Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. december 11., vasárnap 13:06

ziro4vr írta:Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép. :'(

Én is voltam divat beckhames, na. :lol:
Szerintem a legjobb szinu szamozas, amit valaha Real mezen lattam.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 11., vasárnap 13:01

Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép. :'(

Én is voltam divat beckhames, na. :lol:
Nem illik.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. december 7., szerda 21:24

Hát ha az tetszik neki, hát az tetszik neki. De gustibus non est disputandum. Engem pl. egy eredeti 9 eurós SKMEI használ ki tökéletesen. Igaz hathavonta előrefut vagy két percet :D Igaz mostanában már Swiss Military Hanowa vonalon nézelődöm, lehet karácsonyra meggyőzöm magam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 7., szerda 18:25

Mondottá R24, ne piszkáljátok kanyét. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 7., szerda 18:22

Én nem azért veszek órát,hogy hú de király szerkezete legyen, hanem hogy kinézzen valahogy.
AZ az Orient óra 12 egy tucat, csúnya. 10ért se kéne nekem sem.

nekem van egy aranyozott tokos, barna bőrszíjas Fossilom, az szép is jó is,csak akarok még egy valamilyet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 15:35

Az általad felsoroltakat én sem. 1 éve semmi gáz vele, ha kibír még egyet, akkor nekem már bőven megérte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 15:14

Kerlon írta:
Azért az orientért meg még 10-et se adnék olyan ízléstelenül néz ki szerintem. Az meg, hogy miből rakják össze hidegen hagy, amíg normálisan működik. Ráadásul közel sem gagyi kínai összeszerelése, anyag használata van. Nem lötyög, nem recseg, nem karcolódik.
Még normálisan működik. :D De persze kinek mi tetszik, meg mit vesz meg az az ő dolga. Én sose vennék ilyen Armani, Maserati, M...akármilyen márkájú órákat. De ez az én véleményem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 15:11

kanye írta:
Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.

Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.

Ennyi pénzért ami jó vétel: http://www.tutuora.hu/orient/aa02001b.html

Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.
Fogtál vagy sem?

Azért az orientért meg még 10-et se adnék olyan ízléstelenül néz ki szerintem. Az meg, hogy miből rakják össze hidegen hagy, amíg normálisan működik. Ráadásul közel sem gagyi kínai összeszerelése, anyag használata van. Nem lötyög, nem recseg, nem karcolódik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 14:36

kanye írta:
Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.

Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.

Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.
Nah igen. Egyszer nagyon rákattantam az órákra, és azon mosolyogtam amikor valaki vett egy ilyen órát vagy Armanit már nem tudom és azzal menőzött hogy minőségi óra... Abból a pénzből vettem volna mást. Meg, amikor utánzatokat vagy hamisítványt vesz valaki... egyik haverom vett 10k-ért egy "Rolex" órát. :mrgreen:

Nekem egy ilyen kellene egyszer:

http://p1.akcdn.net/full/310379351.junk ... t-6864.jpg 120k :mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. december 7., szerda 14:27

Srácok, találtam egy cipőt ami tetszik: http://www.reebok.ru/krossovki-classic- ... D4340.html

Egy gond van, vmi orosz oldalon találtam, és sehogy nem találok vmi angol vagy magyar oldalt ahol árulják. Próbáltam a neve vagy termékkódja alapján keresni de semmi.

Ötlet?

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 7., szerda 13:39

Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 6., kedd 21:11

Süti írta:
___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
http://oi65.tinypic.com/2871wd1.jpg

Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.
Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini. :D
Így kell elkezdeni üzletelni :) Előre közlöd, hogy igazából neked nem is kell :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 6., kedd 20:08

Írtam pü-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 6., kedd 20:04

___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?

Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.
Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini. :D
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 6., kedd 19:40

Lehet inkább egy Diesel óra lesz a befutó, hasonló áron van, ha USAn belülre rendelem meg...
Még eldöntöm a következő hétben, lehet minőségileg jobban járok. :hmmm:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 6., kedd 19:31

Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. december 6., kedd 18:28

amúgy nekem is van egy ugyanilyen replika, nem volt most pénzem az alig egy éves Edifice-om után úgyhogy csak megvettem nézőbe, még szerencse mer rohadtul nem néztem utána, hogy mekkora és nem túl mutatós a viszonylag vékony csuklómon :D (a képeken nagyon nem tűnt ekkorának :mrgreen: ) külsőben valóban egy az egyben ugyanaz viszont a gombjai iszonyat gagyik, legalábbis kétlem, hogy az eredetin is ilyen lazák...

Mortalonka
Kedvenc játékosaid: Kázemíró
Kedvenc csapatod: Reál

HozzászólásSzerző: Mortalonka » 2016. december 6., kedd 17:25

https://postimg.org/image/cggc158bp/
https://postimg.org/image/g26iw8kh7/
Az egyik egy eredeti (~50k) mvmt a másik egy kínai (~4k) hamisítvány.
A kínai 4,5 hónapja működik kifogástalanul, az eredeti 10 hónapja.
Egyetlen hibája az olcsónak hogy a szíja gyengébb kidolgozású, de amúgy nincs vele gond.

Én azt mondom ha csak azért vennél mvmt órát mert jól néz ki, akkor nézz szét a kínaiak között. Én már csak a hamisítványt venném, nincs köztük semmi számottevő különbség, eddig egyik sem késett vagy állítódott el.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. december 6., kedd 11:08

ha mar ez a tema....mi a legrosszabb elmenyetek netes vasarlassal kapcsolatban?

en egyszer amazonrol rendeltem szekrenyt, amit ugye darabokban kuldtek, mert magadnak kell osszerakni, viszont a darabok ossze voltak torve....nagyon hosszas szarakodas utan, valami 2-3 hettel a torott erkezese utan csereltek ki.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 10:49

Kanyet ne hergeld, mert megint oldalakon keresztül olvashatjuk a milliós óra, bugatti, bahamai nyaralók, felső tízezer vonalas hozzászólásokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: