Szerintem a legjobb szinu szamozas, amit valaha Real mezen lattam.ziro4vr írta:Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép.![]()
Én is voltam divat beckhames, na.

Divat
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aranyozott siemenses beckham 23 copy mezt találtam a szekrényrm mélyén, mocskosul feszül, de annyira szép.

Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hát ha az tetszik neki, hát az tetszik neki. De gustibus non est disputandum. Engem pl. egy eredeti 9 eurós SKMEI használ ki tökéletesen. Igaz hathavonta előrefut vagy két percet
Igaz mostanában már Swiss Military Hanowa vonalon nézelődöm, lehet karácsonyra meggyőzöm magam.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondottá R24, ne piszkáljátok kanyét.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én nem azért veszek órát,hogy hú de király szerkezete legyen, hanem hogy kinézzen valahogy.
AZ az Orient óra 12 egy tucat, csúnya. 10ért se kéne nekem sem.
nekem van egy aranyozott tokos, barna bőrszíjas Fossilom, az szép is jó is,csak akarok még egy valamilyet.
AZ az Orient óra 12 egy tucat, csúnya. 10ért se kéne nekem sem.
nekem van egy aranyozott tokos, barna bőrszíjas Fossilom, az szép is jó is,csak akarok még egy valamilyet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Az általad felsoroltakat én sem. 1 éve semmi gáz vele, ha kibír még egyet, akkor nekem már bőven megérte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Még normálisan működik.Kerlon írta:
Azért az orientért meg még 10-et se adnék olyan ízléstelenül néz ki szerintem. Az meg, hogy miből rakják össze hidegen hagy, amíg normálisan működik. Ráadásul közel sem gagyi kínai összeszerelése, anyag használata van. Nem lötyög, nem recseg, nem karcolódik.

Fogtál vagy sem?kanye írta:Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.
Ennyi pénzért ami jó vétel: http://www.tutuora.hu/orient/aa02001b.html
Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.
Azért az orientért meg még 10-et se adnék olyan ízléstelenül néz ki szerintem. Az meg, hogy miből rakják össze hidegen hagy, amíg normálisan működik. Ráadásul közel sem gagyi kínai összeszerelése, anyag használata van. Nem lötyög, nem recseg, nem karcolódik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah igen. Egyszer nagyon rákattantam az órákra, és azon mosolyogtam amikor valaki vett egy ilyen órát vagy Armanit már nem tudom és azzal menőzött hogy minőségi óra... Abból a pénzből vettem volna mást. Meg, amikor utánzatokat vagy hamisítványt vesz valaki... egyik haverom vett 10k-ért egy "Rolex" órát.kanye írta:Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Röviden: Ez az MVMT egy órának látszó divatos kiegészítő, ami jól néz ki, és ennyiben ki is merül. Van benne egy kínai, jobb esetben japán kvarc szerkezet, kb. pár ezer forintba kerül az egész. Ugyanez elmondható az Armani, Police meg az összes többi divatóráról. Akinek ez tetszik és nem sajnál érte 50-60 ezret, vegye meg, de az ilyen szövegek hogy "minőségi meg jó vétel" távol állnak a valóságtól.
Egy ilyen darab akár egy életen át kiszolgál, és ha megunod, bármikor eltudod adni mert van értéke.

Nekem egy ilyen kellene egyszer:
http://p1.akcdn.net/full/310379351.junk ... t-6864.jpg 120k

Srácok, találtam egy cipőt ami tetszik: http://www.reebok.ru/krossovki-classic- ... D4340.html
Egy gond van, vmi orosz oldalon találtam, és sehogy nem találok vmi angol vagy magyar oldalt ahol árulják. Próbáltam a neve vagy termékkódja alapján keresni de semmi.
Ötlet?
Egy gond van, vmi orosz oldalon találtam, és sehogy nem találok vmi angol vagy magyar oldalt ahol árulják. Próbáltam a neve vagy termékkódja alapján keresni de semmi.
Ötlet?
Nincs azzal gond, ha nem értesz hozzá, csak ne beszéljünk hülyeséget.Kerlon írta: Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
Így kell elkezdeni üzletelniSüti írta:Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini.___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
http://oi65.tinypic.com/2871wd1.jpg
Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.

- ___Samy___
Írtam pü-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Mennyi lenne az annyi? Úgy kifejezetten nem biztos hogy szükségem lenne rá, de egész csini.___Samy___ írta:Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
Méretprobléma miatt adnám el, sajnos nekem kicsi lett. Csak addig volt a lábamon míg felpróbáltam. Méret szerint 45-ös, de én inkább egy 44-es lábra mondanám jónak.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet inkább egy Diesel óra lesz a befutó, hasonló áron van, ha USAn belülre rendelem meg...
Még eldöntöm a következő hétben, lehet minőségileg jobban járok.
Még eldöntöm a következő hétben, lehet minőségileg jobban járok.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ___Samy___
Nem érint vkit egy ilyen Nike műfüves/salak cipő?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
amúgy nekem is van egy ugyanilyen replika, nem volt most pénzem az alig egy éves Edifice-om után úgyhogy csak megvettem nézőbe, még szerencse mer rohadtul nem néztem utána, hogy mekkora és nem túl mutatós a viszonylag vékony csuklómon
(a képeken nagyon nem tűnt ekkorának
) külsőben valóban egy az egyben ugyanaz viszont a gombjai iszonyat gagyik, legalábbis kétlem, hogy az eredetin is ilyen lazák...

-
- Kedvenc játékosaid: Kázemíró
- Kedvenc csapatod: Reál
https://postimg.org/image/cggc158bp/
https://postimg.org/image/g26iw8kh7/
Az egyik egy eredeti (~50k) mvmt a másik egy kínai (~4k) hamisítvány.
A kínai 4,5 hónapja működik kifogástalanul, az eredeti 10 hónapja.
Egyetlen hibája az olcsónak hogy a szíja gyengébb kidolgozású, de amúgy nincs vele gond.
Én azt mondom ha csak azért vennél mvmt órát mert jól néz ki, akkor nézz szét a kínaiak között. Én már csak a hamisítványt venném, nincs köztük semmi számottevő különbség, eddig egyik sem késett vagy állítódott el.
https://postimg.org/image/g26iw8kh7/
Az egyik egy eredeti (~50k) mvmt a másik egy kínai (~4k) hamisítvány.
A kínai 4,5 hónapja működik kifogástalanul, az eredeti 10 hónapja.
Egyetlen hibája az olcsónak hogy a szíja gyengébb kidolgozású, de amúgy nincs vele gond.
Én azt mondom ha csak azért vennél mvmt órát mert jól néz ki, akkor nézz szét a kínaiak között. Én már csak a hamisítványt venném, nincs köztük semmi számottevő különbség, eddig egyik sem késett vagy állítódott el.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha mar ez a tema....mi a legrosszabb elmenyetek netes vasarlassal kapcsolatban?
en egyszer amazonrol rendeltem szekrenyt, amit ugye darabokban kuldtek, mert magadnak kell osszerakni, viszont a darabok ossze voltak torve....nagyon hosszas szarakodas utan, valami 2-3 hettel a torott erkezese utan csereltek ki.
en egyszer amazonrol rendeltem szekrenyt, amit ugye darabokban kuldtek, mert magadnak kell osszerakni, viszont a darabok ossze voltak torve....nagyon hosszas szarakodas utan, valami 2-3 hettel a torott erkezese utan csereltek ki.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kanyet ne hergeld, mert megint oldalakon keresztül olvashatjuk a milliós óra, bugatti, bahamai nyaralók, felső tízezer vonalas hozzászólásokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema