dobogókat tud hozni, de nem veszélyezteti Hamilton helyét a csapaton belül.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Nincs túl sok név. Alonso, Perez, Bottas, Werhlein és Ocon. Szerintem a Pascal gyerek lesz a befutó, de a fél világ látni szeretné Alonsot top autóban.
A mercedesnak sokat számít a konstruktőri cím, olyan pilótát fognak választani, aki stabilan dobogókat tud hozni, de nem veszélyezteti Hamilton helyét a csapaton belül.