Jelen. Legalábbis kettő részen vagyok túl.gólvonal írta:Vikings senki?
Nekem tetszik továbbra is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ragnar játéka továbbra is Parades.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 20:37
Jelen. Legalábbis kettő részen vagyok túl.gólvonal írta:Vikings senki?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 13., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 13., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 12., hétfő 17:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt rossz, de egy midseason finaletől egy kicsit többet várok. Spencer halálát csak a vak nem látta előre. Várható volt, hogy Rosita is most fog elpattani idegileg. Daryl szökése is gyorsan le lett rendezve. A rejtélyes figura érdekel ki lehet. Lucille most már nem csak szomjas, hanem éhes is.reeed_ati írta: WalkingDead7/8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a részt megint odarakták rendesen, a vége az baromi fílinges volt, ahogy belátta Rick, hogy itt bizony harcolni kell, a zene is epic. Gyanítom, hogy az öreg, aki Maggiéknél a főnök, az fel fogja majd nyomni őket, hogy ne legyen túl egyszerű a sztori.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. december 12., hétfő 16:35
Nagy kedvenc lett, tegnap meg jóság volt, mert a 6.-7.-et is meg tudtam nézni.realistahuni írta:Aranyélet elképesztően jó lett a második évadra és még hol a vége...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 11., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2016. december 10., szombat 1:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem egyaltalan nem volt unalmas, valahogy bekell vezetni a szalat, ahhoz pedig kell egy kis ido, de en szemely szerint nagyon elvezem amikor a testverek kozotti kapcsolatot abrazoljakgólvonal írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez uncsi volt...de Ivar nagy kedvenc lesz úgy látom.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 9., péntek 17:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 9., péntek 17:07
Azért bizonyos értelemben te rosszabb vagy mint Remy, neki csak simán mentális problémái vannak, na de hogy te is ilyeneket nézel...Realista24 írta:Na belenéztem ebbe a Flash, Arrow, SuperGirl crossoverbe vagy mibe. Átpörgettem 3 percben, hát végem van keci![]()
![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Űrhajó, dominátorok, ez az új irány vagy mi a tököm? Bár lehet jobb, ha nem tudom
Eljött Ragnar ideje.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. december 8., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 8., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 8., csütörtök 14:40
Jah, szerintem is jó. Kaja mellé tökéletes.mexes írta:Utolsot nem lattam. Limonadenak jo a decemberi melo-szivas kozben.Kerlon írta:Lucifert nézi valaki?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 8., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. december 7., szerda 6:38
Utolsot nem lattam. Limonadenak jo a decemberi melo-szivas kozben.Kerlon írta:Lucifert nézi valaki?
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. december 7., szerda 2:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 6., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. december 6., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2016. december 6., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. december 6., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. december 5., hétfő 21:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egyetlen karakter aki miatt még nem kaszáltam el ezt a szart. Az a baj, hogy 2-3 részeket kell mindig várni hogy szerepeljen.P. Krisz írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Negan egy kibaszott állat.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem