Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 6., kedd 10:48

kanye írta:
csababarca írta:Órát szeretnék venni, és tetszenek ezek az MVMT órák.
Most beütöttem googleba, és kiadott magyar oldalt:

http://www.oravasarlas.com/gyarto/mvmt-watches-ora?p=1

És itt nagyon promózzák,hogy rajtuk keresztül megéri, de akárhogy számolok, nem éri meg.
135 dodó az óra amit néztem (https://www.mvmtwatches.com/collections ... ne-leather), az olyan 37500 körül van. (ha rányomom a 15%os kedvezményt, akkor 115 dodó, és free shipping)
Na most ezen a magyar oldalon 61900ért árulják, mondván jobban megéri.
De hogy? Most számolom az áfát, akkor se éri meg jobban, még ha eredeti árral számolok akkor sem.
Szóval szerintem sehogy sem éri meg jobban rajtuk keresztül rendelni, de szóljatok ha valamit nem veszek észre.

Egyébként tapasztalatok az órával?

Nagynéném megy ki amcsiba pár hétre, megrendelem oda, és hazahozza, és akkor nincs semmi vám, áfa. (csak helyi tax).
Faék egyszerű kínai óra, ez a 60k brutálisan sok érte. Mennyit szánnál rá? 60 körül már van Orient, Seiko.
Fogtál egyáltalán élőben valaha is ilyet? Abszolút semmi köze a faék kínaihoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 6., kedd 10:45

kanye írta: Faék egyszerű kínai óra, ez a 60k brutálisan sok érte. Mennyit szánnál rá? 60 körül már van Orient, Seiko.

Nem az ár a lényeg, igazából annyi van,hogy nagyon tetszik a dizájnja ennek az órának.
De igen, 60at nem adnék érte, főleg,ha 32ért is hozzájutok. Annyit már megérhet, mondom, dizájn nagyon bejön nekem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 6., kedd 10:12

Realista24 írta:Na, ebben van ráció, mondjuk nekem eddig nem volt gondom az előrefizetések után, de logikus, amit írsz.
Egyébként egy vicces kis példa, rendeltem valamit (csak utánvéttel lehetett), nyomon tudtam követni a csomagot, de a futár elhagyta időközben és annyit láttam a leírásban, hogy nem találják.) Így le is mondtam a rendelést. :) MP futárszolgálat :coffee:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

kanye
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 6., kedd 10:02

csababarca írta:Órát szeretnék venni, és tetszenek ezek az MVMT órák.

És itt nagyon promózzák,hogy rajtuk keresztül megéri, de akárhogy számolok, nem éri meg.
135 dodó az óra amit néztem (https://www.mvmtwatches.com/collections ... ne-leather), az olyan 37500 körül van. (ha rányomom a 15%os kedvezményt, akkor 115 dodó, és free shipping)
De hogy? Most számolom az áfát, akkor se éri meg jobban, még ha eredeti árral számolok akkor sem.
Szóval szerintem sehogy sem éri meg jobban rajtuk keresztül rendelni, de szóljatok ha valamit nem veszek észre.

Nagynéném megy ki amcsiba pár hétre, megrendelem oda, és hazahozza, és akkor nincs semmi vám, áfa. (csak helyi tax).
Faék egyszerű kínai óra, ez a 60k brutálisan sok érte. Mennyit szánnál rá? 60 körül már van Orient, Seiko.
Realista24 írta: Én egyébként sosem értettem, hogy miért jobb utánvéttel fizetni, mint előre. Ha nincs garantált kibontás fizetés előtt (ilyet csak egy helyen olvastam eddig), akkor úgysem tudod, hogy mi van a csomagban, amit küldenek.
Ez ilyen magyar berögződés szerintem. Hallottam olyat hogy valaki azért nem mert Amazonról rendelni, mert mi van ha lenyúlják a pénzét...
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 9:46

Na, ebben van ráció, mondjuk nekem eddig nem volt gondom az előrefizetések után, de logikus, amit írsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 6., kedd 9:42

pedig elég egyszerű a válasz: a bizalom hiánya. és kevesebb kockázat.
nem magamról beszélek mert a magyar átlagnál gyakrabban rendelek külföldről mind elővétellel. viszont magyarországi rendelésnél van, hogy az utánvételt nyomom. az ok itt azonban nem a bizalom hanem mert biztosabb hogy megkapom a csomagom. friss példa: rendeltem két terméket egyiket kifizettem egyből a másikat utánvétellel. érdekes módon az utánvételes már nálam van napok óta míg az előre fizetett már kétszer volt itt a ház előtt, mindkétszer elment a futár. egyszerűen az utánvételnél kénytelen volt felhívni a futár mert kellett neki a pénz az előre fizetettnél egyszer sem hívott fel a futár inkább elment és hagyott egy papírt hogy itt járt. pedig mindkétszer otthon voltam. csak fel kellett volna hívnia. nem félek attól hogy elvész a csomagom de én egy métert enm fogok megtenni, mikor házhozszállítást vállaltak és nem hajlandó felhívni. érdekes módon az utánvételes mindig elért, akárhányszor rendeltem.

btw az emagnál csekkolhatom a csomagot mielőtt átveszem és ezzel tisztában van a futár is.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 6., kedd 9:27

Realista24 írta: Én egyébként sosem értettem, hogy miért jobb utánvéttel fizetni, mint előre. Ha nincs garantált kibontás fizetés előtt (ilyet csak egy helyen olvastam eddig), akkor úgysem tudod, hogy mi van a csomagban, amit küldenek.
Én se értettem, nem is szoktam ilyennel szórakozni, csak próbáltam megtalálni a megéri részt, valamilyen kontextusból. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 9:22

MesQueUnClub írta:
csababarca írta:
Csak nem értem miért írja ezt a magyar oldal,hogy megéri, hány embert szednek így rá... :|
Olcsóbbnak nem olcsóbb, sőt.. Igazából ami maximum "megéri", ha valaki parázós az tud utánvétellel fizetni, de ennyi. (Ha az eredeti oldalról való rendelésnél is van ilyen opció akkor nem szóltam, azt most így reggel nem olvastam el.)
Én egyébként sosem értettem, hogy miért jobb utánvéttel fizetni, mint előre. Ha nincs garantált kibontás fizetés előtt (ilyet csak egy helyen olvastam eddig), akkor úgysem tudod, hogy mi van a csomagban, amit küldenek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 6., kedd 9:20

csababarca írta:
Csak nem értem miért írja ezt a magyar oldal,hogy megéri, hány embert szednek így rá... :|
Olcsóbbnak nem olcsóbb, sőt.. Igazából ami maximum "megéri", ha valaki parázós az tud utánvétellel fizetni, de ennyi. (Ha az eredeti oldalról való rendelésnél is van ilyen opció akkor nem szóltam, azt most így reggel nem olvastam el.)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 6., kedd 9:08

Kerlon írta:Használható, de a kis lefogatok szélén felfeslett. Szóval nem kell nagy dologra gondolni.
Biztos úgy izzad a csuklód, mint az Alien izé Pogba a képeden. :mrgreen:
d.gergo írta: Imádom amúgy, nekem ez a minimál darab van meg, de ha annyi pénzem lenne amennyi nincs, vennék még tőlük párat: https://www.mvmtwatches.com/products/ro ... an-leather
Nem kattint senki khedirára?
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 6., kedd 8:59

Használható, de a kis lefogatok szélén felfeslett. Szóval nem kell nagy dologra gondolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 8:25

Kerlon írta:Aki nem tud angolul az úgy sem rendeli meg. Amúgy nekem pont tavaly ilyenkor jött meg. Ha minden igaz 7-8 nap volt és szintén 45-50 lett a vége. Itthon a DHL rá tett 10 körüli kiszállítást meg általános vám 3500 körül. És ingyen szállítást kértem én is. De amúgy szerintem a 62 is megeri. Gyönyörű, prémium kinézet, naponta használom és csak a bőr szíj hasznaloditt el. Ajánlom én is bátran az eredeti oldalról.
Egy év alatt elment a bőr szíj? :kivagyhe:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 6., kedd 6:45

Aki nem tud angolul az úgy sem rendeli meg. Amúgy nekem pont tavaly ilyenkor jött meg. Ha minden igaz 7-8 nap volt és szintén 45-50 lett a vége. Itthon a DHL rá tett 10 körüli kiszállítást meg általános vám 3500 körül. És ingyen szállítást kértem én is. De amúgy szerintem a 62 is megeri. Gyönyörű, prémium kinézet, naponta használom és csak a bőr szíj hasznaloditt el. Ajánlom én is bátran az eredeti oldalról.
K

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 5., hétfő 23:51

d.gergo írta:Én március óta hordok egy MVMT-t, az 120 dollár volt, de mire megkaptam felment minden fizetnivalóval 50k-ra. Bár ingyenes szállítással kértem, így is nagyon hamar megjött (ha jól emlékszem, 5 nap volt amiben a hétvége is benne volt). Én csak tőlük rendelnék akkor is, ha esetleg egy itthoni kereskedőnél spórolhatnék párezer forintot - így meg hogy drágább itthon, pláne. :lol:

Imádom amúgy, nekem ez a minimál darab van meg, de ha annyi pénzem lenne amennyi nincs, vennék még tőlük párat: https://www.mvmtwatches.com/products/ro ... an-leather

nem engedi szerkeszteni, úgyhogy bocsi a dupláért.

Köszi a választ neked is.
Meggyőztél :mrgreen:

Nagynénémmel hazahozatom amcsiból,az a legegyszerűbb és legolcsóbb verzió.

Süti írta:Hát azt csak nem írhatják, hogy nem éri meg, de azért vedd meg tőlünk. :mrgreen:

jó nyilván, de érted. Írják azt, hogy megspórolhatod az 1-2 hét várakozást, vagy valami...:D
De így hogy 10-12ezerrel drágábban árulják jobban megéri címszó alatt, elég gáz:D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 5., hétfő 23:51

Hát azt csak nem írhatják, hogy nem éri meg, de azért vedd meg tőlünk. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 5., hétfő 23:42

Seraf írta:nyilván a gyáró oldaláról rendelnék még akkor is ha pont ugyanennyi lenne itthonról, de vigyázz hatalmas ez az óra kell hozzá egy csukló/kézfej méret :D
Azt vágom,de miért hirdetik úgy hogy megéri?:D
CSak annak éri meg akinek sűrgős kb.

Jah látom hogy 45 millis, van 42esem, az se vészes, sőt, pont vágynék nagyobbra.
50es is volt a kezemen, az már határeset.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. december 5., hétfő 23:41

Én március óta hordok egy MVMT-t, az 120 dollár volt, de mire megkaptam felment minden fizetnivalóval 50k-ra. Bár ingyenes szállítással kértem, így is nagyon hamar megjött (ha jól emlékszem, 5 nap volt amiben a hétvége is benne volt). Én csak tőlük rendelnék akkor is, ha esetleg egy itthoni kereskedőnél spórolhatnék párezer forintot - így meg hogy drágább itthon, pláne. :lol:

Imádom amúgy, nekem ez a minimál darab van meg, de ha annyi pénzem lenne amennyi nincs, vennék még tőlük párat: https://www.mvmtwatches.com/products/ro ... an-leather

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. december 5., hétfő 23:39

nyilván a gyáró oldaláról rendelnék még akkor is ha pont ugyanennyi lenne itthonról, de vigyázz hatalmas ez az óra kell hozzá egy csukló/kézfej méret :D

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 5., hétfő 23:13

Órát szeretnék venni, és tetszenek ezek az MVMT órák.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 5., hétfő 13:55

"Parka" a kabát neve.
Én bershkaba vettem pont olyat, mint amit leírtál még két éve.
De most is tele van vele az egész üzlet.
ZIDANE

Vissza: