Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 8., csütörtök 12:08

Karim @Benzema is the only player, along with Lionel Messi, to have scored in each of the last 12 Champions League campaigns.

Aktív játékosok között top3, ugye all time top5, és a legmagasabban jegyzett francia a gólok tekintetében. 88 meccsen 50 gól. Henryval holtversenyben.
Az aktív játékosok között Müller van mögötte 38 góllal és Lewa szintén 38(?) góllal.

All time top 3 messze van sajnos, 21 gólra, de negyedik még idén lehet, ahhoz 6 gól kellene :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 8., csütörtök 8:52

https://www.youtube.com/watch?v=-qZByKVZIxM
B-)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 7., szerda 22:06

sebydani írta:50. BL gól a neve mellett.
All time top 5. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 7., szerda 22:02

50. BL gól a neve mellett.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 21:56

Nesze.......egyétek...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 6., kedd 16:41

Realista24 írta:
Én pont most tenném a kezdőbe, a BL-ben megy neki, tétje nincs a meccsnek.
A Barca ellen is menni szokott neki, de én szóltam előre, hogy Flopezma lesz a pályán Benzema helyett.

Mély a keret, forgatni kell. Morata mehet. Cét is padra tenném amúgy.
Na na na! :sly: Gondold at ezt ujra, azt akartad irni, hogy CR-t is a kezdőbe tennéd.

:roll: CR-nek is ott kell lennie a kezdoben.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 16:27

Én pont most tenném a kezdőbe, a BL-ben megy neki, tétje nincs a meccsnek.
A Barca ellen is menni szokott neki, de én szóltam előre, hogy Flopezma lesz a pályán Benzema helyett.

Mély a keret, forgatni kell. Morata mehet. Cét is padra tenném amúgy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 6., kedd 16:25

Én pont most tenném a kezdőbe, a BL-ben megy neki, tétje nincs a meccsnek. Neki viszont lenne tétje, mutathat valamit. Kemény (és jogos) amit most kap. Kíváncsi vagyok Zidane meddig tart ki mellett, ha így folytatja. Honfitársa, gyakorlatilag kegyeltje. El fog fogyni persze a türelem csak a kérdés, hogy mikor.
Jó lenne tudni, hogy az egykori sérülése mennyire hátráltatja. Mert ha ez motiválatlanság, akkor megint ott vagyunk, hogy hullámzik a teljesítménye mert egyszerűen ő ilyen. És a képességei (vagy valami más miatt) nála ez belefér, ő a laza zseni aki ezt is megteheti. Csak amikor jóval több meccs megy el miatta mint amennyit hoz, mert lófrál, akkor el kell gondolkodni, hogy ez mennyi pontot jelent a csapatnak.
Az ilyen Guti-mentalitású emberek bosszantóak tudnak lenni, de a padon ellehetnek. A probléma Benzemával az, hogy nincs igazi alternatívája.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2016. december 6., kedd 15:50

most már ott van morata a cseréje úgyhogy nagyon ajánlom neki, hogy dortmund ellen tegye magát oda keményen.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. december 4., vasárnap 13:55

Amíg ilyen mentalitással játszik remélem nemhogy a kezdőben, de még padon sem fog ücsörögni. Mindegy ki játszik a helyén.
Engem nem érdekel az szöveg,h majd tavasszal legyen toppformában meg hasonló, egész évben kapja a fizetését, amiből elpózerkedik, szóval egész évben ha odakerül tegye ki a szívét, lelkét a pályán. Ilyen szarok bele stílúsban futbalozni már lassan hónapok óta ez egyszerűen vérlázító .... :vivo:
Zidane is észrevehetné már és egy kicsit elbeszélgethetne a fejével legalább, mert ez így nem mehet tovább.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. december 4., vasárnap 8:51

ToniKroos írta:A legszomorúbb, hogy egy Jordi Alba ellen nem tudta lefedezni a labdát, miközbe van köztük kb 15 kiló különbség. Meglehet nézni Suarezt hogy csinálta ezt Ramossal. Ezek nem a technikai képességen múlinak, hanem az akaraton és hogy ki milyen éles. Benzema tátott szájjal csak nézte, ahogy Alba elvitte előle a labdát.

Vagy Mariano hét közben a kupában...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. december 3., szombat 23:25

A legszomorúbb, hogy egy Jordi Alba ellen nem tudta lefedezni a labdát, miközbe van köztük kb 15 kiló különbség. Meglehet nézni Suarezt hogy csinálta ezt Ramossal. Ezek nem a technikai képességen múlinak, hanem az akaraton és hogy ki milyen éles. Benzema tátott szájjal csak nézte, ahogy Alba elvitte előle a labdát.

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 3., szombat 20:11

Elkepesztoen undoritonak tartom azt a viselkedest,hozzaallast amit a csapattal szemben tesz.

Egyszeruen az okat nem ertem?!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 3., szombat 18:59

Ronaldonak is volt nemrég egy gyengébb időszaka amikor sokan kikövetelték a csapatból,de mégis valahogy úgy érzem Benzemánál ez más,illetve más a probléma oka.
Persze, hogy más, mivel nincs olyan győzni akarása, motivációja mint Cének. Cé már többször visszajött mélyről, nem volt olyan rég, hogy kifütyülték. Benzema szerintem erre nem képes, de meglátjuk.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. december 3., szombat 18:44

Nincsennek szavak Ramosra már lassan,de Benzemára se.Évekig kellett nézni a bénázását,a rengeteg kihagyott ziccerét,a Real Madrid 9esétől,milliószor kívántam a pokolba.Majd beletanult egy játékba és tényleg fontos láncszeme lett a támadásainknak.A kapura való veszélyességét pótolta egy jó kombinatív játékkal,és mellette azért hozogatott pontokat is.De minden évben voltak hónapok amikor gyenge volt,illetve eltűnt,volt hogy hosszú idő alatt tért vissza egy sérülés után,volt hogy csak hullámvölgybe került.De mostanában már tényleg alulról übereli önmagát,az az első félidős tötymörgés ziccerben jól jellemezte az egész teljesítményét.Persze mindenki lehet rossz formában,Ronaldonak is volt nemrég egy gyengébb időszaka amikor sokan kikövetelték a csapatból,de mégis valahogy úgy érzem Benzemánál ez más,illetve más a probléma oka.Nem tudom,hogy most csak ennyire gyenge fejben és megretten a puszta ténytől hogy vannak riválisai vagy mi lehet a gond.Ugye régebben ez ki is mondta,hogy neki nem tesz jót a versenyhelyzet,ezért adták el Higuaint,pedig szerintem az utolsó szezonban mikor együtt játszottak jo statokat hoztak mindketten.Mindenesetre engem aggaszt a támogatottsága én értem,hogy francia mint Zidane meg Perez is csipázza,de ma le kellett volna hozni max a 60.perc körül,óriási fék volt.Nem akarok belemagyarázni túl sokat,találjon magára mindenkinek az lenne a legjobb,mert szerintem Zidane nyomni fogja sajnos még nagyon sokáig.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2016. december 3., szombat 18:43

Nincs bajom vele, de nem sok kellett, hogy belépjek a fórumba és elküldjem a fenébe. Jó játékos, de szánalmas produkciókat tesz le mostanában. A lassításokon látszik, hogy húzza vissza a lábát, majd ismétlik, hogy Carvajal nyílt töréssel mehetne le, de beleteszi a lábát.

Nincs helyette jobb opció a világon jelenleg, nem cserélném senkire. Zizu meg nem merte berakni Marianót.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 3., szombat 18:35

Nem fogjak padra tenni ugyse.

Jon par meccs majd ahol folenyben jatszunk,sokat tamadunk,sok lesz a ziccer vagy a tamadoharmadba a labda,es majd jo helyen lesz,lo 1-2 golt esetleg aztan ennyi.

Ugyanilyen hozzaallassal alibizget majd.
Biztos vagyok benne hogy ez lesz. :kivagyhe:

Ha megy majd a csapatnak neki is fog,de tobbet nem tesz a csapattarsaiert.a klubbert.a real madridert.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. december 3., szombat 18:30

Kibaszott szánalmas az emberünk. Szégyen.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 3., szombat 18:28

A legfájdalmasabb, hogy tényleg csak lötyögött.
Futni úgy fut, mint egy nyúgdíjas.
A lepasszolt labdák fele simán elpattan tőle.
A levegőben 5ből 4x megveri bárki.
Azt sem tudta milyen rendezvényen van.

Ez így édes kevés.

Mariano a beállása után egyből megzavarta a labdakihozatalt és abból lett is egy helyzetünk.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. december 3., szombat 18:27

Rosszul lehet játszani, elvégre ő is ember, de akaratlanul soha. Nagyon régóta szégyenteljes a hozzáállása. Itt az ideje Marianot bedobni, ő legalább a szívét-lelkét kiteszi a pályára, az algír már arra sem képes sajnos.

Vissza: