dzsi91 írta:Még összeszedhetik magukat de erre a meccsre én nem alapoznék a helyükben.
Igazából mi sem. Mert a gólig tényleg tökéletesen kontrolláltuk a meccset, de utána... és szerintem nem csak Casemiro becserélése okozta, mert mindenki megzavarodott. Az nagyon nem tetszett, nem is értettem. Mert hál' Istennek már nem az a jellemző a csapatra, hogy kaptunk egyet, jaaaj, most mi lesz? Itt meg ez történt és köszönhetjük Neymarnak, hogy nem lett csúnya a vége. Persze az első félidő a miénk volt, de a mi helyzeteinknél nem pattantam fel, hogy de kevés hiányzott. Az övékénél meg csak lestem, h-h lehet azt kihagyni. Mondjuk a drága spori elmehet a 'csába, mert ha lett volna töke, akkor 3-1 ide a félidőben. Ugye 2 11-es ide -mert ha Carvajalé az volt, akkor a Rakiticé is- meg Lucast nem kellett volna megfogni, mikor a szélen vihette volna és Karim tök egyedül érkezett a 16oson belülre. Azt csak nem hagyta volna ki. Lényeg a lényeg, hogy erre mi se építsünk, mert előre fele ez kevés volt, még ha idegenben a Barca ellen, meg nem volt Kroos és Bale sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero