HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. december 5., hétfő 17:31
Egy a lényeg gyerekek,nem kell ezt túlbonyolítani.Cr még mindig olyan szinten szállítja a gólokat,hogy kikezdhetetlen.Vagyis lehet baszogatni,de sok értelme nincs,csak magatokat járatjátok le vele.Láttuk nemrégen hány pontba került,mikor nem jöttek a KISCSAPATOS góljai.Amikor ez a helyzet változni fog és nem 1-2hónapig,hanem a féléves,évvégi összesítéseknél(mármint a gólszám),akkor lehet elkezdeni agyalni.Vagyis normális esetben akkor kellene.
Most egy páran biztos sértve érzik majd magukat és jönnek majd a támadások,ezért csak a játék kedvéért menjünk bele.Kivesszük Crt ok.Kit teszünk be helyette?Veszünk valakit 100millioert egy Hazardot?Ő lenne az utód?Vagy csak betesszük Asensiot a helyére?Ügyes a gyerek,nem mondom,de erre még nem áll készen.De tegyük fel hogy élne a lehetőséggel,és annyit fejlődnénk vele csapatjátékban.És a gólok.Én értem,hogy egyenesen arányos a kettő,de eddig nagyon nem látom ezt benne a csapatban,hogy pótolni tudnák Cr góljait.Akkor már mindjárt el kellene takarítani Benzemát is és egy vérbeli középcsatárt játszatni aki gólokat lő.Jó sokat.Itt van Mariano,kézenfekvő lenne,de ez akkor is lutri.Na meg mennyi az esélye.Kirakják a BBC 2tagját és bekockáztatnak 2 fiatallal.Esélytelen.Vagy veszünk egy Aubát 80ért?Ugyan.Nem rossz,de csak a mai gyenge kínálat miatt tűnhet extrának,és ezt ha a szivünkre tesszük a kezünket mind tudjuk.Nem akarok vitatkozni,válaszolgatni túl hosszan,ha valaki erre azt mondaná,hogy senki nem akarja elküldeni,csak fokozatosan fogadja el majd a padot bla bla,akkor már most mondom,hogy az nem fog menni.Ha van egy harcikutyád amit verekedtetsz(én nem szoktam),nem fogod tudni levinni a játszótérre és kölcsönösen segget nyalatni a palotapincsikkel.Használod amíg tudod,és arra amire tudod.Crnek már ez lesz a sorsa.Amikor az eredményei làtványosan csökkenni fognak a Bernabeu közönsége felzabálja majd.Tudjuk milyenek.El fog menni,mert nem fogja bírni,teljesen mindegy meddig szól a szerződése.De az még mindig sokkal később lesz,itt már akkor a topikjában reggeltől estig nem lesz egy szabad óra mert egyesekben itt túl kevés a tisztelet felé.Persze mindenki mondjon amit akar,meg írjon is,ez csak az én meglátásom.
Buenas noches!