+ azidán monnyon le
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. december 7., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 7., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. december 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 7., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 22:50
Nyilván nem kell arra gondolni , hogy ez direkt volt, de azért arra mérget vehetsz, hogy a real 2:0 után már nem tette annyira magát és ha ez egy bl döntő pl, akkor nincsen egyenlítés.rashidm írta:Hát ha ezzel akarod magadat nyugtatni, lelke rajtad. Ez a "mi vagyunk a jobb csapat, mi nyernénk ha komolyan vennénk" meg hát... nah. Kicsit erős.sebydani írta:Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 7., szerda 22:49
Szerintem sem volt ebben semmi szándékosság. El lett ez b... bénázva, ja.petiamadridista írta:hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
Vagy CR direkt lőtt a kapufára 2-1nél???
ugyan már, elbénáztuk ez a helyzet..
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 22:48
Hát ha ezzel akarod magadat nyugtatni, lelke rajtad. Ez a "mi vagyunk a jobb csapat, mi nyernénk ha komolyan vennénk" meg hát... nah. Kicsit erős.sebydani írta:Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 22:45
Megprobaltuk lazazva megverni oket, ha mar igy alakult hogy nem tudtuk eldonteni a meccset, kihoztuk x-re. Csak a hulye nem latta, hogy a vegen beleszartunk az egeszbe...petiamadridista írta:hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
Vagy CR direkt lőtt a kapufára 2-1nél???
ugyan már, elbénáztuk ez a helyzet..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 7., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 7., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. december 7., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. december 7., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 7., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 7., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. december 5., hétfő 13:09
Ugyanott, nyaranta zajlanak majd az olyan munkálatok, amik akadályoznák a játékot, a többit pedig szezon közben.Sierra írta:
Jaaa, erről nem tudtam, most olvastam utána. Azt hittem költöznek új stadionba, ezt meg lebontják.
Gyakorlatilag megmarad ez a stadion, de teljesen felújítják+átépítik.
És addig hol fognak játszani?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 5., hétfő 13:04
KAG írta:Nyáron kezdik a stadion átépítését ők is.
Jaaa, erről nem tudtam, most olvastam utána. Azt hittem költöznek új stadionba, ezt meg lebontják.Realista24 írta:Kezdődik a felújítás ott is, nem?
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. december 4., vasárnap 16:02
Össze-vissza fújt igazából. Tizit is lehetett volna mindkét félnek ítélni nyugodtan. Igazából a csapatunk siralmas 2. félidei teljesítménye miatt érdemes bánkódni mintsem inkább a bírói döntések miatt.G. V.tinho írta:szerintem meg nem kár. ebben a szituban az a roppant bosszantó, hogy néhány perccel előtte kettő az egyben mentünk volna. de Vazqueznél valahogy csak befújták a négy centit. azzal együtt, hogy Lucasé nem volt les, a Harapófogóé meg igen.Realista24 írta:A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
A kettős mérce a baj, az igazságtalanság.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem