ali akkor még nem volt képben

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 11., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. december 11., vasárnap 13:06
Szerintem a legjobb szinu szamozas, amit valaha Real mezen lattam.ziro4vr írta:Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép.![]()
Én is voltam divat beckhames, na.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. december 7., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 7., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 7., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 15:14
Még normálisan működik.Kerlon írta:
Azért az orientért meg még 10-et se adnék olyan ízléstelenül néz ki szerintem. Az meg, hogy miből rakják össze hidegen hagy, amíg normálisan működik. Ráadásul közel sem gagyi kínai összeszerelése, anyag használata van. Nem lötyög, nem recseg, nem karcolódik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 15:11
Fogtál vagy sem?kanye írta:Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.
Ennyi pénzért ami jó vétel: http://www.tutuora.hu/orient/aa02001b.html
Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 14:36
Nah igen. Egyszer nagyon rákattantam az órákra, és azon mosolyogtam amikor valaki vett egy ilyen órát vagy Armanit már nem tudom és azzal menőzött hogy minőségi óra... Abból a pénzből vettem volna mást. Meg, amikor utánzatokat vagy hamisítványt vesz valaki... egyik haverom vett 10k-ért egy "Rolex" órát.kanye írta:Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.
Ennyi pénzért ami jó vétel: http://www.tutuora.hu/orient/aa02001b.html
Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. december 7., szerda 14:27
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 7., szerda 13:39
Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 6., kedd 21:11
Így kell elkezdeni üzletelniSüti írta:Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini.___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
http://oi65.tinypic.com/2871wd1.jpg
Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 6., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 6., kedd 20:04
Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini.___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
http://oi65.tinypic.com/2871wd1.jpg
Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 6., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 6., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. december 6., kedd 18:28
HozzászólásSzerző: Mortalonka » 2016. december 6., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. december 6., kedd 11:08
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem