Nem egyik sem vagyok. Lehet h röhögtök, de én követtem Javi G teljesítményét az utóbbi időben. Sem a Benficában, sem a Cityben nem volt rossz. Sztem voltak itt nála sokkal rosszabb vkpk, kkpk is. Gagónál, Khediránál, Gravesennél, Pablo Garciánál (meg mit tom én h milyen bohócok fordultak meg még itt) sokkal jobb javi g. Nem kell feltétlenül a kezdőbe, de elférne a keretben. Én tavaly Granerót sem küldtem volna el.morientes írta:Nem sztm RájzenTe vagy az Jim?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Havi dzsi meg Khedira,ketten mekkorát villantanának már a kp-n

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem sztm RájzenTe vagy az Jim? :mrgreen: :mrgreen:

Havi dzsi meg Khedira,ketten mekkorát villantanának már a kp-n

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Nívós szakmai sportrádió és azt szavaztatta meg, hogy Ronaldoval vagy Messivel mennének e sörözni?morientes írta:Erre francia források alapján,csak azt tudom mondani,hogy a tulajdonos nem akarja Ancelottit elengedni,mindezt egy franciaországban széleskörben kedvelt,sportrádióban hallottam.Nívós adó,szakmai,nem bulvár.Lejár a szerződése. Bár talán olvastam olyat, hogy van benne egy záradék, hogy bajnoki cím esetén egy évvel meghosszabbodik. Minden esetre azért el lehet Őt hozni. Ha hajlik a váltásra, illetve kijelenti, hogy szeretne Madridba jönni, akkor nem hiszem, hogy komoly akadályt gördítenek elé.
Szintén ez az adó szavaztatta meg hallgatóit,kivel mennének szivesebben sörözni,Cristiano Ronaldoval,vagy Lionel Messivel :-)
Messi:2%
Ronaldo:98%
![]()
![]()
Fúde komoly... nincs itt egy kis ellent mondás?

HALA MADRID!
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
"Ki a kedvenc játékosod a csapatból?
A jelenlegi csapatból Iker Casillas, Pepe, Marcelo a kedvenceim. Gago is lassan felkerül a listára. "
ÓRIÁSI.

"A hivatalos honlapon szinte minden interjúban megkérdezik, hogy ez a csapat képes-e a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is győzelemre. Te mit válaszolnál erre a kérdésre, és miért?
A bajnokságban van esélyünk az első helyre, a kupa őszintén szólva nem érdekel - Opare és Szalai hátha játszhatnak - a BL-ben viszont szerintem borzasztó kevés a tűzerőnk a középpályán, de főleg a csatársorban. "
Ezt viszont már akkor nyilvánvaló volt gecc, 5 éve, és azóta sem változott a helyzet.
A jelenlegi csapatból Iker Casillas, Pepe, Marcelo a kedvenceim. Gago is lassan felkerül a listára. "
ÓRIÁSI.

"A hivatalos honlapon szinte minden interjúban megkérdezik, hogy ez a csapat képes-e a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is győzelemre. Te mit válaszolnál erre a kérdésre, és miért?
A bajnokságban van esélyünk az első helyre, a kupa őszintén szólva nem érdekel - Opare és Szalai hátha játszhatnak - a BL-ben viszont szerintem borzasztó kevés a tűzerőnk a középpályán, de főleg a csatársorban. "
Ezt viszont már akkor nyilvánvaló volt gecc, 5 éve, és azóta sem változott a helyzet.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a bajnoksagban nagyon rosszul teljesitettunk, az azert bearnyekolta a BL cimet. Mivel akkor Sanz volt az elnok, nem hinnem, h lenne benne tuske.pulci írta:Most olvasom, hogy Heynckes neve is felmerült mert még nem akarja abbahagyni nyáron.
Egész jó alternatíva lenne ha még nincs lezsírozva Ancelotti ügylet, kérdés vissza térne-e 15 évvel később miután egyszer már nyert BL-t de el is bocsátották!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Most olvasom, hogy Heynckes neve is felmerült mert még nem akarja abbahagyni nyáron.
Egész jó alternatíva lenne ha még nincs lezsírozva Ancelotti ügylet, kérdés vissza térne-e 15 évvel később miután egyszer már nyert BL-t de el is bocsátották!
Játékos téren Carvajalt vissza kell hozni az egyértelmű, szerintem Cavani a legesélyesebb csatárposztra úgy tűnik egy francia játékos kp-ra és kérdéses a Bale-ügy is...
Játékos téren Carvajalt vissza kell hozni az egyértelmű, szerintem Cavani a legesélyesebb csatárposztra úgy tűnik egy francia játékos kp-ra és kérdéses a Bale-ügy is...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kurva nagy arc voltam már akkor is.realistahuni írta:A szó elszáll, az írás megmarad.látod ez a különbség kettőnk közt.
én már nem![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7187

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A szó elszáll, az írás megmarad.látod ez a különbség kettőnk közt.
én már nem

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7187

- numberone1
Sierra írta: Te vagy az Jim?![]()
![]()

Javi Garcia, meg csak az kellene. Akkor inkabb mar Khedira, legalabb futni bir.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Te vagy az Jim?MorataMartin írta:Én meg annak örülnék a legjobban a nyáron, ha úgy alakítanánk ki a keretet, hogy nem csak ütőképes, de megkapja a lehetőséget Jesé és Morata is. Benzema, Higuaín nálam menne a levesbe és egy 1 csatár érkezését elégnek tartanám. Adjuk végre lehetőséget a tehetségeinknek. A nyáron továbbá visszavásárolnám Carvajal és Javi Garciát is. Khedira mehet istenhírével. Az ilyen Bale meg anyám tudja kik helyett jobban örülnék, ha elhoznánk egy Silvát v. egy Iscót. Csatárnak pedig egyedül Falcaonak örülnék.

Ja nem, ő Falcao helyett Soldadot vagy Negredot írta volna.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látod ez a különbség kettőnk közt.
én már nem
amúgy elfogadhatatlan hibát követtem el, 2 napja volt a brazília-chile barimeccs, én meg nem láttam!!!!
mierda. már száguld is lefele.
én már nem

amúgy elfogadhatatlan hibát követtem el, 2 napja volt a brazília-chile barimeccs, én meg nem láttam!!!!
mierda. már száguld is lefele.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én még emlékszem arra a "régi oldalnak" adott felhasználói interviewdrahehe írta:ott az első ban az új oldalon faszikám!realistahuni írta:Gagot vissza!

Merci Zizou!
Javi Garcia rém gyenge. Semmivel sem lennénk előrébb. Carvajal egyértelműen kell.
Az "ilyen" Bale jelenleg üti Silvát és Iscót is teljesítményben. Di Maria helyére Bale érkezése lenne a legjobb. Silvát még 3-4 évvel ezelőtt kellet volna elhozni. Isco meg nagyon tehetséges, felőlem jöhet bármikor.MorataMartin írta:Az ilyen Bale meg anyám tudja kik helyett jobban örülnék, ha elhoznánk egy Silvát v. egy Iscót.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gagot vissza!

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Te sem leszel José utódja.A nyáron továbbá visszavásárolnám Carvajal és Javi Garciát is.

attól mentsen meg minket az isten.MorataMartin írta:A nyáron továbbá visszavásárolnám Carvajal és Javi Garciát is.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én meg annak örülnék a legjobban a nyáron, ha úgy alakítanánk ki a keretet, hogy nem csak ütőképes, de megkapja a lehetőséget Jesé és Morata is. Benzema, Higuaín nálam menne a levesbe és egy 1 csatár érkezését elégnek tartanám. Adjuk végre lehetőséget a tehetségeinknek. A nyáron továbbá visszavásárolnám Carvajal és Javi Garciát is. Khedira mehet istenhírével. Az ilyen Bale meg anyám tudja kik helyett jobban örülnék, ha elhoznánk egy Silvát v. egy Iscót. Csatárnak pedig egyedül Falcaonak örülnék.
- numberone1
aha akkor meg jol is johetunk ki belole.BBeno írta:Ancselotti szerződése lejár év végén de meghosszabbítható ha a csapat 1-3-ban végez. Carlo dönt hogy hosszabbít-e.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre francia források alapján,csak azt tudom mondani,hogy a tulajdonos nem akarja Ancelottit elengedni,mindezt egy franciaországban széleskörben kedvelt,sportrádióban hallottam.Nívós adó,szakmai,nem bulvár.Lejár a szerződése. Bár talán olvastam olyat, hogy van benne egy záradék, hogy bajnoki cím esetén egy évvel meghosszabbodik. Minden esetre azért el lehet Őt hozni. Ha hajlik a váltásra, illetve kijelenti, hogy szeretne Madridba jönni, akkor nem hiszem, hogy komoly akadályt gördítenek elé.
Szintén ez az adó szavaztatta meg hallgatóit,kivel mennének szivesebben sörözni,Cristiano Ronaldoval,vagy Lionel Messivel :-)
Messi:2%
Ronaldo:98%

LEGIO PATRIA NOSTRA